Védő maszkok - 100% pamut fekete

Kód: 75-005
3 240 Ft 1 440 Ft Nettó ár: 1 199 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Védő maszkok - 100% pamut fekete. Védő maszkok - 100% pamut fekete. Ez a fekete arcmaszk sokoldalú felhasználást kínál azok számára, akik fokozott védelmet igényelnek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Védő maszkok - 100% pamut fekete. Ez a fekete arcmaszk sokoldalú felhasználást kínál azok számára, akik fokozott védelmet igényelnek maguk, családtagjaik vagy barátai számára. Védi a portól, tehát alkalmas kültéri tevékenységekre, kis részecskéket fog el a levegőben, ezért megfelelő megelőzés az influenza időszakokban (védőmaszkként). Hogy használja, az rajtad múlik. E-üzletünkben színes maszkokat talál, amelyek nemcsak hatékonyak és védelmezőek, de hűvös és stílusosak is. A mintás színmaszk 100% pamutból készül, így hatékonyabban képes kiszorítani a szennyeződéseket és szennyező anyagokat, mint az arcmaszkok előállításához használt egyéb anyagok. Textil arcmaszkok online elérhető raktáron - e-boltunkban megvásárolhatja a legjobb légzésvédőt.

A fülszalagok lágyak és rugalmasak - a maszk minden típusú arcra alkalmas férfiak és nők számára

elasztikus arcmaszk

Fontos, hogy megvédjük magunkat és gondoskodjunk környezetünk biztonságáról. Az arcmaszk a legszélesebb körben elterjedt és leghatékonyabb eszköz, amelyet nem csak vírusos vagy baktériumidőszakokban (például COVID 19 - Corona) használnak , hanem poros környezetben vagy szabadtéri sportolás esetén is - ahol védőporként viselkedik (kerékpározás, gördeszkázás, síelés). Mivel pamutból készül, rajta keresztül viszonylag könnyedén lélegezhet, és bizonyos kényelmet nyújt.

Mintás pamut arcmaszk megvédi Önt a következőktől:

pamut arcmaszk

Műszaki adatok:

Méret: 20x12,5 cm
Anyaga: 100% pamut

Csomag tartalma:

1x fekete védőmaszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (9)

98%