Boros palack - SET ANGEL

Kód: 94-003
22 000 Ft Nettó ár: 18 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Boros palack - ANGEL SET, amely lehetővé tenné a bor puha és oxigéndús elég. Ne pazarold az időt hosszas felkészülés bort.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Boros palack - ANGEL SET, amely lehetővé tenné a bor puha és oxigéndús elég. Ne pazarolja idejét hosszas felkészülés bort. Egyszerűen öntse a bort a pohár, az Angyal állni, és élvezze a tökéletes íz.

A borkedvelők tudják, hogy a maximális finom íze, a bornak először oxidálni. Ahhoz, hogy ez a hatás nem elég ahhoz, hogy hagyja nyitva üveg bort az asztalra. Ennek köszönhetően a oxidációját a bor íze meglepően után az első kortyot. Csak öntse a bort a levegőztető. A bor oxidálódik, és eléri a teljes íz.

Hogyan öntsük a bor nélkül egy profi sommelier tartozékok és tapasztalatok? Próbálja meg a ANGEL állvány használata nagyon egyszerű, és dekantációjához bor a minimumra csökken. Dekantációjához bor a kancsó vehet severals órát, hogy elérjék a megfelelő hatást.

angyal derítő szett

Kiváló állvány ANGEL képes kiemelni az íz és aroma bor közvetlenül a palackból öntött bor keresztül az állványt a pohárba. Ülepítési tölcsérrel ellátott szitán, hogy megragadja még a legkisebb üledék a bort, és légcsatornák tökéletesen szellőztetni a bor egy pillanatra. Van egy egyszerűbb eljárás, amely képes kiemelni az íze és aromája a bort, hogy a tökéletes élmény. Nincs egyszerűbb eljárás, amely képes kiemelni az íze és aromája a bor tökéletes élmény. Decanter állvány ne kell elrejteni valahol a szekrényben. Az egyszerű és elegáns design világos minden helyet. Curves az állvány játszik a fény, és hatni mindenkinek minden lehetőséget.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés