Wifi kém kamera, digitális ébresztőórába rejtett

Kód: 10-061
47 600 Ft Nettó ár: 39 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Wifi kém kamera rejtett egy digitális ébresztőóra lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse egy tárgy valós időben a laptop, táblagép vagy okostelefon / iPhone.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Wifi kém kamera rejtett egy digitális ébresztőóra lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse egy tárgy valós időben a laptop, táblagép vagy okostelefon / iPhone. Megbízható Wi-Fi kamera jó rejtett titkos helyen, nagyon is valós lehet hatékony eszköz ellenőrzését otthonában vagy az irodában, ha kimegy, hogy mi biztosítja a személyi és vagyoni biztonságát. Ez a könnyű kezelhetőség, jó válasz, gyors reakciók, tiszta képet és a hangot.

Továbbá, ez a kamera úgy néz ki, mint egy digitális óra, így senki nem is hiszem, hogy van egy rejtett kamera belsejébe. Ez egy cserélhető lítium akkumulátor, amely könnyen cserélhető, ha szükséges. Videofelvétel hanggal, 480p tárolják a micro SD kártya támogatás 32 GB-ig. Helyezze a kamerát a megfelelő helyre, a monitoring és kapcsolja wifi állásba "on" . Töltse le a szoftvert a laptop, tablet, okostelefon Android vagy iPhone és csatlakoztassa a berendezést. Így könnyen nézni online sugárzott wifi kém kamera ébresztőórát.

wifi riasztó

Leírás:

Videó: VGA (640 * 480)
Keret: 30fps
Memóriakártya: MicroSD / TF akár 32 GB
Érzékelő technológia: CMOS
Tápellátás: DC 5V / 1A

A csomag tartalma:

1x Wifi riasztó
1x Cserélhető Li-On akkumulátor
1x USB-kábel
1x Csipesz beszúrni micro sd
1x adapter
1x USB olvasó
1x Kézi

Miért vásároljon kém technológia tőlünk?

Mi vagyunk a közvetlen importőr és a forgalmazó a kém technológia éves tapasztalattal. A követelmények vonatkoznak a feldolgozás és finomítás a kínált termékek egyeztetünk közvetlenül a gyártótól. Minden termék, amit többek között az eladás át kell mennie bejárati minőség-ellenőrzés, és csak ezután benne van a mi kém termékeket kínálnak.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy adjuk el a technikát, amely hatékonyabb és hosszabb életet képest konkurens termékek. Abban az esetben, váratlan műszaki problémák próbáljuk megoldani a helyzetet sürgősen mértékben elősegíti az ügyfelek elégedettségét.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés