Pohár sör - LED-es neonfali tábla kereskedelmi reklámként

Kód: 78-089
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Pohár sör - LED-es neonfali tábla kereskedelmi reklámként, ideális faldekoráció kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Pohár sör - LED-es neonfali tábla kereskedelmi reklámként, ideális faldekoráció kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók), potenciális vásárlók vonzására. Reklám megvilágított banner és LED megvilágítású dekoratív és informatív táblák, amelyek feldobják a teret és mindenkit vonzóvá varázsolnak . A stílusos dekoráció, amelyet általában bárokban és éjszakai klubokban találhat meg, mostantól otthona vagy vállalkozása számára is elérhető.  

A klasszikus reklámbannerek vagy poszterek élménygé válnak, és sokan már észre sem vesszük őket, köszönhetően a vizuális zsúfoltságnak. Mindannyian szeretjük megkülönböztetni magunkat valami mással, és ez vonatkozik az egyénekre és a vállalkozásokra is, ahol ez szó szerint szükséges. A LED-es megvilágítású dekoratív feliratoknak vagy logóknak köszönhetően feldobhatja a teret, vagy felhívhatja magára a körülötte lévők figyelmét. LED reklámok, amelyek kiemelik Önt.

LED megvilágítású NEON táblák - a legjobb LED reklám

A falon LED-es tábla, neon függő - sör

LED-es megvilágítású dísztáblák - melyek a fénynek köszönhetően kitűnnek a megszokott reklám- és információhordozók közül. Nagy előnyük az a lehetőség, hogy ismételten elhelyezheti őket, ahova csak akarja . Ideálisak irodákba (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), kereskedelmi létesítményekbe (hatékony reklámnak vagy plakátnak), vagy otthonába (modern dizájnként). Ezenkívül navigációs led fényjelzésként is szolgálnak majd az ügyfelek vonzására. A LED-es dísztáblákat gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.

Világító tábla - SÖR

A fényreklám fehér és sárga színben ragyog. Elemekkel működik (3x AA elem - nem része a csomagnak) . A tápkábel 30 cm hosszú.

pohár sör felirat lóg a falon led neon

Műszaki adatok:

Téma: SÖR
Világos szín: fehér és sárga
Méretei: 30x1,85x30 cm
Tápkábel hossza: kb. 30 cm
Elemekkel működik (3x AA elem - nem tartozék)

Csomag tartalma:

1x LED fénytábla - pohár sör

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés