SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Kód: 10-154
139 200 Ft 127 600 Ft Nettó ár: 106 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

A FULL HD kamerával és a Spy fülhallgatóval felszerelt elegáns szemüveg ideális kémjelző kombináció a megfigyelt nyomon követéshez és kommunikációhoz.

Vevő védelem

 • Ingyenes árucsere 30 napon belül
 • 24 hónap garancia a termékekre
 • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A FULL HD kamerával és a Spy fülhallgatóval felszerelt elegáns szemüveg ideális kémjelző kombináció a megfigyelt nyomon követéshez és kommunikációhoz. A kémfüves szemüveg gondoskodik a beolvasott képek élő továbbításáról és a Bluetooth Spy kézibeszélővel, amelyet a telefon másik személyével kommunikálhat. Az egyedülálló kémfelszerelés használatát különböző élethelyzetekben találja meg, amikor titkos segítségre van szüksége telefonján, de élő közvetítéssel is rendelkeznie kell. sokféle nehéz helyzetben találja meg használatát, amikor a telefonon keresztül igénybe veszik a diszkrét segítséget, és ha videoközvetítésre van szükség.

SET - Elegáns szemüveg HD kamerával és Spy fülhallgatóval = Live stream WiFi / P2P + valós idejű kommunikáció a Spy kézibeszélőn keresztül

Szemüvegek FULL HD kém kamerával + P2P élő videó átvitel + WiFi. Az elegáns kémlövegek a környezet figyelmen kívül hagyó felvételét biztosítják, és elegáns kiegészítő az alkalmi ruházathoz. Ezekkel a kémlel védő szemüveggel pontosan rögzítheted, hogy mit látsz és ugyanakkor szabad kezed van, hogy elkerüld a gyanúját. Egy másik előny az élő WiFi átvitel közvetlenül a mobiltelefonra a "Pro iCam" alkalmazáson keresztül, amely szabadon elérhető az Android és az iOS számára . Az alkalmazással nemcsak a beolvasott képeket nézheti, hanem a már rögzített videókat is lejátszhatja. A P2P támogatásnak köszönhetően a szemüvegek mobiltelefon segítségével csatlakoztathatók az internethez, amellyel létrehozhat WiFi hotspotot, így barátainak élő internetes rekordot láthatnak.

A kamera valóban észrevétlen, és egyáltalán nem látható

kémfelhő Full HD kamerával

A szemüvegben van egy beépített mozgásérzékelő, amely képes rögzíteni a mozgást, majd értesítés formájában értesíti közvetlenül a mobiltelefonjára a "Pro iCam" segítségével. Ideális, ha elhagyja az irodát, és a távollétében tájékoztatni akarja, hogy valaki közeledik-e az íróasztalához. A rögzített kép 1920 x 1080 képpontos felbontású, 25 kép / másodperces sebességgel rögzíthető a microSD kártyán, maximum 128 GB kapacitásig. A szemüveg beépített újratölthető 220 mAh akkumulátorral rendelkezik, beépítve a szemüvegkeretbe. Az akkumulátor újratöltése a mellékelt mikro USB kábellel történik.

elegáns szemüveg Full HD kamerával

A kémlátók tökéletes választás az Ön számára olyan helyzetekben, amikor titokban fel kell jegyeznie a találkozót, anélkül, hogy gyanúsított volna a felvétel. A védőszemüvegek széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek, mivel azokat üdüléshez, koncerthez, sporthoz vagy más tevékenységekhez is használhatja, amikor rögzíteni kívánja tapasztalatait. Miután csatlakoztatta a Full HD szemüveget a számítógéphez USB-n keresztül, memóriakártya-olvasóként működik, és a rögzített videókat és fényképeket közvetlenül a számítógépre vagy a notebookra töltheti le.

poharak wifi kamerával

A szemüveg jellemzői:

plusz Elegáns napszemüvegek alkalmi ruházat kamerával
plusz Teljes HD videó
plusz Mozgásérzékelő értesítésekkel
plusz WiFi és P2P támogatás
plusz 128 GB-os micro SD kártyát használ

A szemüveg műszaki adatai:

Chip: Hi3518E V200
Optika: 1,0 MP CMOS (OV9712
Fényképfelbontás: 4032 x 3024
Videó felbontás: 1920 x 1080p
Képfrissítés: 25 kép / mp
Videó tömörítés: H.264
Fényképezési szög: 90 °
Memóriakártyák: microSD kártyák 4-128GB
Akkumulátor: 220 mAh
Újratöltési idő: 2-3 óra
Az akkumulátor élettartama: legfeljebb 2 óra (munkaidő)
Hálózati kapcsolat: P2P, WiFi
Tápellátás: DC-5V
Tápkábel: mikro USB
Rendszertámogatás: iOS, Android
Méretek: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Súly: 160 g

Kémhordozó bluettooth 5W-os erősítővel a legújabb modell mindegyikünk ismeri az élethelyzeteket, amikor méltányolná, ha valaki tanácsot adna neked, vagy segítene egy nehéz helyzetben, anélkül, hogy senki sem tudna róla. A diákoknak vizsgaidőben, üzleti találkozók és más helyzetek során a kereskedők számára készült.

A kémbeállító forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy valakivel kapcsolatba lépjen a mobiltelefonodon vagy adón keresztül, anélkül, hogy bárki tudná. Az elv egyszerű, egyszerűen helyezze be a fülébe a vezeték nélküli kém fülhallgatót (ami nem látható a miniatűr méretétől), és a nyakra akassza fel a bluetooth nyakláncot (párosításra egy mobiltelefonnal) ultra teljesítményű és 5 wattos erősítővel , amelyen keresztül a jelet vezeték nélkül továbbítják a fülhallgatóba, ahol a jel hangra vált.

Javasoljuk az ügyfeleknek, hogy ne vásároljanak olcsó, kisméretű kémfülvédő utánzást ellenőrzött eladókon keresztül.

24 hónapos garanciát vállalunk a kémbe. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás. A kém fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füldugába, így egyáltalán nem észrevehető. Ők ártalmatlan anyagokból készülnek.

kém telefon

A népszerű kémfülhallgató legújabb fejlett modellje . Az előző modellhez képest jobb anatómiai alakja tökéletesen lezárja a fület a hang szivárgásától a surroundigig. A kézibeszélő egy érzékeny vevőt (tekercset), egy stabil mikrohangszórót tartalmaz , nagyon tiszta és tiszta hanggal, csökkent zajokkal.

kém fülhallgató

A fülhallgató egyszerűen beilleszthető a fülébe a fülcsatornába. A mobilegységhez áttetsző hurok csatlakozik, amellyel a fülhallgatót könnyen kiveheti. A készülék még egyszerűbb kezelése érdekében mágneses csipeszet kínálunk e-boltunkban. A csomagban megtalálható az akkumulátor, amely akár 7 óráig is tarthat.

kém telefon

A fülhallgató kém funkciói

plusz Professzionális design, kiváló hangminőség
plusz Ergonómikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra
plusz Méretek: 13x6mm
plusz Mûködési frekvencia: minden frekvencia
plusz Bluetooth-kapcsolat mobileszközökön.
plusz Könnyű kezelni és fogadni a hívásokat.
plusz Kihangosított támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő indítása - MP3 fájlok lejátszása.
plusz Beszélgetési idő egy töltésnél legfeljebb 12 óra, maximum 130 óráig.
plusz A Bluetooth hurok 700mAh beépített lítium akkumulátort tartalmaz
plusz A bluetooth hurok 5W-os erősítőt tartalmaz
plusz Integrált mikrofon

kémbejátszó összehasonlító táblázat

A csomag tartalmazza

 • Szemüveg FULL HD kamerával
 • Memóriakártya-olvasó
 • Micro USB kábel
 • Szoftver CD
 • Kézi a szemüveghez
 • A legújabb kémbeállító
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W nyakú hurok
 • USB kábel
 • Adapter
 • Kézikönyv kézibeszélőhöz

lenyűgöző értesítés

Miért vásárolhat kém technológiát e-boltunkon keresztül?

Néhány héten belül teszteljük az új termékeket, és a végső ellenőrzés után az értékesítés tartalmazza
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak az általunk vizsgált termékeket kínáljuk - minőségi és megbízható kém termékek
Nem a legolcsóbbak, de ügyfeleink elégedettek
Többéves tapasztalat a kémtermékek (kémfilmek, kémfelszerelések) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal
Szakszerű tanácsadás a termékek telepítésével és beállításával (telefonon vagy e-mailen keresztül)
24 hónapos garanciát vállalunk minden termékre és a kézbesítéstől számított 14 napon belül
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítéssel, minőségi ügyfélszolgálatot kínálunk
Igény esetén, igyekszünk, hogy lerövidíti az időt a feldolgozás minimális (általában 7-14 nap). Ha az áruk nem működnek, a megoldás egy új darab cseréjét biztosítja

MEGJEGYZÉS: Ha az Ön által kínált termékek (jelentősen alacsonyabb költségekkel) megegyeznek, de alacsony minőségű komponenseket használnak, mint például erősítők, akkumulátorok stb., Amelyek alacsony költségű (olcsóbb) verziót eredményeznek a termékben, így jelentős hatással vannak a teljes minőségre és az üzemidőre. Ennek alapján azt ajánljuk ügyfeleinek, hogy fontolják meg a beruházások jövedelmezőségét és a vásárlást ennek megfelelően.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés