Szúnyogriasztó 220V-os elektromos aljzathoz - Ultrahangos

Kód: 80-011
14 400 Ft 10 000 Ft Nettó ár: 8 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Szúnyogriasztó 220 V-os elektromos csatlakozóaljzathoz – A beltéri használatra szánt ultrahangos ultrahangot bocsát ki, amely elriasztja a bosszantó szúnyogokat.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Szúnyogriasztó 220 V-os elektromos csatlakozóaljzathoz – A beltéri használatra szánt ultrahangos ultrahangot bocsát ki, amely elriasztja a bosszantó szúnyogokat. Élvezze a nyitott ablakot a hálószobában egész nyári éjszakán keresztül, a tolakodó rovarok nélkül. Egy szúnyog elég a szobában, hogy egy kellemes éjszakát pokollá változzon. Ezzel a forradalmi eszközzel megnyugodhat a szúnyogoktól – csak csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és a szúnyogok megriadnak. A készülék 3 különböző ultrahangot bocsát ki , amelyek elriasztják a szúnyogokat - szitakötő, szúnyog 1, szúnyog 2. Tudományosan bizonyított, hogy csak a nőstény szúnyogok isznak vért, és ennél a tevékenységnél a nőstények nem akarnak találkozni a hímmel. Az ultrahang "mosquito 1" és "moquito 2" a hímek szárnyainak hangját utánozza, ezért a nőstények nem közelednek .

Éppen ellenkezőleg, a „szitakötő” hangja a szitakötőszárnyak hangját utánozza, amely a szúnyogok természetes ellensége. A készülék által kibocsátott ultrahangot az emberi fül nem hallja. Még a háziállatok sem hallják, csak a szúnyogok, és ez a hang taszítja a szúnyogokat. Használhatja ezt a készüléket a hálószobában, a nappaliban, a konyhában, a szállodai szobában, az üzletben, a raktárban vagy a nyaralóban.

Megbízható szúnyogriasztó az el. foglalat

szúnyogriasztót a konnektorba

Leírás:

Tápfeszültség: 220V
Ultrahang frekvenciák száma: 3

Csomag tartalma:

1x Ultrahangos elektromos szúnyogriasztó
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés