Vicces arcmaszkok 3D védő - NAGY SZáj

Kód: 75-075
5,400 Ft 3,240 Ft Nettó ár: 2,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Vicces arcmaszkok 3D védő - NAGY SZáj mosollyal követi a mottót - "ha viselni kell a maszkot az arcon, akkor mosolyogva".

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Vicces arcmaszkok 3D védő - NAGY SZáj mosollyal követi a mottót - "ha viselni kell a maszkot az arcon, akkor mosolyogva". Vicces 3D arcmaszk férfiak és nők számára. A védőálarcok sokoldalúan használhatóak mindazoknak, akiknek fokozottabb személyes védelemre van szükségük, családtagjaik vagy barátai számára. Véd a por ellen, ezért alkalmas például szabadtéri tevékenységekre, apró részecskéket ragad meg a levegőben , ezért megfelelő megelőzés az influenza évszakaiban (védőmaszkként). Az, hogy hogyan használod, rajtad múlik. A vicces maszkot többször is lehet használni . A szintetikus selyem, amelyből a kendőt készítik, tapintása nagyon lágy, és rugalmasságot kölcsönöz a maszknak.

A mosolygós vicces maszk szintetikus selyemből készül - képes elkapni a szennyeződéseket és a szennyező anyagokat . Modern kivitelű arcvédő maszkok online eladó - raktáron e-boltunkban megvásárolhatja a legjobb légzésvédelmet. Nagy előnyük a humoros, stílusos kialakítás, amelynek köszönhetően kihagyhatatlan lesz, és mosolyt varázsol a körülötted lévő emberek arcára. Az arcmaszkok a legelterjedtebb és leghatékonyabb eszközök, amelyeket nemcsak vírusos vagy bakteriális időszakokban használnak (például COVID 19 - Corona). Itt olyan maszkokat találhat, amelyek nemcsak hatékonyak és védőek, hanem hűvösnek, stílusosnak és viccesnek is tűnnek.

A dizájnos, stílusos és vicces maszkok a szintetikus selyem arcán megvédenek és mosolyt varázsolnak a körülötted lévő emberek arcára.

nők mosoly maszkot az arcán

Legyen felelős saját maga és a környezete iránt, és védje egészségét, valamint szeretteinek egészségét is

arcmaszk használata

Fontos, hogy megvédjük magunkat és vigyázzunk a környezetünk biztonságára. Az arcmaszkok a legelterjedtebb és leghatékonyabb eszközök, amelyeket nemcsak vírusos vagy bakteriális időszakokban (például COVID 19 - Corona), hanem poros környezetben (szmog, porszemcsék) végzett munka során is használnak. Annak a ténynek köszönhetően, hogy szintetikus selyemből készül , viszonylag könnyű lélegezni a maszkon keresztül, és garantált kényelmet is nyújt.

A maszk fülszalagjai puhák és a hosszuk állítható - a szintetikus selyemmaszk minden típusú arcra alkalmas - férfiaknak és nőknek

Specifikációk:

Méret: kb. 20x11,5 cm (a maszk rugalmas)
Anyaga: szintetikus selyem

Csomag tartalma:

1x arcvédő maszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

90%