LED-es póló Smartphone keresztül programozható szöveggel– GLUWY

Kód: 01-102
U$93.50 Nettó ár: U$77.92
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LED-es póló Smartphone keresztül programozható szöveggel a - GLUWY, amely lehetővé teszi bármely görgető üzenet, animáció vagy hatások programozását.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED-es póló a Smartphone keresztül programozható szöveggel - GLUWY, amely lehetővé teszi bármely görgető üzenet, animáció vagy hatások programozását . Az egyetlen korlátozás a saját képzelőereje. Legyen más, és hozzon létre egy eredeti pólót mindennapi használatra. Forradalmi digitális pólót hoztunk Önnek, amely kis LED-eket tartalmaz, amelyek egy mobilalkalmazással vannak összekapcsolva, amelyel teljes ellenőrzés alatt tartja a pólót, és teljesen rajta múlik, hogy milyen üzenetet fog programozni.

Ez egy újdonság, amely egyedülálló módon hozza létre a másikat, és egyidejűleg figyelmet kap, de leginkább nem szokványos. A pólót úgy tervezték, hogy megtörje a digitális kreativitás korlátait , így minden nap egyedülálló pólóban járhat az utcára . Szintén alkalmas promóciós tevékenységekre - ha vállalkozása növelni kívánja a márkaismereteket , a szöveges LED-pólók nagyszerűek a marketingstratégiához. Ezek hatékony marketingeszközök a promóciókhoz, és tényleg kiemelkednek a tömegben, bárhol is használja őket!

A LED üzenet programozható A GLUWY póló egy nagyszerű marketing eszköz, amely elősegíti üzleti tevékenységeit.

T-shirt LED bluetooth kijelzővelvezetett póló programozható bluetooth szöveggel

Töltsön le mobilalkalmazást (Android operációs rendszer támogatás) az okostelefonjára, és elkezdheti a szórakozást. Miután párosított digitális pólót az okostelefonjával bluetoothon keresztül, több póló programozási lehetősége van. Bármely szöveget szerkeszthet , rajzolhat egy képet , választhat egyet a felkínált animációktól, vagy aktiválhat egy zenei kiegyenlítőt , amely aktív lesz az okostelefon körül hallható hangok alapján.

Írja be a megjelenítendő szöveget, vagy rajzolja le a grafikát az okostelefonján

T-shirt programozható szöveges bluetooth-n keresztülbluetooth szöveg póló

 

Válassza ki az animációt, vagy aktiválja a zenei kiegyenlítőt

Póló programozható szöveggelLed póló programozható bluetooth-val

 

A póló hagyományos mikro-USB csatlakozóval újratölthető , ezért nem okoz problémát a töltés bármikor és bárhol. A gyártó azt javasolja, hogy töltse fel a pólót körülbelül 75 perccel a használat előtt. Az egyedülálló digitális póló kényelmes viseletét is kínálja , mivel 100% poliészterből készül, ami megerősíti vízállóságát , ezért nem okoz problémát a nedvesítéshez.

LED GLUWY póló - új dimenziója a hi-tech pólóknak, amelyek minden olyan ember számára készültek, akiknek saját stílusuk van, és másképp akarnak lenni.

dagadó jég divat

Jellemzők:

plusz Programozhatóság - szöveg, animációk, rajzok, aktív hangszínszabályozó
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Újratölthető mikro USB-vel
plusz Kényelmes viselet
plusz Vízálló

bluettoth programozható trükk tulajdonságok

 

Műszaki adatok:

Tápellátás: DC 5V
LED panel méretek: 240 mm x 73 mm
LED-ek száma: 210
Beépített Li-ion akkumulátor: 500 mAh (tartós 6-8 óra)
Sorok száma: 7
LED szín: fehér
A póló színe: fekete
Póló anyaga: 100% poliészter

méretű asztali üzenet pólók

 

GYIK

HOGYAN MŰKÖDIK?

Itt használják az elektrolumineszcens technológiát. A LED panel vékony és rendkívül rugalmas anyagból készül. Ez azt jelenti, hogy ha ezt az inget viseled, akkor pontosan ugyanaz az érzés, mint amikor klasszikus poliészter pólót visel. A mini kezelőegység a T-shirt alján található, ahol könnyedén be- és kikapcsolhatja a szöveges LED panelet. Bekapcsolt állapotban a bluetooth automatikusan bekapcsol és a LED-panel világít.

HOGYAN KIJELZI A LED PANEL, ÉS HOGYAN HOSSZAN A LÁNY?

A LED panel beépített 500mAh-os akkumulátorral működik, és egy töltés akár hat órát is kigyulladhat. A töltés az USB porton keresztül történik, ha hagyományos 5V-os adapterrel vagy USB kábellel csatlakozik a számítógéphez.

HOGYAN TISZTUK A LED T-SHIRT?

A LED póló könnyen tisztítható, de csak kézmosással. Nem szükséges leválasztani az elektronikai alkatrészeket, hanem vízzel való érintkezésbe.

A TEXT LED-PANEL A T-SHIRT-en látható a napfényben?

Igen! A T-shirt LED kijelzője elektrolumineszcens anyagból készült, a nagy fényerejű LED-ek segítségével. Ez azt jelenti, hogy a programozott szöveg még mindig látható a nappali fényben, és éjszaka még hatékonyabb a benyomás.

 

A csomag tartalma:

1x programozható LED póló
1x USB kábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (4)

99%