FEJHALLGATÓ - Neon LED fénnyel megvilágított logóval a falon

Kód: 78-096
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

FEJHALLGATÓ - Neon LED fénnyel megvilágított logó a falon, ideális reklámozási hely kereskedelmi létesítmények számára (éttermek, klubok, diszkók).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

FEJHALLGATÓ - Neon LED fénnyel megvilágított logó a falon, ideális reklám kereskedelmi létesítmények számára (éttermek, klubok, diszkók), potenciális vásárlók vonzására. Reklám megvilágított banner és LED-es megvilágítású dekoratív és informatív táblák, amelyek feldobják a teret, és mindenkit vonzóvá varázsolnak. A stílusos dekoráció, amelyet általában bárokban és éjszakai klubokban találhat meg, most otthonában vagy üzletében is elérhető.

A klasszikus reklámbannerek vagy poszterek élménygé válnak, és sokan már észre sem vesszük őket, köszönhetően a vizuális zsúfoltságnak. Mindannyian szeretjük megkülönböztetni magunkat valami mással, és ez vonatkozik az egyénekre és a vállalkozásokra is, ahol ez szó szerint szükséges. A LED-es megvilágítású dekoratív feliratoknak vagy logóknak köszönhetően feldobhatja a teret, vagy felhívhatja magára a körülötte lévők figyelmét. LED reklámok, amelyek kiemelik Önt.

LED megvilágítású NEON táblák - a legjobb LED reklám

fejhallgató - megvilágított LED-es neonreklám logó a falon

LED-es megvilágítású dísztáblák - melyek a fénynek köszönhetően kitűnnek a megszokott reklám- és információhordozók közül. Nagy előnyük az a lehetőség, hogy bárhol ismételten elhelyezhetik őket . Ideálisak irodákba (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), kereskedelmi létesítményekbe (hatékony reklámnak vagy plakátnak), vagy otthonába (modern dizájnként). Ezenkívül navigációs led fényjelzésként is szolgálnak majd, hogy vonzzák az ügyfeleket. A LED-es dísztáblákat gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.

Világító tábla - FEJHALLGATÓ

A neonreklám kékben és rózsaszínben ragyog. A tápellátást USB-csatlakozó, adapter, számítógép USB bemenete vagy USB tápegység biztosítja . A tápkábel 200 cm hosszú és praktikus kapcsolóval rendelkezik.

fejhallgató - világító tábla a falon led neon reklám

Műszaki adatok:

Téma: FEJHALLGATÓ
Világos szín: kék és rózsaszín
Méretei: 27x28x1,85 cm
Tápellátás: 5V USB kábel
Tápkábel hossza: kb. 200 cm
Kapcsolja be a kábelt: igen
A transzparens áttetsző műanyag alapra kerül, két lyukkal a felakasztáshoz.

Csomag tartalma:

1x LED lámpa felirat

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés