Programozható LED szemüveg - Írja be az üzenetet

Kód: 27-028
79 600 Ft Nettó ár: 66 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Programozható LED szemüveg - Írja be az üzenetet!! Programozni a saját szövegét az a hangulat, vagy választhat a különböző előre beállított animációk.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Programozható LED szemüveg - Írja be az üzenetet !! Program a saját szövegét az a hangulat, vagy választhat a különböző előre beállított animációk. Ezek a programozható LED fél pohár (kék LED) saját szoftvert. Az akkumulátor élettartama 400mAh Li-on akkumulátor akár 4-5 óra attól függően, hogy a kiválasztott fényerő és tervez. Szemüveg felszámolásra USB kábelen keresztül (szükséges kábelek mellékelve).

Úgy érzi, jó? Írja meg a megfelelő szöveget, és úgy vélik, hogy te leszel a figyelem középpontjába, bárhol is van! Ezekkel a programozható LED szemüveget kap minden szem rád. Ők a legjobb módja annak, hogy a figyelmet a bulik, koncertek vagy diszkó.

LED programozható szemüveg

Hozhat létre saját üzeneteket LED-ekkel az első a szemüveg, vagy választhat a különböző animációk. Bármilyen számítógéphez egy USB port használható feltölteni az új üzeneteket és tervez.

LED poharak Arduino-kompatibilis áramkör beépítve jobb halántékán a szemüveg és az akkumulátor be van építve a bal halántékán. A mellékelt szoftver az Arduino IDE, könnyen változtatni a görgetés szöveges üzeneteket, amit akarsz. Mi is dolgozunk könnyen kezelhető program, amely segít a kezdők, hogy saját animációs mintát.

LED szemüveg készülnek PCB (nyomtatott áramkör) az egyedi megjelenés és könnyű hozzáférést az elektronikus kísérletezők. Ez azt jelenti, hogy szemüveget kell tartani távol fém tárgyak, mint a kulcsok és ékszerek, hogy rövidre zárhatja az elektronikát. Ha ők kerültek érintkezésbe a víz vagy folyadék, akkor teljesen száraznak kell lennie a következő használat előtt. Ők is csak olyan törékeny, mint bármely más elektronikus eszközök, így kezelése során velük óvatosnak kell lenni.

Minden műanyag részeit LED szemüveg készülnek nyomtatott RepRap 3D technológia.

Műszaki adatok:

  • 166 LED-ek
  • 256 LED fényerő-szabályozás
  • 400mAh lítium akkumulátor
  • Töltés USB kábelen keresztül
  • Beépített USB RS232 konverter

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés