LED karácsonyfa SMART 2,1m lámpákkal - Twinkly - 390 db RGB + BT + Wi-Fi

Kód: 78-082
196 000 Ft Nettó ár: 163 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED karácsonyfa lámpa SMART magassága 2,1 m és átmérője 1,25 m - Twinkly - 390 db RGB + Bluetooth + WiFi (okostelefonon vezérelhető).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED karácsonyfa lámpa SMART magassága 2,1 m és átmérője 1,25 m - Twinkly - 390 db RGB + Bluetooth + WiFi (okostelefonon vezérelhető). Fények vezérlése mobil alkalmazáson keresztül. Ezek a forradalmi LED falámpák a legújabb technológiával egyedi fénydekorációt hoznak otthonainkba. A LED falámpák vezérlése Android és iOS rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . A műfa 390 db színes LED diódával rendelkezik, a fa teljes magassága 2,1 méter, alsó átmérője 1,25 méter.

RGB LED Smart tree - a színmódok vezérlése az alkalmazáson keresztül közvetlenül az okostelefonon

karácsonyfa fényekkelled világító fa pislognipislogó karácsonyfa led vezérlés mobiltelefonon keresztül

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelemmel .

Fényes fa - okos LED karácsonyfa TWINKLY - 390db

LED fa karácsonyi villogó okostelefon alkalmazás vezérléséhez

2,1 m magas, 1,25 m átmérőjű LED karácsonyfa - TWINKLY lámpák - 390db

pislogó fa fényei

A műfán összesen 39 0 db LED lámpa található . A kábel fekete-zöld színű - hogy összeolvadjon a fával. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnél egy fényláncot a falra, színes keretet az ablakokra és egy nagy karácsonyfát a szoba közepére? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

karácsonyi intelligens izzók

LED lámpák – a karácsonyfa vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül Android és iOS rendszerre

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően.

villogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztüla legszebb karácsonyfawifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a „zene szerinti megjelenítés” kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és beállíthatók az Ön igényei szerint. A MUSIC segítségével videojátékokat is élvezhet, játék közben új dimenziót tapasztalhat! A változó fények a zene ritmusában, ahogy a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncra perdül minden bulin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 390 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény
plusz Könnyű összeszerelés és telepítés - Gyorsbeállítás


Leírás:

Típus: TG70P3G21P02
Fa magassága: 2,1 m
Fa átmérője: 1,25 m
Diódák száma: 390
Ellenállás: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra
Összecsukható szerkezet és fém állvány


Csomag tartalma:

1x karácsonyfa 390 diódával + vezérlő
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés