Power Bank 7800mAh + 2x USB kimenettel, 2,1A teljesítménygel

Kód: 65-001
12 240 Ft Nettó ár: 10 199 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A Power Bank 7800mAh + 2x USB kimenettel, 2,1A-os teljesítményű, praktikus kiegészítő az elektronikus eszközök, például mobiltelefonok, tabletták stb. Feltöltéséhez.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A Power Bank 7800mAh + 2x USB kimenettel, 2,1A teljesítményű , praktikus kiegészítő az utakon elektronikus eszközök, például mobiltelefonok, táblagépek, GPS navigáció, MP3 lejátszók stb. A külső hordozható akkumulátor modern és elegáns megjelenést biztosít a normál használathoz. A videót és a fényképezőgépet is feltöltheti , ami hasznos lehet ünnepnapokon vagy a természetbe vezető utakon, ahol nincs hozzáférése az elektromos csatlakozóhoz. A 7800mAh akkumulátor kapacitásának köszönhetően a standard okostelefon akkumulátor több mint 4x-os töltést fog betölteni.

Az előny az, hogy ez az energia bank csatlakoztatható elektromos hálózathoz, és AC / DC hálózati adapterként is használható az eszközök számára.

A Power Bank egy új Li-polimer akkumulátort tartalmaz , amely alacsony súlyt, nagy kapacitást, minimális önkiürítést és nagy teljesítményt garantál. Az akkumulátor két USB kimenettel rendelkezik, így egyszerre két készüléket tölthet fel. Mindkét USB kimenet teljesítménye akár 3,4 Ah hálózati csatlakozóval is megtörtént, és köszönhetően a készülékei gyorsabban töltődnek be, mint a rendszeres Powerbankok. A töltőállomás teljes töltése 3 óra. Jelenleg négy kék LED jelzi a szintet feltöltéssel, így a POWERBANK soha nem bocsátott anélkül, hogy tudna róla.

7800mAh kapacitású teljesítménybank

A külső akkumulátor intelligens chipekkel van felszerelve a túlmelegedés, a túlfeszültség, a teljes kisütés és a túltöltés elleni védelem érdekében. A használat nagyon egyszerű. Csatlakoztassa a készüléket az USB kábellel egy külső akkumulátorhoz, majd nyomja meg a gombot a bekapcsoláshoz. A készülék feltöltése után húzza ki az USB kábelt és a külső akkumulátor néhány másodperc múlva automatikusan kikapcsol. A Powerbank ideális fesztiválokra, kempingekre, utazásokra, külföldre utazik, vagy vészhelyzeti tápegységként nagyon elfoglalt napokra, amikor a rendszeres akkumulátor a készüléken egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeivel. Az akkumulátor majdnem minden hordozható eszközt feltölti mini USB / micro USB csatlakozókkal. Az eszköz USB-kábellel egyszerűen feltölthető, akár a számítógépén keresztül, akár a konnektorból.

Jellemzők:

plusz Túlmelegedés, túlfeszültség, teljes kisütés és túltöltés elleni védelem
plusz Két USB kimenet 3,4A teljesítménygel
plusz A külső akkumulátor kisütésének LED-kijelzője
plusz Egy külső akkumulátor gyors töltése mobiltelefonnal párhuzamosan
plusz Akkumulátor kapacitása 7800mAh
plusz Li-polimer akkumulátor


Műszaki adatok:

Modell: A11
Akkumulátor típusa: Li-Pol
AC / DC adapter kimenet: 5V / 3,4A
Teljesítménytábla kimenet: 5V / 2,1A
Tápegység bemenet: 5V / 3,4A
Kapacitás: 7800mAh
Töltési idő: 3 óra
Élet: 1000 töltési ciklus
Működési hőmérséklet: -20 ° C-tól + 50 ° C-ig
Túlfeszültség-védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Védelem a túlterhelés ellen: igen
A túltöltés elleni védelem: igen
Méretek: 128 * 72 * 23 mm
Súly: 280 g

Csomag tartalma:

1x Külső 7800mAh akkumulátor
1x Csökkentés az EU aljzatához
1x USB kábel

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés