Snake toll (kobra) - Extravagáns és luxus ajándéktoll

Kód: 100-006
31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Kígyótoll (kobra) - Az extravagáns és luxus ajándéktoll igazi kincs a kalligráfia és a mártott tinta tollal történő kézi írás szerelmeseinek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kígyótoll (kobra) - Az extravagáns és luxus ajándéktoll igazi kincs a kalligráfia és a mártott tinta tollal történő kézi írás szerelmeseinek. Kétszínű irídium hajlított hegye lehetővé teszi az írási szög egyszerű megváltoztatását, vagyis finom vagy széles vonalakat hozhat létre ízlése szerint. Ez a rugalmasság egyedülálló kalligráfiai élményt tesz lehetővé.

Luxus kobra kígyó toll - Egyedi ajándék tintatoll

Luxus kobra kígyó toll - Egyedi ajándék tintatoll

Egzotikus design

A kígyókkal ellátott kalligrafikus toll megjelenésében valóban egyedülálló. Fényes fekete felületét 2 háromdimenziós kígyó díszíti, amelyek közül az egyik a sapka, a másik a toll köré tekeredve. Ezeknek a kígyóknak szeme helyett zöld drágakövek vannak. A dizájn összetéveszthetetlen bájt kölcsönöz a tollnak, és az elegancia és az egzotikum benyomását kelti.

kígyó toll ajándék - író mártogatós toll

Támadásra kész kobra

A kalligráfiai toll hegyét támadásra kész , tekercselt kobra díszíti. Jellegzetes vörös gyöngyszemei , amelyek szemként szolgálnak, felkeltik a figyelmet, és stílusos és fényűző megjelenést kölcsönöznek a tollnak. A részletes kobra az erőt és az eleganciát szimbolizálja, és azt a benyomást keltve, hogy egy igazán kivételes hangszerrel írsz.

kalligráfia toll kígyók tinta mártással

Gondosan megmunkált dizájn

A kalligráfiai tollan található mind a 3 kígyó fémből készült, gondosan megmunkált felülettel, amely ezüstre emlékeztet. A részletes kidolgozás és a fényes felület biztosítja, hogy a toll igazán elegáns és vonzó megjelenést biztosítson. A kígyó és a kobra szimbolikájával kombinálva a kígyó-kalligráfia toll tökéletes egyensúlyt teremt a kifinomult dizájn és a praktikus funkcionalitás között.

arany toll kígyókobra tinta tollal díszítve

Leírás:

  • Csavaros zárás
  • Hossz: kb. 160 mm
  • A toll színe: fekete
  • Anyaga: fém


Csomag tartalma:

1x toll kígyóval

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

97%
97%
Gabriel

Kígyó motívumú toll

Minőségi feldolgozás
Eredeti ajándék

Robusztus, nehéz dísztoll - nagyon tetszik, a barátomtól kaptam ajándékba. A toll valóban nagyon jól tart, de a kiálló részei (kígyódísz) kellemetlenek lehetnek egyeseknek.

Lefordítva innen: sk