Italcímkék - Színes ananászos szilikon pohárjelzők – 6 db

Kód: 94-035
4 800 Ft Nettó ár: 4 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Italcímkék - Színes ananászos szilikon pohárjelzők – 6 db minden csészét vagy poharat változatossá tesz, és többé senki sem fogja összetéveszteni a poharat.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Italcímkék - Színes ananászos szilikon pohárjelzők - 6 db minden csészét vagy poharat változatossá tesz, és többé senki sem fogja összetéveszteni a poharat. Csak válassza ki kedvenc színét a praktikus dekorációból. Ragasszon egy finom ananászos címkét a poharára, és a pohár az Öné lesz, színes ananászjelzésekkel díszítve. Terveztél egy nagy bulit, készítettél poharakat borra, sörre vagy egyéb italokra, de attól tartasz, hogy összekeverednek a vendégek poharai?

A vidám színes címkék hasznosak mindazok számára, akik nagy bulit vagy nagy családi ünneplést tartanak, és meg kell jelölniük a poharakat, hogy ne legyen félreértés. A praktikus dekorációk rendet teremtenek a káoszban. Az okos címkézés mindig kéznél van, szilárdan tapad az üvegen, és többször is használható. Az ízletes ananász nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is higiénikus megoldás .

Ananász címkék poharakhoz - Színes címkék poharakhoz 6 db

ananász címkék csészék italokhoz - jelek

Praktikus és egyben stílusos segítők - szilikon csésze jelek nagycsaládosokhoz vagy különleges eseményekhez.

A vidám dekorációk a gyermekes családok számára is megfelelőek, akik gyakran az utolsó kekszért is összevesznek. A színek szétválasztása nagyon vonzó lesz a gyermekek számára. Mindenki kap egy ízletes ananászt a kedvenc színében. Senkinek nem kell többé megküzdenie a saját kupáért. A pohárazonosító jelek nemcsak praktikusak, de stílusosak is. A borospoharakhoz való ízléses , színes ananász szilárdan tapad a sima felületre, így nem kell törődni a poharak cseréjével. Az ananászos szilikon csészeválasztók gyönyörűen változatossá teszik unalmas, unalmas poharait, és bizonyos hangulatot és színt adnak nekik.

Ananászos borospohár címkék

ananász borospohár címkék markerek

Kis ananászos címkék borospoharakhoz - stílus és rend és tisztaság.

Hat színű szilikon ananász közül választhatsz. A kiváló minőségű szilikonból készült címkék környezetbarátak. Egyszerűen tegye őket egy pohárra vagy csészére, és könnyedén elkerülheti a zavart és a zűrzavart. Az üvegnyomokat minden borértő értékelni fogja, aki éppúgy szereti a poharát, mint az italát. Kényeztessen mindenkit a partin saját ananászpohárral. A borospohár címkék végre rendet teremtenek a konyhai tálalószekrényben.

ananász címke üvegen - jelölés

Termékleírás:

  • Szín: mix
  • Méretek: H 10 x SZ 13 x Ma 2 cm
  • Anyaga: szilikon

Csomag tartalma:

1x 6 db ananász pohár címke készlet

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés