Rólunk

Vállalatunk

Cool-mania a LED Party termékek és az elektronikus kütyük egyik legnagyobb internetes forgalmazója. 2009-ben alapított Cool-mania központja Szlovákia (közép Európa). Üzleti filozófiánk egyszerű: megadni a fogyasztóknak és a vállalatoknak számára azt, amit akarnak, és amikor akarják. Soha nem hagytuk abba a világszínvonalú működésünket azzal, hogy az ügyfeleinket - és az igényeiket - az első helyre alítottuk.

cool mania csapat

Media Leaders Kft. nemzetközileg elismert minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezik ISO 9001:2015

ISO tanúsítvány media leaders

Termékek

Ügyfeleinknek több száz terméket kínálunk, és a termékkategóriák és termékkínálatunk listája napról napra nő. Cool-mánia ügyfelei tudják, hogy a legjobb árakat és exkluzív ajánlatokkal nálunk találják meg a rengeteg érdekes termék közt, mint pl. LED pólók, kütyük, érdekes ajándékok, autós, kémes cuccok, divat és még sok más. Plusz, sok más forró terméket kínálunk, pl. LED-es pólók, Glow EL wire és sok mást.

Nagyszerű kapcsolataink az összes főbb termelővel jelenti, hogy ügyfeleink mindig találnak egy-egy különleges és forró terméket az egész ajánlatunkban. És hogy segítsük ügyfeleinket kiválasztani a megfelelőbb terméket, könnyebbé tesszük a hozzáférhetőség, árak, recenziók és a vélemények megtalálását.


Szolgáltatás

Cool-mania célja mindig az volt, hogy ügyfeleinek időt és pénzt takarítsunk. Ezért fektettünk egy olyan weboldal létrehozásába, amely lehetővé teszi számukra a számlájuk biztonságos kezelését beavatkozás nélkül. Ez egy feljogosított, 24/7 önkiszolgáló megközelítés, amely biztosítja, hogy ügyfeleink elégedettek, és áraink versenyképesek maradnak.

cool mania cím

cool mania bolt üzlet cool mania e-shop cool mania