Mágikus korsó - nagy nyaki

Kód: 94-008
11 600 Ft 8 800 Ft Nettó ár: 7 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Mágikus levegőztető ülepítő - nagy. Neck átmérő 40 mm lyukméretű szitán. Ha megpróbálja ezt a terméket, akkor tetszik.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Mágikus levegőztető ülepítő - nagy. Nyak átmérője 40 mm-es rostán. Ha megpróbálja ezt a terméket, akkor tetszik. Ismeretes, hogy a bor íze jobb, ha azt levegőztetjük.

Mágikus derítő levegőztető kínál, hogy pontosan. Ha készül egy párt otthon, és azt szeretné, hogy a figyelmet a vendégek, ez egy nagyszerű módja annak, hogyan lehetne javítani a párt. Ön vendégek élvezhetik a jó buli, és még több, értékelni fogják minőségi ízét borok.

AERATOR mágikus ülepítő nagy

Hogyan öntsük a bor nélkül egy profi sommelier tartozékok és tapasztalatok? Próbálja meg a levegőztető Angel, a használata nagyon egyszerű, és dekantációjához bor a minimumra csökken. Dekantációjához bor a kancsó vehet severals órát, hogy elérjék a megfelelő hatást.

Kiváló szellőző képes kiemelni az íz és aroma bor közvetlenül a palackból öntött bor a levegőztető a pohárba. Ülepítési tölcsérrel ellátott szitán, hogy megragadja még a legkisebb üledék a bort, és légcsatornák tökéletesen szellőztetni a bor egy pillanat alatt. Ez egy egyszerű eljárás, amely képes kiemelni az íze és aromája a bort, hogy a tökéletes élmény.

Ha van egy kis ízelítőt a jó bor, de van, kevés az idő, ez egy ideális időtakarékos eszköz. Felejtsd el a vár egy órát, amíg a bor levegőt venni. Egyszerűen csak nyissa meg, és öntsük egy pohárba.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés