Kalligráfia készlet - Toll tintamerítő toll készlet + 5 tollhegy - Ajándékkészlet

Kód: 100-022
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Kalligráfia készlet – Toll tintamártogatós toll készlet + 5 tollhegy – Az ajándékkészlet igazi gyöngyszem a művészi szívek és a nosztalgia számára, valamint eredeti ajándék szeretteinek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kalligráfia készlet - Toll tintamerítő toll készlet + 5 tollhegy - Az ajándékkészlet igazi gyöngyszem a művészi szívek és a nosztalgiák számára, valamint eredeti ajándék szeretteinek . Ez a különleges toll egy elmúlt idők korának szépségét hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy elegáns stílussal felelevenítse a kalligráfia művészetét.

kalligráfiai toll hegyes tintához

Kivételes ajándék az írás és a vintage stílus szerelmeseinek

Az antik kalligráfia toll egy eredeti és stílusos dekoráció, amely nemcsak az írókat, művészeket és könyvbarátokat vonzza magához, hanem a retro dolgokat kedvelő embereket is. A munkaasztalon való elhelyezése valóban kivételes, hiszen vizuálisan kitágítja a teret és kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez a toll eleganciájával és történetével minden irodát vagy műhelyt hangulatossá tehet. Merítsen ihletet kalligrafikus varázsából, és lépjen be az írás világába egyedi stílussal.

Antik kalligráfia toll íráshoz - ajándékkészlet

Művészi kifejezés 5 különböző kalligráfiai tollhegy segítségével

A kalligráfia olyan művészet, amely az írás készségéből és szenvedélyéből született. Az antik kalligráfia toll korlátlan kreativitást és kifejezőkészséget biztosít a kalligráfusnak. 5 különböző tollfejével az effektusok és az írási stílusok széles skálája érhető el. A finom hegyek precíz és részletes írást tesznek lehetővé, ami ideális vékony és finom vonalak létrehozásához. Éppen ellenkezőleg, a vastagabb tollhegyek szélesebb és kifejezőbb betűk létrehozását kínálják, amelyek erőt és kifejezést adnak kalligrafikus munkáinak.

Antik tolltoll - toll mártott tintatoll készlet

Luxus ajándék készlet

Ez a luxus ajándékkészlet tartalmaz egy kék színű merítőtollat ​​fém fogantyúval, amelyre az eredeti hegyet rögzítik, valamint egy stílusos fém állványt. Együtt minden munkaasztal stílusos díszét alkotják. A készlet egy kék tintával ellátott üveget is tartalmaz. A toll kiváló minőségű hegyet is tartalmaz, amivel nagyon kellemes írni. De a csomagban talál még 5 tollat, amelyeknek különböző széles hegyük van.

ajándék doboz kalligráfia toll

Leírás:

  • A toll fém változata
  • Fém alap
  • Kék tinta
  • 15 ml tinta
  • Toll hossza: 24 cm

Csomag tartalma:

1x Antik kalligráfia toll hegyével a mártáshoz
1x 5 kalligráfia toll
1x kék tinta
1x fém talp

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés