A világ legjobb rejtett kém kamerái: TOP #15 tipp

A világ legjobb rejtett kémkamerái titkos felvételekhez: TOP #15 tipp az Ön számára. Áttekintést adunk Önnek - a leghasznosabb titkos kémkameráról, amelyet készítettek. Ugyanakkor praktikus tippeket is hozunk, hogyan és hol érdemes elhelyezni egy kémkamerát, vagy a használat jogszerűségével kapcsolatos kérdéseket.

Rejtett kamerára van szüksége, hogy titokban vagy diszkréten rögzítsen valamit? Van családja, akit meg akar védeni, vagy meg kell védenie a tulajdonát ? Rejtett kamerák gyakran csak a helyzet figyeléséhez szükségesek anélkül, hogy bárki is tudná , hogy figyeli és rögzíti , vagy ha valami távoli felvételt kell készíteni, amikor éppen nem lehet ott lenni. Ha egy egyszerű térfigyelő kamerarendszer túl nagy és látható ahhoz, hogy titokban rögzítsen, ott a kicsi vagy rejtett kémkamerák ideális megoldást jelenthetnek az Ön számára.

Számos oka van a rejtett kamerák vagy kémkamerák használatának. A kémkamerák nagyon hasznosak a szeretteink megfigyelésében és védelmében. Tehát ha idős szüleid vagy kisgyermekeid látják, hogyan boldogulnak, és hogyan törődnek velük, amikor nem vagy velük, a kamera létfontosságú lehet a család biztonságában. Ha vitákkal foglalkozik, a hibák elkerülése érdekében hasznos lehet az eszmecserék, találkozók vagy megbeszélések rögzítése . Emellett például az ilyen válások nagyon zűrösek lehetnek, és nagyon hasznos lehet, ha jogi védelem céljából nyilvántartást készítünk az eseményekről. Ha problémái vannak a váddal vagy az őrizetbe vétellel, a felvétel megmutatja vagy bizonyítja a bíróság előtt a dolgokat, ahogyan azok valóban megtörténtek, és ez döntő tényező lehet.

Tehát, ha úgy gondolja, hogy hasznos lenne az Ön számára rejtett felvételek készítése, nyugodtan használjon rejtett kémkamerákat. A kémkamera könnyen használható és megfizethető . Ha jó operatőr akarsz lenni, a filmező személynek nem szabad tudnia róla, hogy rögzítik. Tehát egy kémkamerának nem feltűnőnek kell lennie, bele kell simulnia a háttérbe, vagy könnyen el lehet rejteni valamiben, hogy ne legyen észrevehető. A kémtechnológiát manapság széles körben alkalmazzák.

Mindenesetre íme, a legjobb 15 rejtett kamerák listájára válogattunk, a könnyen elrejthető kameráktól a hétköznapi dolgokban jól elrejtett kamerákig.

#15 SET Mini Wifi P2P tűlyukú Full HD kamera, 8 mm, fókusz a szövegre + Spy kézibeszélő

lyukkamera az írásbeli teszt vizsgafeladataihoz

Diákkészlet – Mini Wifi P2P tűlyukú Full HD kamera szövegre fókuszálással + beépített 1500 mAh Li-on akkumulátor + Spy fülhallgató lehetővé teszi a képek valós idejű megtekintését, ugyanakkor utasításokat is kaphat a másik személytől a kém fülhallgató a fülében teljesen észrevétlenül. Ez a készlet egyedülálló lehetőséget kínál különféle terek, tárgyak vagy szövegek papírra rögzítésére egy FULL HD lyukkamerával anélkül, hogy a környezet észrevenné, és egyidejűleg kommunikálhat egy személlyel telefonon egy Spy kézibeszélőn keresztül. Minden kommunikáció P2P interneten keresztül történik, így lehetőség van a kamera figyelésére és a kémkészüléken keresztüli kommunikációra távolságkorlátozás nélkül (az egyetlen feltétel az internetkapcsolat) egy alkalmazáson (iOS/Android) keresztül mobiltelefonon . Nincs szükség SIM-kártyára a készülékben.

A SET tartalmaz egy lyukkamerát és egy kémfülhallgatót, amelyek csak egy alkalmazáson keresztül működnek, wifin (nem bluetoothon) párosítod a telefonoddal. A kamera képes fókuszálni az objektívre, ami kiváló például vizsga közben, amikor a papíron lévő szövegre kell fókuszálni. A fényképezőgépet a miniobjektív elfordításával állíthatja be. Ezt a fényképezőgépet írott vagy nyomtatott szöveg rögzítésére tervezték.

#14 Mini Wi-Fi mozgásérzékelő kamera 120°-os szöggel + Extra erős IR LED 10 méterig + 360°-os tartó

Mini kamera mozgásérzékelővel

Mini Full HD Wi-Fi kamera 120°-os szögben + Extra erős IR LED 10 méterig + 360°-os tartó + mozgásérzékelés + Li-ion akkumulátor 2600mAh + kétirányú audiokommunikáció. A kiváló minőségű feldolgozású miniatűr kamera ideális megoldás a hanggal ellátott képek észrevétlen rögzítésére. Minimális méreteinek köszönhetően a kamera nagyon praktikus és könnyen elfér a zsebében. A mellékelt , 360°-ban elforgatható tartóval a kamerát falra, asztalra stb. rögzítheti. A kamera kiváló minőségű optikával gondoskodik a kiváló minőségű , FULL HD minőségben készült videofelvételekről 2000-ban. 1920x1080 pixel, hanggal, még rossz fényviszonyok között is az IR LED éjjellátónak köszönhetően.

#13 Falióra FULL HD kamerával + WiFi és mozgásérzékeléssel

kém kamera a faliórában

Falióra FULL HD kamerával + WiFi-vel és mozgásérzékeléssel – ez a csúcstechnológiás darab meggyőzi Önt arról, hogy a falióráknak nem kell csak hétköznapi óráknak lenniük. A kém faliórák első ránézésre teljesen normálisnak tűnnek, de ismét van bennük egy rejtett kamera. A faliórák modern dizájnja nagyszerű kiegészítője lehet minden otthonnak, irodának vagy váróteremnek hogy szemmel tartsa a megfigyelt területet. Az órában található kamera nagy felbontású, Full HD 1920 x 1080-as hanggal rögzíti a képeket, valamint 4032 x 3024-es felbontásban készít fényképeket .

A képet valós időben bármikor és bárhol megtekintheti mobiltelefonja segítségével. A rögzített felvételek mindig H.264-es tömörítésen mennek keresztül a fájlméret csökkentése érdekében, és ezt követően legfeljebb 128 GB-os micro SD-kártyára mentik őket . Az órában található biztonsági IP kamera elsősorban otthoni használatra alkalmas ház, lakás, gyerekek, háziállatok megfigyelésére, de más beltéri helyiségekben is használható, ahol távolléte alatt felügyeletet szeretne végezni, hiszen a mozgásérzékelőnek köszönhetően a váratlan látogatásról mindig értesítést kap közvetlenül mobiltelefonjára.

#12 WiFi P2P FULL HD kémkamera adapterbe rejtve mobiltelefon töltőhöz + mozgásérzékelés

kémkamera a töltőben USB kémkamera adapter

WiFi P2P FULL HD kémkamera adapterbe rejtve mobiltelefon töltőhöz + mozgásérzékelés + App (Android/iOS) kamera távfelügyelet az interneten keresztül. Ez az USB adapter teljes értékű töltőként szolgál mobiltelefonokhoz vagy táblagépekhez. Ezen kívül azonban nagy FULL HD 1080P felbontásban rögzít videót hanggal. Csak dugja az adaptert a konnektorba, és kezdődhet a titkos felvétel. Feltűnő megjelenésének köszönhetően senki sem gondolja, hogy ez egy titkos kémkamera .

Közvetlenül a hálózatról táplálja, így nem kell attól tartania, hogy a fényképezőgép akkumulátora lemerül. A WIFI vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az IP kamera csatlakozik az otthoni routerhez, így bárhol is nézhet élő felvételeket a kameráról . A mobilalkalmazásnak köszönhetően az értesítések a mozgás érzékeléséről közvetlenül a mobiltelefonra érkeznek . Könnyedén vezérelheti rajta keresztül a kamerát. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekkel működik. A kamera ciklikus videofelvételt készít. A felvételt egy micro SD kártyára menti 128 GB-ig .

#11 Kém toll Wi-Fi-vel (P2P) FULL HD-vel - Mini kamera a tollban + micro sd támogatás 128 GB-ig

kém kamera tollban - kém kamerák toll kamerával

Kém toll Wifi-vel (P2P) és FULL HD - Spy Mini kamera a tollban + micro sd támogatás akár 128 GB-ig mozgásérzékeléssel a titkos videó rögzítéséhez hanggal. Egy dolog diszkrét videót rögzíteni, másik dolog jó minőségű felvételeket vagy képeket készíteni. A kémtoll mindkettő tökéletes kombinációja, és valóban nagyon könnyen használható. A kémkamera egy stílusos és elegáns tollnak tűnik , ami garantálja, hogy senki sem gondolja, hogy rejtett kamera lehet.

A toll Full HD 1080p felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzít videofelvételeket AVI formátumban. A toll mikrofonnal, 200 mAh kapacitású, akár 90 perces felvételi időtartamú újratölthető akkumulátorral, valamint 128 GB-os micro SD kártyák támogatásával is rendelkezik. A toll beltéri és kültéri rögzítésre is alkalmas. A toll vezérlése nagyon egyszerű egyetlen gombbal. Kémtollal valósághűen írhatsz és cserélheted benne a patronokat .

#10 Kém kamerás óra Full HD + IR LED + 32 GB memóriával

kémóra kamerával - kémóra kamera

Spy kamerás karóra Full HD + IR LED + 32 GB memóriával. Rejtett kamera az órában, amellyel bármikor és bárhol megörökíthet minden fontosat. Ez a kémóra egy divatóra és egy rejtett kémkamera csúcstechnológiás kombinációja. A kémórák kiváló minőségű, tömör anyagokból készülnek, stílusosan néznek ki, és minden alkalomra megfelelnek minden embernek. Az akár 32 GB-os beépített memória elegendő kapacitást biztosít a videó, a hang és a fényképek számára, és nem kell attól tartania, hogy ez bármilyen módon korlátozza .

Az óra beépített akár 4 nagy fényerejű IR LED-del rendelkezik, melyeket főleg gyenge fényviszonyok között használhatsz. Ezzel a csúcstechnológiás órával fényképeket és videókat rögzíthet utazásai során, fontos információkat rögzíthet például az előadásokról, vagy bármilyen fényképet és videót készíthet bármikor, bárhol. Ezután a mellékelt USB-kábel segítségével egyszerűen átviheti a rögzített anyagot számítógépre.

kém kamera a power bankban - power bank kém kamerák

WIFI kamera Power bankban P2P-vel + 10000 mAh akkumulátor 4K videó felbontással + 170°-os szög és éjszakai látás IR LED-del 8 méterig + mozgásérzékelés + 128GB micro SD támogatás. Ezzel a nem feltűnő kamerával videófelvételeket készíthet hanggal, ragyogó 4K felbontásban. A rejtett kamera úgy néz ki, mint egy klasszikus power bank, ezért teljesen feltűnő és kompakt. Ezen kívül 2 IR LED lámpával rendelkezik az éjszakai látáshoz 8 méterig és a mozgásérzékeléshez .

A felvétel micro SD kártyára van mentve, amely 128 GB kapacitásig támogatott . Beépített, 10000mAh kapacitású újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik , ami igazán hosszú ideig garantálja a videózást vagy a kamera készenléti üzemmódban tartását. Az eszköz egyben powerbankként is működik mobil eszközök, kamerák stb. töltéséhez. Ez a termék a legújabb technológiával lett kifejlesztve, és P2P technológiát használ – támogatja a kép monitorozását a kameráról bármikor és bárhol közvetlenül a mobiltelefonon keresztül . Könnyen kezelhető. Nincs szükség IP-beállításokra, domain névre és Upnp-beállításokra.

#8 FULL HD gombos kamera 90°-os szöggel + audio - Wifi DVR modul élő monitorozáshoz

kamera egy gombban kémkémkedés p2p monitorozása az interneten keresztül

FULL HD gombos kamera 90°-os szöggel + audio - Wifi DVR modul élő monitorozáshoz különféle tűlyuk kamera lencsék csatlakoztatásának (cseréjének) lehetőségével + beépített 1500mAh akkumulátor. Kicsi és kompakt KÉSZLET: wifi doboz antennával és beépített újratölthető akkumulátorral és fekete gombba rejtett lyukkamerával 90°-os betekintési szöggel és hangrögzítéssel . A micro USB nyíláson keresztül különböző kamerák csatlakoztathatók a modulhoz, attól függően, hogy melyikre van szüksége (válasszon kínálatunkból) - nagylátószögű objektív, éjjellátó, mozgásérzékelő, gombba rejtett kamera, stb.. A készülék támogatja a hangfelvételt - mikrofonos kamera, hangot is rögzít. Wifi vezeték nélküli kémmodul P2P Élő felügyelet az interneten keresztül és különféle kamerák csatlakoztatása.

A kamerából származó kép ÉLŐ adásban nézhető mobiltelefonon keresztül. A kamera nagy, 1920x1080 pixeles FULL HD felbontásban készít képeket. Az elkészített képeket a rendszer legfeljebb 128 GB-os méretű micro SD kártyára menti, a fényképezőgépet 1500 mAh kapacitású újratölthető akkumulátor táplálja, amely akár 2-3 órányi felvételi időt is biztosít. Gombos kamera, FUUL HD felbontás, beépített mikrofon, 90°-os látószög.

#7 4K Wifi luxuskamera az autó kulcsába rejtve, akár 128GB micro SD támogatással

kém kamera az autó kulcsában vagy az autó kulcstartó kulcstartójában
4K Wifi luxuskamera az autó kulcsába rejtve, akár 128 GB-os micro SD támogatással – minden bizonnyal a legjobb kémkütyük családjába tartozik. Legnagyobb előnye a 4K felbontású videók rögzítése 25 fps-sel . Mind az autókulcs, mind a kulcstartó részletgazdag és kiváló minőségű kidolgozással rendelkezik, ami növeli hitelességüket. A rögzítés mellett a kulccsal fotózni is van lehetőség. A strapabíró tokba épített kamera Wi-Fi kapcsolat lehetőségét kínálja, ami azt jelenti, hogy bárhonnan, ahol van internet hozzáférés, távolról is megtekintheti a róla készült felvételt.
Az adatok micro SD/TF kártyán tárolódnak max. 128 GB kapacitás. A kamerát egy beépített 900 mAh-s lítium akkumulátor táplálja, amelyet micro USB-n keresztül töltenek. Az akkumulátor élettartama egy töltéssel akár 1,5 óra . A kamera azonban csatlakoztatható hálózati USB-adapterhez, és így folyamatosan rögzíthető. A rejtett kamera gombja úgy viselkedik, mint egy hordozható USB flash meghajtó, ha USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez. A precíz feldolgozásnak köszönhetően nagyon valószínűtlen, hogy a környezetedben bárki észrevegye, hogy videó- ​​vagy fényképezésre alkalmas eszközt hordasz magaddal. A csomagban rengeteg kiegészítőt találsz.

#6 Szemüveg WiFi kamerával + FULL HD + érintésvezérlés + élő videó átvitel (Android/iOS) - tökéletes kamera álcázás

szemüveg kamerával - kémkamera szemüvegben wifivel
Szemüveg Wifi kamerával + FULL HD + érintésvezérlés + élő videó átvitel (Android / iOS) - tökéletes kamera álcázás. A stílusos és egyben kémszemüveg praktikusan használható a környezet észrevétlen rögzítésére és a mindössze 40 grammos ultrakönnyű konstrukcióra. Kényelmesek a mindennapi használatra. Ugyanakkor egyetlen gombot sem kell megnyomnia, mert azok csak érintésre reagálnak. Ezekkel a kémekkel a szemüveggel pontosan azt rögzíted, amit látsz, és ugyanakkor szabad kezed van, így gyanú nélkül.
További előnye az élő átvitel WiFi kapcsolaton keresztül közvetlenül a mobiltelefonjára a " GPS CAM " alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető Android és iOS rendszeren. Az alkalmazáson keresztül nem csak a rögzített képeket nézheti meg, hanem a már rögzített videókat is lejátszhatja. A szemüveg támogatja a saját Wi-Fi hálózat létrehozását akár 30 méteres hatótávolsággal , így élő felvételt nézhet a közelben lévő barátainak.
4g 3g kémkamera tűlyuk kémkedés SIM-kártyához

FULL HD lyukkamera 4G SIM támogatással + Wifi P2P-vel + IR LED 5m + 145°-os nagylátószögű halszem objektív - élő közvetítés Videó mozgásérzékeléssel, riasztóval és micro SD kártya támogatással akár 128 GB-ig. A kameráról készült kép mobiltelefonon keresztül is élőben nézhető . A fényképezőgép nagy felbontású, 1080P-s képeket készít éjjel-nappal 25 fps-sel az akár 5 méteres távolságból történő éjszakai látásnak köszönhetően, a 145°-os felvételi szögnek köszönhetően pedig kellő áttekintése van a rögzített területről. Az elkészített képeket 128 GB-ig támogatott micro SD kártyára menti a fényképezőgép, a fényképezőgép 1500 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral működik .

Ez a lyukas kamera külön külső mikrofonnal is rendelkezik (a még jobb hangfelvétel érdekében). A Pinhole mikrokamera hasznos eszköz a kémkedés világában, amikor az emberek valós viselkedését kell rögzíteni anélkül, hogy gyanúja lenne a felvételükről. A SIM-kártya behelyezési lehetőségének köszönhetően (előre fizetett internetes adatokkal) ez a moduláris kamera csatlakozhat 4G hálózathoz és Wi-Fi hálózathoz is csatlakoztatható, így a világ minden tájáról nézhet hanggal videót ( ahol van internetkapcsolat).

kémkamera a hangszóróban
Sztereó Bluetooth hangszóró FULL HD WIFI kamerával és 330°-ban elforgatható objektívvel egy teljes értékű bluetooth hangszóró beépített rejtett kamerával . Klasszikusan használhatod a sztereó hangszórót zenehallgatásra , de kiválóan használható kameraként is lakása, háza vagy üzleti tevékenységének figyelésére. A kamerával ellátott hangszóró 330°-ban elforgatható fejjel, éjszakai látással és mozgásérzékelővel rendelkezik. Elhelyezheti polcra, asztalra és később is valós időben figyelje meg, mi történik abban a szobában, ahol a hangszóró található.  
A biztonsági kamera WIFI-n vagy P2P-n keresztül csatlakoztatható az otthoni routerhez, amely lehetővé teszi a kép figyelését bárhol és bármikor mobiltelefonja segítségével . A rögzített képek H.264-es tömörítésen mennek keresztül a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy legfeljebb 128 GB-os micro SD-kártyára mentik őket . Az optika nagy, 1920 x 1080 Full HD felbontást biztosít , így egyetlen részlet sem marad le a rögzített képekről. A Spy hangszóró 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

#3 LED Asztali lámpa Wifi FULL HD kamerával és 330°-ban forgatható objektívvel

wifi kamera a lámpában
LED-es asztali lámpa Wifi FULL HD kamerával és 330°-ban elforgatható lencsével, mozgásérzékelővel és éjszakai látással, így ez a lámpa nagyszerű megfigyelhetetlen őrzővé teszi beltéri használatra. A lámpába épített kamera nagy felbontású Full HD 1920 x 1080 felbontásban rögzíti a képeket, és egy forgó objektíven található (amit távolról is vezérelhet), amely lehetővé teszi a felvételi szög beállítását. A lámpa funkciói egy szabadon elérhető alkalmazáson keresztül vezérelhetők, ahol a lámpa tetszőleges színét kiválaszthatod a kellemes környezeti megvilágítás érdekében, a fényképezési szöget is módosíthatod az ujjad mozgatásával az okostelefonon, vagy nagyíthatod a képet, vagy távolról beszélhetsz . a kétirányú kommunikációnak köszönhetően.
A biztonsági kamera WIFI-n vagy P2P-n keresztül csatlakoztatható az otthoni routerhez, amely lehetővé teszi, hogy a képet bármikor és bárhol megnézhessük mobiltelefonunk segítségével. A rögzített felvételek mindig H.264-es tömörítésen mennek keresztül a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy legfeljebb 128 GB-os micro SD-kártyára mentik őket. Ha nem kívánt mozgást észlel, a kamera automatikusan értesíti Önt az alkalmazásban található értesítésen keresztül.

#2 Mini ébresztőóra HD kamera Wifi + IR LED + mozgásérzékelés + AC/DC tápegységgel

mini ébresztőóra kamerával

Az IR LED + WiFi + P2P FULL HD kamerával ellátott ébresztőóra mozgásfigyeléssel és a helyiség levegőjének hőmérsékletének és páratartalmának érzékelésére szolgáló érzékelőkkel van kiegészítve. Elegáns, fényes fekete dizájnjának köszönhetően bármilyen típusú belső térbe illeszkedik, gyanú nélkül rejtett kamerás eszköz. Az ébresztőóra kiváló minőségű kijelzője intenzív nappali fényben is biztosítja a közölt adatok problémamentes olvashatóságát . A beépített rejtett kamera Full HD felbontásban, 1920 x 1080-as hanggal rögzíti a videókat, az IR LED éjszakai látásnak köszönhetően pedig akár 6 méteres távolságban is jó minőségű kép lesz éjszaka is. A rejtett kamera összes funkcióját távolról is vezérelheti egy okostelefonra (iOS, Android) ingyenesen elérhető alkalmazáson keresztül, amelyen keresztül valós időben nézheti meg a képeket és módosíthatja a kamera beállításait.
A digitális ébresztőóra mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, amely a helyiségben mozgás észlelésekor a felvétel elindítására szolgál. Ez egy nagyszerű funkció, melynek köszönhetően nem marad le egyetlen fontos felvételről sem, hiszen csak a tevékenység közben készült felvételek kerülnek rögzítésre. A rögzített felvételek H.264-es tömörítésen mennek keresztül a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy legfeljebb 128 GB méretű micro SD kártyára mentik őket. A készülék beépített 300 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely teljesen feltöltött állapotban körülbelül 2 órán át folyamatos felvételt biztosít. A készülék normál elektromos hálózatra is csatlakoztatható és így a rejtett kamerás ébresztőóra folyamatosan működhet.

#1 Mini tűlyukú Full HD kamera akkumulátorral és mozgásérzékelővel + WiFi + micro SD 128 GB támogatás

lyukkamera kém

Mini pinhole Full HD kamera akkumulátorral és mozgásérzékelővel + WiFi + micro SD 128 GB támogatás – pontosan ezt képzeli el a kémkamera kifejezés alatt. Kompakt kialakításának és mini objektívjének köszönhetően (csak 10x10mm, , szinte bárhol észrevétlenül elhelyezhető (akár tárgyban elrejtve is). A minikamerával rögzített képek Full HD 1920 x 1080, a fotók pedig 4032 x 3024 felbontásúak , így rendkívül elegendő a részletes feljegyzésekhez.

A készülék támogatja a WiFi kapcsolatot és vezeték nélküli , ami lehetővé teszi a falra vagy mennyezetre történő egyszerű telepítést , majd ezt követően egy okostelefonra (iOS, Android) ingyenesen elérhető alkalmazáson keresztül vezérelheti a kamera összes funkcióját , ahol módosíthatja a videó felbontását, hosszát. az egyes videók rögzítésének módja - mozgásérzékelés vagy folyamatos rögzítés. A biztonsági kamera WIFI-n vagy P2P-n keresztül csatlakoztatható az otthoni routerhez, így bármikor és bárhol megtekintheti a képet mobiltelefonról. A Spy spy kamera támogatja a micro SD memóriakártyákat 128 GB-ig . A fényképezőgépet 1200 mAh-s akkumulátor táplálja , de egy tápkábel segítségével állandó tápegységre is csatlakoztatható, például hálózati AC/DC adapter segítségével konnektorba.

Tippek a rejtett SPY kamera elrejtéséhez és használatához

1. Ellenőrizze, hogy nem sért-e meg semmilyen törvényt.

Általánosságban elmondható, hogy a kémkamerák, valamint a kémtechnológia használata erősen vitatható. Törvényeink kifejezetten tiltják a kamerák használatát olyan helyeken, ahol nyilvánvaló, hogy a magánélet megőrzése szükséges, mint például a hálószobában vagy a fürdőszobában, WC-ben. Ha kémkamerát akar telepíteni a fürdőszobájába, meg kell győződnie arról, hogy ezt legálisan teszi, különben könnyen költségekkel, jogi költségekkel vagy akár börtönbüntetéssel is szembenézhet. Ezen túlmenően az interjúk hangrögzítését külön törvények szabályozzák, amelyek eltérhetnek a videofelvételektől. Tehát ha úgy dönt, hogy rejtett kamerát használ, ellenőrizze az ország törvényeit, hogy elkerülje a bajt.

Ha dadákat, nővéreket, házvezetőnőket vagy más alkalmazottakat alkalmaz, győződjön meg róla, hogy írásos megállapodást köt velük a rejtett kamerás felvételhez való hozzájárulásukról. Abban a szerződésben pedig rögzítheti a megállapodott feltételeket, amelyeket a munkájuk elvégzése közben bármikor megnézhet vagy rögzíthet. Az egyértelmű beleegyezés bizonyos védelmet nyújt Önnek, hogy tudatában voltak a megfigyelésnek, arra az esetre, ha valaha is bizonyítania kellene viselkedését vagy tetteit.

2. Ellenőrizze, hogy a rejtett kamera pontosan úgy működik-e, ahogyan szüksége van rá.

A kémkamera legjobb elrejtésének és használatának legjobb módja a rögzítés gyakorlása és gyakorlása. Ha talál egy kémkamerát, amelyet használni szeretne, győződjön meg arról, hogy pontosan olyan körülmények között próbálja ki, amelyekkel a rögzítést gyakorolni szeretné. Tehát ha videót szeretne rögzíteni valakiről, aki éjszaka belép a szobába, győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép pontosan ilyen körülmények között működik. Nincs annál tragikusabb, mint egy videót készíteni arról, amit fel akarsz venni, és végül nem lehet felismerni, hogy mit akarsz, vagy a felvétel nem jó szögből készült, vagy a kamera nem rendelkezik éjjellátóval stb. még egyszer ellenőrizze, hogy mit vár el a felvételtől, és hogy a kémkamerája megfelelő-e és megfelelően van-e beállítva. Tesztelj, tesztelj és még egyszer tesztelj.

3. Jó helyek a rejtett kamera elrejtésére

Ha meg szeretné tudni, hová tegye a kamerát, csak nézzen körül a szobában, és nézze meg, hová lehet könnyen elrejteni egy kis kamerát.

Függesztett lámpák és csillárok – a mennyezeti lámpák remek helyet biztosítanak egy rejtett kamerának. Csak kevesen gondolják, hogy kémkamerát lehetne oda helyezni.

Bútorok, például asztal, éjjeliszekrény és komód – a legtöbb szoba bútorozott, ez jó hely lehet egy rejtett kamerának, elrejtve valamilyen közös tárgy, például óra vagy rádió mögé. Természetesen rejtett kamerát is beszerezhet az órába, és közvetlenül az éjjeliszekrényre helyezheti.

Függöny vagy karám – egy másik nagyszerű hely a kamera elrejtésére a függöny mögött vagy a sárvédőn. Ha kis kémkamerát szeretne, csatlakoztathatja a függöny felső oldalára, vagy közvetlenül a függönyre.

TV-készülék – Jó ötlet egy kis kamerát a TV közelébe vagy a TV tetejére helyezni. Ha igen, ügyeljen arra, hogy egy kicsit távol legyen a közvetlen látótávolságtól, hogy senki ne vegye észre könnyen a kamerát.

Laptop vagy számítógép – ha számítógép és egyéb számítógépes berendezés hever az íróasztalán, nem lehet túl nehéz megtalálni a módját a kamera elrejtésének.

Könyvespolc – jó ötlet lehet egy rejtett kamera elhelyezése a könyvespolcban. Különösen akkor, ha a rejtett kamera könyv alakú, vagy beállíthatja a könyveket úgy, hogy diszkréten tartsa a kamerát a könyvek között.

Dísztárgy – bármilyen váza, képkeret vagy más dekoratív tárgy, beleértve a játékokat is, amelyek eltakarják vagy elrejtik a kamerát, jó ötlet az elhelyezéshez.

Tükrök – vehetsz egy kétoldalas tükröt, és rakhatsz oda egy kémkamerát. Vagy fordítva, közvetlenül vásárolhat tükröt beépített rejtett kamerával.

Lámpák - egy izzót vagy lámpát ki lehet venni, és bele lehet tenni a lámpába rejtett kémkamerát.

Virágok és növények – elhelyezhet egy kis kamerát egy virágba vagy egy virágcserépbe, és például egy ablakpárkányra helyezheti. Az élénk színű növényekbe való bújás különösen jól működik.

Reméljük, hogy ezek a rejtett és kémkamerákkal kapcsolatos tippek és javaslatok segítenek a biztonságos és hatékony nyomon követésében és rögzítésében. Kémkamerák szélesebb választékát találhatja meg közvetlenül a www.cool-mania.hu weboldalon