Neon nyitott jel - LED világít tábla

Kód: 78-009
42,840 Ft Nettó ár: 35,700 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Neon nyitott jel - LED világít tábla. A neonlámpák ideálisak izzó jelzőtáblaként, amelyek megvilágítják vállalkozását (söröző, étterem), itt online eladó.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Kiegészítők

Termékleírás

Neon nyitott jel - LED világít tábla. A neonlámpák ideálisak izzó jelzőtáblaként, amelyek megvilágítják vállalkozását (söröző, étterem), itt online eladó. Lenyűgöző reklám - tökéletes megvilágított díszek a figyelem felkeltésére.

Reklám - A LED világítással ellátott OPEN tábla az üzleti működés jelzésére vagy dekorációként gazdagítja az Ön telephelyét, amelyet természetesen nem hagynak figyelmen kívül, és vonzza a potenciális ügyfeleket. A stílusos neon dekoráció, amelyet általában bárokban és szórakozóhelyeken talál, mostantól otthona vagy üzleti helyisége számára is elérhető. A klasszikus reklámszalagok vagy plakátok a múlté válik, és mivel vizuális rendetlenséget okoznak, sokan észre sem vesszük őket. Mindannyian szeretünk különbözni valami mástól, például az egyéntől, valamint az üzleti vállalkozásoktól, ahol ez valóban szükséges. A LED izzó jelzőtáblának, tábláknak vagy logóknak köszönhetően feldobja a teret, vagy felhívja magára mindenki figyelmét . LED-hirdetések, amelyek tetszeni fognak Önnek.

Neon sáv táblák "OPEN" - vezetett izzó tábla táblák, amelyek mindenütt világítanak

LED fényű dekoratív logó - amely a világításnak köszönhetően kiemelkedik a megszokott reklám- és információs szalagcímek közül. Nagy előnyük, hogy többször is elhelyezhetik őket bárhol. Tökéletes irodákhoz (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), vállalkozásai számára (hatékony hirdetésként vagy poszterként) vagy otthonukba (modern kivitelben). Ezenkívül navigációs LED-es megvilágított táblákként is szolgálnak az ügyfelek vonzására. A LED fényű dekoratív feliratokat közvetlenül egy áttetsző műanyag padon szállítják, így gyakorlatilag bárhová elhelyezheti őket.

Specifikációk:

Szöveg: NYITVA
Méretek - 45x22cm
Tápegység - USB 5V
Tápkábel hossza - kb. 180 cm

Csomag tartalma:

1x Led light logó

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés