RGB LED party szemüveg különböző animációk

Kód: 27-029
71 600 Ft Nettó ár: 59 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

RGB LED party szemüveg különböző animációk - programozható LED show-szemüveg 68 színes pixel. Ha lesz egy séta fényjáték.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

RGB LED party szemüveg különböző animációk - programozható LED show-szemüveg 68 színes képpont. Ha azt szeretné, hogy a figyelem középpontjába, és szeretné, hogy az Excel mindenhol, csak higgy, hogy ezek a poharak lesz a legjobb választás. Lehet választani a Hatalmas számú animációk, amely megjelenik az RGB szemüveget.

Mindennapi, meg lehet változtatni a színét animáció, és akkor még mindig sok móka vele. Ők a legjobb módja annak, hogy a figyelmet a bulik, koncertek vagy diszkó. RGB LED party szemüveg nem lett beépített akkumulátor. Használatához csatlakoztatnia kell egy külső töltő opcionális tartozékként.

RGB LED szemüveg programozható szemüveg 68 színes pixel az első. LED tudja mutatni a különböző színek keverésével a vörös, a zöld és a kék szín. Csakúgy, mint a LED kijelző a számítógépen vagy telefonon. Az integrált mikrokontroller Arduino szabályozza a színt minden egyes pixel megjelenítésére sokféle színes animációk. Bár LED fényes kívülről, nagyon világos ... ők szinte láthatatlan belülről. Akkor nagyon könnyen átlátni a rések a szemüveget.

Figyelmeztetés: ha hord a szemüveget, akkor a figyelem középpontjába! Lehetetlen figyelmen kívül hagyni poharak és akkor azonnal kap az a kapcsolatot az emberekkel. Ha lesz egy séta fényshow és az emberek abba fogja hagyni, hogy beszéljek veled ..

Mit nyújtunk Önnek? Ön kap egy LED panel 68 színes pixel, ellenőrző testület, tartalék "hacker" tábla kiegészítve a saját áramkör és beszerelő készlet nélkül felszerelhető a keret + kis imbuszkulccsal. Is kap egy speciális vékony kábellel csatlakoztassa az áramforráshoz. USB kábel nagyon vékony az optimális viselethez.

RGB LED szemüveg

RGB szemüveg, amelyet kizárólag a gondosan megtervezett nyomtatott áramköri lapok. Jellemzően a PCB (nyomtatott áramkör) elrejtve a zárt térben, de használható 3D modellezés és a precíz gyártási technikák létrehozni egy puzzle szerkezet, amely nagyon erős. Ők vannak hajtva, és kibontakozott, mint a jelenlegi napszemüveget. Minden elektronikus alkatrészek vannak kitéve. Javasoljuk, hogy legyen óvatos, ne essenek le közvetlenül a földre, és a vízbe.

A készlet RGB szemüveg jön elektronikai alkatrészek, teljesen összeszerelt, de szükség van néhány mechanikai szerelés (forrasztás nélkül). Be kell összerakni néhány darab együtt (ez elég vicces, és kb 15 perc), telepítse a nyolc csavart, és csatlakoztassa a kábel. A csomag jön imbuszkulccsal, akkor is kell egy kis Phillips csavarhúzó, kis fogó vagy csipesz, és biztonsági szál vagy ragasztóval.

Áramforrás. Ellentétben egyszínű LED Matrix szemüveget, az RGB szemüveg beépített akkumulátor. Igényel sokkal több energiát, ezért úgy döntöttünk, hogy tartalmazza vékony USB tápkábel csatlakoztatható egy széles hordozható USB újratölthető elemek (lehet kapni a mi e-shop opcionális tartozékként).

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés