DJ póló

Kód: 01-039
11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards

DJ T-shirt - vásárolni a hangvezérelt póló interneten. El póló nagykereskedelmi a legjobb ár. Equalizer póló világ legnagyobb választékkal - MTV DJ, Alien, equalizer.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

DJ póló - Get az eredeti fény-up disco tapasztalat. Ezek remek Villogó Pólók egyesítik Electro Luminescence Grafikus hangszínszabályzó kijelzés friss új terveket. Fantasztikus Led póló - akkor vásárol online e-bolt, jó áron.

Legyen eredeti, meleg, hideg és kiválaszthatja kedvenc vezetett póló különböző minták az Ön számára .A grafikus equalizer reagál a zenére körülötted, ugrás az időben, hogy a ver. Akár úgy dönt, az old-school TQ Eredeti vagy a hátra TQ Kender levél; ezek a pólók kigyullad a este a világ látni.

Ha azt szeretnénk, egyéni villogó LED póló saját logóval vagy design csak töltse ki megrendelőlapot közvetlenül itt. Mi fog LED pólók neked a mellékelt logo vagy grafikai tervezés, pontosan az Ön igényei szerint. Ezzel a LED póló akkor biztosan van egy nagy marketing eszköz támogatása az üzleti tevékenységet.

DJ póló

Vásárolja meg hangvezérelt póló interneten. El póló nagykereskedelmi a legjobb ár. Equalizer póló világ legnagyobb választékkal - MTV DJ, Alien, equalizer.

  • 100% pamut, póló csak fekete színben
  • A t-shirt kézi mosás csak
  • Mini csomag vagy egység, levehető mosására.
  • Mini csomag fel van szerelve egy kapcsoló ON / OFF és érzékeny görgető kerék - választani lehet magas vagy alacsony érzékenységet a hangokra
  • Megköveteli 4 rendszeres AAA elem (nem tartozék)

Jegyezze hogy vannak olyan cégek, amelyek értékesítése nagyon olcsó LED T-shirt olcsóbb anyagokat és ez a probléma okozta a készülékek hibás működést és készítsen egy kevésbé VIBRANT Fény. Mi eladási minőségű LED T-shirt legfinomabb anyagokból. Továbbá kínálunk egy 2 év garancia.

Ne vásárolnak olcsó LED póló. Kattintson a tovább.


led pólók mérettáblázatában

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés