SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Kód: 10-154
139 200 Ft 127 600 Ft Nettó ár: 106 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

A FULL HD kamerával és a Spy fülhallgatóval felszerelt elegáns szemüveg ideális kémjelző kombináció a megfigyelt nyomon követéshez és kommunikációhoz.

Vevő védelem

 • Ingyenes árucsere 30 napon belül
 • 24 hónap garancia a termékekre
 • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A FULL HD kamerával és a Spy fülhallgatóval felszerelt elegáns szemüveg ideális kémjelző kombináció a megfigyelt nyomon követéshez és kommunikációhoz. A kémfüves szemüveg gondoskodik a beolvasott képek élő továbbításáról és a Bluetooth Spy kézibeszélővel, amelyet a telefon másik személyével kommunikálhat. Az egyedülálló kémfelszerelés használatát különböző élethelyzetekben találja meg, amikor titkos segítségre van szüksége telefonján, de élő közvetítéssel is rendelkeznie kell. sokféle nehéz helyzetben találja meg használatát, amikor a telefonon keresztül igénybe veszik a diszkrét segítséget, és ha videoközvetítésre van szükség.

SET - Elegáns szemüveg HD kamerával és Spy fülhallgatóval = Live stream WiFi / P2P + valós idejű kommunikáció a Spy kézibeszélőn keresztül

Szemüvegek FULL HD kém kamerával + P2P élő videó átvitel + WiFi. Az elegáns kémlövegek a környezet figyelmen kívül hagyó felvételét biztosítják, és elegáns kiegészítő az alkalmi ruházathoz. Ezekkel a kémlel védő szemüveggel pontosan rögzítheted, hogy mit látsz és ugyanakkor szabad kezed van, hogy elkerüld a gyanúját. Egy másik előny az élő WiFi átvitel közvetlenül a mobiltelefonra a "Pro iCam" alkalmazáson keresztül, amely szabadon elérhető az Android és az iOS számára . Az alkalmazással nemcsak a beolvasott képeket nézheti, hanem a már rögzített videókat is lejátszhatja. A P2P támogatásnak köszönhetően a szemüvegek mobiltelefon segítségével csatlakoztathatók az internethez, amellyel létrehozhat WiFi hotspotot, így barátainak élő internetes rekordot láthatnak.

A kamera valóban észrevétlen, és egyáltalán nem látható

kémfelhő Full HD kamerával

A szemüvegben van egy beépített mozgásérzékelő, amely képes rögzíteni a mozgást, majd értesítés formájában értesíti közvetlenül a mobiltelefonjára a "Pro iCam" segítségével. Ideális, ha elhagyja az irodát, és a távollétében tájékoztatni akarja, hogy valaki közeledik-e az íróasztalához. A rögzített kép 1920 x 1080 képpontos felbontású, 25 kép / másodperces sebességgel rögzíthető a microSD kártyán, maximum 128 GB kapacitásig. A szemüveg beépített újratölthető 220 mAh akkumulátorral rendelkezik, beépítve a szemüvegkeretbe. Az akkumulátor újratöltése a mellékelt mikro USB kábellel történik.

elegáns szemüveg Full HD kamerával

A kémlátók tökéletes választás az Ön számára olyan helyzetekben, amikor titokban fel kell jegyeznie a találkozót, anélkül, hogy gyanúsított volna a felvétel. A védőszemüvegek széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek, mivel azokat üdüléshez, koncerthez, sporthoz vagy más tevékenységekhez is használhatja, amikor rögzíteni kívánja tapasztalatait. Miután csatlakoztatta a Full HD szemüveget a számítógéphez USB-n keresztül, memóriakártya-olvasóként működik, és a rögzített videókat és fényképeket közvetlenül a számítógépre vagy a notebookra töltheti le.

poharak wifi kamerával

A szemüveg jellemzői:

plusz Elegáns napszemüvegek alkalmi ruházat kamerával
plusz Teljes HD videó
plusz Mozgásérzékelő értesítésekkel
plusz WiFi és P2P támogatás
plusz 128 GB-os micro SD kártyát használ

A szemüveg műszaki adatai:

Chip: Hi3518E V200
Optika: 1,0 MP CMOS (OV9712
Fényképfelbontás: 4032 x 3024
Videó felbontás: 1920 x 1080p
Képfrissítés: 25 kép / mp
Videó tömörítés: H.264
Fényképezési szög: 90 °
Memóriakártyák: microSD kártyák 4-128GB
Akkumulátor: 220 mAh
Újratöltési idő: 2-3 óra
Az akkumulátor élettartama: legfeljebb 2 óra (munkaidő)
Hálózati kapcsolat: P2P, WiFi
Tápellátás: DC-5V
Tápkábel: mikro USB
Rendszertámogatás: iOS, Android
Méretek: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Súly: 160 g

Kémhordozó bluettooth 5W-os erősítővel a legújabb modell mindegyikünk ismeri az élethelyzeteket, amikor méltányolná, ha valaki tanácsot adna neked, vagy segítene egy nehéz helyzetben, anélkül, hogy senki sem tudna róla. A diákoknak vizsgaidőben, üzleti találkozók és más helyzetek során a kereskedők számára készült.

A kémbeállító forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy valakivel kapcsolatba lépjen a mobiltelefonodon vagy adón keresztül, anélkül, hogy bárki tudná. Az elv egyszerű, egyszerűen helyezze be a fülébe a vezeték nélküli kém fülhallgatót (ami nem látható a miniatűr méretétől), és a nyakra akassza fel a bluetooth nyakláncot (párosításra egy mobiltelefonnal) ultra teljesítményű és 5 wattos erősítővel , amelyen keresztül a jelet vezeték nélkül továbbítják a fülhallgatóba, ahol a jel hangra vált.

Javasoljuk az ügyfeleknek, hogy ne vásároljanak olcsó, kisméretű kémfülvédő utánzást ellenőrzött eladókon keresztül.

24 hónapos garanciát vállalunk a kémbe. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás. A kém fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füldugába, így egyáltalán nem észrevehető. Ők ártalmatlan anyagokból készülnek.

kém telefon

A népszerű kémfülhallgató legújabb fejlett modellje . Az előző modellhez képest jobb anatómiai alakja tökéletesen lezárja a fület a hang szivárgásától a surroundigig. A kézibeszélő egy érzékeny vevőt (tekercset), egy stabil mikrohangszórót tartalmaz , nagyon tiszta és tiszta hanggal, csökkent zajokkal.

kém fülhallgató

A fülhallgató egyszerűen beilleszthető a fülébe a fülcsatornába. A mobilegységhez áttetsző hurok csatlakozik, amellyel a fülhallgatót könnyen kiveheti. A készülék még egyszerűbb kezelése érdekében mágneses csipeszet kínálunk e-boltunkban. A csomagban megtalálható az akkumulátor, amely akár 7 óráig is tarthat.

kém telefon

A fülhallgató kém funkciói

plusz Professzionális design, kiváló hangminőség
plusz Ergonómikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra
plusz Méretek: 13x6mm
plusz Mûködési frekvencia: minden frekvencia
plusz Bluetooth-kapcsolat mobileszközökön.
plusz Könnyű kezelni és fogadni a hívásokat.
plusz Kihangosított támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő indítása - MP3 fájlok lejátszása.
plusz Beszélgetési idő egy töltésnél legfeljebb 12 óra, maximum 130 óráig.
plusz A Bluetooth hurok 700mAh beépített lítium akkumulátort tartalmaz
plusz A bluetooth hurok 5W-os erősítőt tartalmaz
plusz Integrált mikrofon

kémbejátszó összehasonlító táblázat

A csomag tartalmazza

 • Szemüveg FULL HD kamerával
 • Memóriakártya-olvasó
 • Micro USB kábel
 • Szoftver CD
 • Kézi a szemüveghez
 • A legújabb kémbeállító
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W nyakú hurok
 • USB kábel
 • Adapter
 • Kézikönyv kézibeszélőhöz

lenyűgöző értesítés

Miért vásárolhat kém technológiát e-boltunkon keresztül?

Néhány héten belül teszteljük az új termékeket, és a végső ellenőrzés után az értékesítés tartalmazza
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak az általunk vizsgált termékeket kínáljuk - minőségi és megbízható kém termékek
Nem a legolcsóbbak, de ügyfeleink elégedettek
Többéves tapasztalat a kémtermékek (kémfilmek, kémfelszerelések) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal
Szakszerű tanácsadás a termékek telepítésével és beállításával (telefonon vagy e-mailen keresztül)
24 hónapos garanciát vállalunk minden termékre és a kézbesítéstől számított 14 napon belül
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítéssel, minőségi ügyfélszolgálatot kínálunk
Igény esetén, igyekszünk, hogy lerövidíti az időt a feldolgozás minimális (általában 7-14 nap). Ha az áruk nem működnek, a megoldás egy új darab cseréjét biztosítja

MEGJEGYZÉS: Ha az Ön által kínált termékek (jelentősen alacsonyabb költségekkel) megegyeznek, de alacsony minőségű komponenseket használnak, mint például erősítők, akkumulátorok stb., Amelyek alacsony költségű (olcsóbb) verziót eredményeznek a termékben, így jelentős hatással vannak a teljes minőségre és az üzemidőre. Ennek alapján azt ajánljuk ügyfeleinek, hogy fontolják meg a beruházások jövedelmezőségét és a vásárlást ennek megfelelően.

Diszkusszió a termékről (6)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Car

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Carlos reagálni

Üdvözlet.
Milyen a kép felvétel közben és után? A videó szerint késéssel elég szaggatottnak tűnik.

Lefordítva innen: cs
Cool Mania

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Mario Bruchanik reagálni

jó nap
Természetesen ez több tényezőtől is függ, elsősorban az internetkapcsolat sebességétől és stabilitásától. Ellenkező esetben az átvitel teljesen sima, válasz nélkül.

Lefordítva innen: cs
ALa

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Ha jól értem, a szemüveg leveszi a telefonom adatait, és a fülhallgató lefut a bluetoothról, de a fülhallgató kétirányú beszélgetést is kínál? meddig működnek ezek a dolgok (mi a tartomány)?

Lefordítva innen: en
Cool Mania

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, pontosan. A kém fülhallgatóról beszélni fog a bluetooth nyaklánchoz (mikrofon van benne), így mindkét irányban igen.

Lefordítva innen: en
Gen

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Gennadiy Kotok reagálni

Szia ! ha felteszem ezt a szemüveget és elmegyek vizsgázni számítógépen, és nincs ingyen internet, csak a mobilom. Az otthon tartózkodó barátomnak lesz videokapcsolata a tartózkodási helyemről? Köszönöm

Lefordítva innen: en
Cool Mania

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, csak párosítsa a fényképezőgép szemüvegét az okostelefonjával, és használja az internetes adatokat. Így a barátod látni fogja, amit te látsz.

Lefordítva innen: en
Ron

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Ronny reagálni

Szia
Tudnál nekem további részleteket adni a kameráról, ha szeretném látni az élő közvetítést az iPademen 80 km-nél nagyobb távolságból?

Lefordítva innen: en
Cool Mania

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, pontosan ha bármilyen wifi routerhez csatlakozik (helyi vagy okostelefonról), akkor bárhonnan tud csatlakozni, ahol elérhető az internet.

Lefordítva innen: en
Dec

Lefedettségi távolság

Declan reagálni

Már csak az a kérdés, hogy mi a fedezet ezekről. Például felhív valakit telefonon, és ő láthatja az élő közvetítést, és beszélhet veled a fülhallgatón keresztül? Tehát a kék fog a fülrészhez való?
A hívás másik végén lévő személy láthatja, amit a szemüvegen keresztül lát?

Lefordítva innen: en
Cool Mania

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Párosíthatod a wifi szemüveges kamerát a közelben lévő wifi internet routerrel, vagy létrehozhatsz wifi internet hotspotot a mobilodon, és akkor a világ bármely pontjáról láthatsz élő videót, ahol elérhető az internet.
Vagy használjon saját wifi hálózatot, de legfeljebb 50 m távolságra
A Bluetooth csak a kém fülhallgatóhoz használható.

Lefordítva innen: en
Suk

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Jó nap,
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a készlet mennyire megbízható? Én csak ezt a szemüveget és fejhallgatót találtam külön megvásárolhatónak és magasabb áron. Mindenesetre egy ilyen készlet sok munkát és pénzt megspórolna, és ez tetszik is, de nem szeretném, ha ez a minőség rovására menne.
Mindenesetre ehhez a szemüveghez nem találtam videót, mint a headsethez, de más oldalakon azt olvastam, hogy van lehetőség mobiltelefonra vagy PC-re is streamelni a képet.... Ez a szemüveg is lehet csatlakozik például egy laptophoz, és akár a falon keresztül is jó minőségű képet sugároz? Alternatív megoldásként kínálsz gombkamerával való kombinációt? Attól tartok, hogy ez, vagy inkább az ilyen típusú szemüvegek elég feltűnőek, és ezt nem engedhetem meg magamnak. Csak néhány mini lyukkamerát találtam egy ilyen szettben, ahol szerintem nem volt olyan jó a kép, ugyanakkor nem értettem, hova lehet elrejteni egy ilyen eszközt, hogy senki ne tudjon regisztrálni. azt. Vagy egy órában.
Nagyon köszönjük készségüket és vendégszeretetüket

Lefordítva innen: cs
Cool Mania

SET - Spy szemüveg FULL HD kamerával és WiFi + Spy fülhallgatóval

Mário Bruchánik reagálni

Jó nap
Ez egy egyedi, egyedi készítésű kémkészlet, amelyet csak kínálatunkban találhat meg.
A szemüveget mobil hozzáférésű wifi hotspoton keresztül párosítva használhatjuk, majd online csatlakozhatunk hozzá, és gyakorlatilag bárhonnan, ahol van internetkapcsolat, láthatjuk a kamerából az élőképet. Tényleg nagyon megbízhatóak és jó minőségűek :)
Szóval szerintem megfelelniük kell neked.

Lefordítva innen: cs
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés