LED karácsonyfa SMART 2,1m lámpákkal - Twinkly - 390 db RGB + BT + Wi-Fi

Kód: 78-082
196 000 Ft Nettó ár: 163 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED karácsonyfa lámpa SMART magassága 2,1 m és átmérője 1,25 m - Twinkly - 390 db RGB + Bluetooth + WiFi (okostelefonon vezérelhető).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

LED karácsonyfa lámpa SMART magassága 2,1 m és átmérője 1,25 m - Twinkly - 390 db RGB + Bluetooth + WiFi (okostelefonon vezérelhető). Fények vezérlése mobil alkalmazáson keresztül. Ezek a forradalmi LED falámpák a legújabb technológiával egyedi fénydekorációt hoznak otthonainkba. A LED falámpák vezérlése Android és iOS rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . A műfa 390 db színes LED diódával rendelkezik, a fa teljes magassága 2,1 méter, alsó átmérője 1,25 méter.

RGB LED Smart tree - a színmódok vezérlése az alkalmazáson keresztül közvetlenül az okostelefonon

karácsonyfa fényekkelled világító fa pislognipislogó karácsonyfa led vezérlés mobiltelefonon keresztül

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelemmel .

Fényes fa - okos LED karácsonyfa TWINKLY - 390db

LED fa karácsonyi villogó okostelefon alkalmazás vezérléséhez

2,1 m magas, 1,25 m átmérőjű LED karácsonyfa - TWINKLY lámpák - 390db

pislogó fa fényei

A műfán összesen 39 0 db LED lámpa található . A kábel fekete-zöld színű - hogy összeolvadjon a fával. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnél egy fényláncot a falra, színes keretet az ablakokra és egy nagy karácsonyfát a szoba közepére? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

karácsonyi intelligens izzók

LED lámpák – a karácsonyfa vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül Android és iOS rendszerre

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően.

villogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztüla legszebb karácsonyfawifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a „zene szerinti megjelenítés” kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és beállíthatók az Ön igényei szerint. A MUSIC segítségével videojátékokat is élvezhet, játék közben új dimenziót tapasztalhat! A változó fények a zene ritmusában, ahogy a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncra perdül minden bulin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 390 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény
plusz Könnyű összeszerelés és telepítés - Gyorsbeállítás


Leírás:

Típus: TG70P3G21P02
Fa magassága: 2,1 m
Fa átmérője: 1,25 m
Diódák száma: 390
Ellenállás: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra
Összecsukható szerkezet és fém állvány


Csomag tartalma:

1x karácsonyfa 390 diódával + vezérlő
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés