Star Wars Darth VADER arcmaszk - 100% poliészter

Kód: 75-064
5 400 Ft 3 240 Ft Nettó ár: 2 700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Star Wars Darth VADER arcmaszk - 100% poliészter. Védőmaszkjaink vízállóak, további szűrő behelyezésének lehetőségével.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Star Wars Darth VADER arcmaszk - 100% poliészter. Védőmaszkjaink vízállóak, és lehetőségük van további szűrő behelyezésére a belső táskába (azonban szűrő nélkül is használható), és sokoldalúan használható mindazok számára, akiknek fokozottabb védelemre van szükségük, családtagjaik vagy barátai számára. Véd a portól, ezért alkalmas szabadtéri tevékenységekre, például apró részecskéket ragad meg a levegőben , ezért megfelelő megelőzés az influenza évszakaiban (védőmaszkként). Az, hogy hogyan használod, rajtad múlik. A poliészter maszkot ismételten lehet használni . Helyezze a maszkot egy tálba vagy mosdóba, és öntsön kb. 30 - 40 ° C-on, és lassan mossa le. A 100% poliészter mikroszálnak köszönhetően a maszk gyorsan szárad.

A mintával ellátott színes maszk 100% poliészterből készült, ennek köszönhetően hatékonyabban képes elkapni a szennyeződéseket és a szennyező anyagokat, mint az arcmaszkok gyártásában használt egyéb anyagok. Online eladó modern maszkok online - raktáron e-boltunkban megvásárolhatja a legjobb légzésvédelmet. Nagy előnyük a divatos és stílusos kialakítás, amelynek köszönhetően kihagyhatatlan lesz. Az arcmaszk a legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköz, amelyet nemcsak vírusos vagy bakteriális időszakokban (például COVID 19 - Corona) használnak. Itt színes maszkokat talál, amelyek nemcsak hatékonyak és védettek, hanem hűvösnek és stílusosnak is tűnnek .

Dizájn és stílusos VÍZÁLLÓ arcmaszkok 100% poliészter zsebbel, ahová további SZŰRŐ helyezhető be

Darth Vader arcmaszk

Legyen felelős saját maga és a környezete iránt, és védje egészségét, valamint szeretteinek egészségét is

arcmaszk használata

Fontos, hogy megvédjük magunkat és vigyázzunk a környezetünk biztonságára. Az arcmaszkok a legelterjedtebb és leghatékonyabb eszközök, amelyeket nemcsak vírusos vagy bakteriális időszakokban (például COVID 19 - Corona), hanem poros környezetben (szmog, porszemcsék) végzett munka során is használnak. Annak a ténynek köszönhetően, hogy 100% poliészterből készült, viszonylag könnyű lélegezni a maszkon keresztül, és garantált kényelmet is nyújt.

A maszk fülszalagjai puhák, hosszuk állítható - a 100% poliészter maszk vízálló és mindenféle arcra alkalmas - férfiak és nők számára

vízálló arcmaszk

Specifikációk:

Mérete: 21x12,5 cm
Anyaga: 100% poliészter mikroszálas
Vízállóság: igen

Csomag tartalma:

1x arcmaszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

90%