ÜDVÖZÖLJÜK - Világító LED-es neonlámpa a falon

Kód: 78-095
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

ÜDVÖZÖLJÜK - Megvilágított LED neonreklám ideális dekoráció (reklám) a falon kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

ÜDVÖZÖLJÜK - Világító LED neonreklám, ideális dekoráció (reklám) a falon kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók), potenciális vásárlók vonzására. Reklám megvilágított transzparens és LED-es megvilágítású dekoratív és informatív táblák, amelyek feldobják a teret és mindenkit vonzanak A stílusos dekoráció, amelyet általában bárokban és éjszakai klubokban találhat meg, most otthonába vagy vállalkozásába is elérhető.  

A klasszikus reklámbannerek vagy poszterek élménygé válnak, és sokan már észre sem vesszük őket, köszönhetően a vizuális zsúfoltságnak. Mindannyian szeretjük megkülönböztetni magunkat valami mással, és ez vonatkozik az egyénekre és a vállalkozásokra is, ahol ez szó szerint szükséges. A LED-es megvilágítású dekoratív feliratoknak vagy logóknak köszönhetően feldobhatja a teret, vagy felhívhatja magára a körülötte lévők figyelmét. LED reklámok, amelyek kiemelik Önt.

LED megvilágítású NEON táblák - a legjobb LED reklám

Üdvözöljük - Reklám világító LED-es neonreklám

LED-es megvilágítású dísztáblák - melyek a fénynek köszönhetően kitűnnek a megszokott reklám- és információhordozók közül. Nagy előnyük az a lehetőség, hogy ismételten elhelyezheti őket, ahova csak akarja. Ideálisak irodákba (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), kereskedelmi létesítményekbe (hatékony reklámnak vagy plakátnak), vagy otthonába (modern dizájnként). Ezenkívül navigációs led fényjelzésként is szolgálnak majd az ügyfelek vonzására. A LED-es dísztáblákat gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.

Világító felirat - WELCOME

A neonreklám rózsaszín színben világít. Táplálása USB-csatlakozón keresztül történik, akár adapterrel, akár egy számítógép USB-bemenetével, vagy egy USB-tápbankkal. A tápkábel 200 cm hosszú.

üdvözlő neon led felirat a falon

Műszaki adatok:

Téma: ÜDVÖZÖLJÜK
Világos szín: rózsaszín
Méretek: 39x12,5x1,7cm
Tápellátás: 5V USB kábel
Tápkábel hossza: kb. 180 cm
Kapcsolja be a kábelt: igen
Két lyuk a felakasztáshoz.

Csomag tartalma:

1x LED lámpa felirat

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés