Italjelölők - Színes szilikon gyűrűk (pohárcímkék) - 12 db

Kód: 94-036
4 800 Ft Nettó ár: 4 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Italjelölők - Színes szilikon gyűrűk (pohárcímkék) - 12 db. A szilikon csík a pohár jelzéseként ideális borkóstolóhoz, családi és baráti ünnepséghez.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Italjelölők - Színes szilikon gyűrűk (pohárcímkék) - 12 db. A szilikon csík a pohár jelzéseként ideális borkóstolóhoz , családi és baráti ünnepséghez vagy meghitt találkozóhoz, ahol a poharak könnyen összekeverhetők, és jól illeszkedik egy vidám jel . Ez gyakran zűrzavart és konfliktust szül. Ezt a színes pohárleválasztókkal oldják meg, amelyek könnyen elférnek a csésze szélén vagy karcsú lábán. Elevenítse fénytelen borospoharait színes címkékkel. Eredeti szerszám minden háztartásba. Csak helyezzen szemet gyönyörködtető jelöléseket a poharakra, csészékre vagy bögrékre, és vége a zűrzavarnak!

Pohárcímkék - színes szilikon - 12 db-os készlet

szilikon címkék csészékhez - jelek

Kápráztassa el vendégeit modern és egyben praktikus szilikon gyűrűkkel szemüvegekhez.

Az ötletes pohárgyűrűk nem csak pragmatikusak, de nagyon divatosak is. Az egzotikus borospohár márkák stílust és hangulatot hoznak oda, ahol nem is számítana rá. Szemüvege gyönyörű színek keverékével fog virágozni, amelyet a legjobban kedvel. Nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is izgatottak lesznek. A testvérek gyakran versengenek, és még egy egyszerű kupáért is összevesznek. Az okos elválasztók nemcsak a konyhában, hanem a családi körben is rendet teremtenek.

borospoharak gyűrűi, színes címkék

Borospohár gyűrűk minden ünnepre

A kiváló minőségű szilikonból készült mágikus markerek környezetbarátak. Az első osztályú anyagnak köszönhetően puhák, csúszásmentesek és tartósak. Az első osztályú címkék büszkék könnyű kezelhetőségükre és mindenekelőtt hosszú élettartamukra. Használhatja többször is, mivel könnyen tisztíthatók és higiénikusak. A poharak címkéi egyszerű megoldást jelentenek problémáira. Nélkülük el sem tud képzelni egy ünneplést.

jelölők csészék italokhoz színes címkék

Termékleírás:

  • Anyaga: Szilikon
  • Átmérő: kb. 1,7 cm
  • Szín: mix

A csomag tartalma - Pohárjelzők:

1x 12 csésze jelből álló készlet

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés