SMILE - neon LED-es világító fénytábla lóg a falon

Kód: 78-100
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

SMILE - neon LED megvilágítású fénytábla a falon, stílusos reklámként kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

SMILE - neon LED megvilágítású fénytábla a falon, stílusos reklámként kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók). Reklám megvilágított banner és LED megvilágítású dekoratív és informatív táblák, amelyek feldobják a teret, és mindenkit vonzóvá varázsolnak . A stílusos dekoráció, amelyet általában bárokban és éjszakai klubokban találhat meg, most otthonában vagy üzletében is elérhető.  

A klasszikus reklámbannerek vagy poszterek élménygé válnak, és sokan már észre sem vesszük őket, köszönhetően a vizuális zsúfoltságnak. Mindannyian szeretjük megkülönböztetni magunkat valami mással, és ez vonatkozik az egyénekre és a vállalkozásokra is, ahol ez szó szerint szükséges. A LED-es megvilágítású dekoratív feliratoknak vagy logóknak köszönhetően feldobhatja a teret, vagy felhívhatja magára a körülötte lévők figyelmét. LED reklámok, amelyek kiemelik Önt.

LED megvilágítású NEON táblák - a legjobb LED reklám

Mosoly led izzó felirat a falon neonfény

LED-es megvilágítású dísztáblák - melyek a fénynek köszönhetően kitűnnek a megszokott reklám- és információhordozók közül. Nagy előnyük az a lehetőség, hogy ismételten elhelyezheti őket, ahová csak akarja. Ideálisak irodákba (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), kereskedelmi létesítményekbe (hatékony reklámnak vagy plakátnak), vagy otthonába (modern dizájnként). Ezenkívül navigációs led fényjelzésként is szolgálnak majd, hogy vonzzák az ügyfeleket. A LED-es dísztáblákat gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.

Világító felirat - SMILE

A neonreklám meleg fehér színben ragyog. A tápellátást USB-csatlakozó, adapter, számítógép USB bemenete vagy USB tápegység biztosítja . A tápkábel 150 cm hosszú.

SMILE megvilágított LED jelzőlámpa a falra függesztve

Műszaki adatok:

Motívum: MOSOLY
Világos szín: meleg fehér szín
Méretei: 31x13,5x1,7 cm
Tápellátás: 5V USB kábel
Tápkábel hossza: kb. 150 cm
Két lyukkal akasztáshoz.

Csomag tartalma:

1x LED lámpa felirat - fehér

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés