Magic wine decanter - egy luxus szellőztető

Kód: 94-023
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Magic wine decanter - egy luxus szellőztető a vörösbor levegőztetésére, hogy rövid idő alatt kiemelje aromás és ízes tulajdonságait.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Magic wine decanter - egy luxus szellőztető a vörösbor levegőztetésére, hogy rövid idő alatt kiemelje aromás és íze tulajdonságait . Ez egyszerűen egy szükséges kiegészítés minden olyan vörösboros szerető számára, aki értékelni tudja a minőséget, és tudja, hogy a bornak belélegezniük kell. Csak tegyük egy pohárra, és öntsük rá a bort, és élvezzük az igazi ízlést az első pillanattól kezdve. Látni fogja az aroma és az aroma különbségét a dekanter használatával. A bor nagyszerű ízét nem csak az osztály és a fajta minősége határozza meg. A bor ízének és illatának növeléséhez szükséges részletek a kiszolgálás és az üvegbe való öntés. Néhány bor a dekantálás után kitart . A borászok számára a bor hosszadalmas és nagyon nehéz folyamatnak a dekantálása, amelyet a bor ízének és illatának megtartása érdekében kell elvégezni. Ezzel a módszerrel különösen az idősebb borokat vagy erős ízű borokat lehet módosítani.

egy mágikus borkóstoló

Nincs könnyebb eljárás, amely kiemeli a bor ízét és aromáját a tökéletes élmény érdekében. A dekantáló állványt nem kell rejtve valahol a szekrényben. Az egyszerű és stílusos kialakítás világos lesz . Az állványgörbék a fényt játsszák és mindig mindenki lenyűgözni fognak.

Jellemzők:

plusz vonzó és elegáns design
plusz javítja a csokor illatát a bort egy másodperc alatt
plusz kiváló minőségű akrilból és szilikonból készült

Csomag tartalma:

1x dekantáló
1x állvány
2x talapzat
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés