Power bank kémkamera 2800mAh akkumulátorba rejtve + WiFi + P2P + mozgásérzékelés

Kód: 10-529
62 000 Ft Nettó ár: 51 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Power bank kémkamera 2800mAh akkumulátor kapacitásba rejtve + WiFi + P2P + mozgásérzékelés és LED fehér fény.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Power bank kémkamera 2800mAh akkumulátor kapacitásba rejtve + WiFi + P2P + mozgásérzékelés és LED fehér fény. Elegáns, fekete színű kialakításával bármilyen típusú belső térbe illeszkedik, anélkül, hogy bárki tudná, hogy rejtett kamerával ellátott eszközről van szó.   A készülék beépített újratölthető 2800 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely teljes funkcionalitású bankként szolgálhat a mobiltelefon újratöltéséhez két USB kimenet segítségével. Minden otthonban vagy irodában használható. Kétségtelenül a legfontosabb és leghasznosabb funkció a környezet megfigyelés nélküli megfigyelése.

Power bank kém kamera 2800mAh

rejtett kamera a powerbankban

A beépített rejtett kamera 1920x1080 Full HD felbontásban, hanggal rögzíti a videókat, azaz elegendő a részletes felvételek készítéséhez. Ez a nem feltűnő kamera támogatja a P2P és a WiFi - vezeték nélküli kapcsolatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy közvetlenül bárhol elhelyezhessék a belső térben. A rejtett kamera összes funkcióját távolról vezérelheti az okostelefonok (iOS, Android) számára ingyenesen elérhető "HDSmartIPC" alkalmazáson keresztül, amelyen keresztül valós időben nézhet képeket és módosíthatja a kamera beállításait. A kamera WIFI vagy P2P segítségével csatlakoztatható otthoni útválasztóhoz, amely lehetővé teszi a kép bármikor és bárhol történő monitorozását mobiltelefonján keresztül.

Power bank kém kamera

A kamera tartalmaz egy mozgásérzékelési funkciót is , amelyet a mozgás térben történő rögzítésekor indítanak. Nagyszerű funkció, amelynek köszönhetően nem fog lemaradni egyetlen fontos felvételről sem, mert a felvételeket csak a tevékenység során rögzítjük. A rögzített felvételeket H.264 tömörítésnek vetik alá a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy támogatott micro SD kártyán tárolják , legfeljebb 128 GB-ig .

Power bank rejtett kamera mozgásérzékeléssel

power bank rejtett kamera

Jellemzők:

PLUSZ Rejtett kamera egy power bankban
plusz WiFi és P2P videoátvitel valós időben
plusz 2800mAh újratölthető akkumulátor
plusz Mozgásérzékelési funkció
plusz Tápbank 2 USB kimenettel és LED lámpával

Specifikációk:

Képérzékelő: FULL HD 1920x1080p
Objektív: 1MP CMOS
Videó felbontás: 1920x1080 pixel a telefonban és 1080x720 pixel felvétel micro SD kártyára
Képarány: 20 kép / mp
Tömörítési formátum: H.264
Szkennelési szög: 120 °
Mozgásérzékelés: igen, PIR érzékelő + figyelmeztető üzenetek
Memóriakártya: támogatja a Micro SD kártyát max. 128 GB (nem tartozék)
Tápellátás: újratölthető 2800mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: hatótávolság 30 m
LED-lámpa: igen, az APP-n keresztül vezérelhető
Töltés: mikro USB kábel
Méretek: 11,3x6x1,4 cm

Csomag tartalma:

1x Power Bank FULL HD kamerával
1x USB kábel
1x adapter
1x USB olvasó a micro SD kártyához
1x klip
1x kézikönyv

Miért érdemes kémtechnikát vásárolni az üzletünkön keresztül?

Éves tapasztalattal rendelkező kémtechnika közvetlen importőre és forgalmazója vagyunk . A termékek feldolgozásával és javításával kapcsolatos követelményeinket közvetlenül a gyártóval konzultáljuk. Az eladásban szereplő minden termék átmegy a minőségellenőrzésen, és csak ezt követően kerül besorolásra a kémtermékek kínálatába.

Tesztjeink azt mutatják, hogy értékesített technikánk hatékonyabb és hosszabb az élettartama a versenyképes termékekhez képest. Váratlan technikai problémák esetén igyekszünk sürgősen megoldani a helyzetet az ügyfelek elégedettsége felé.

Az eladó nem vállal felelősséget abban az esetben, ha ezeket a termékeket illegális célokra használják vissza. Használat előtt fontos megismerkedni a termékek országos működésének feltételeivel (törvény, műszaki előírások, rendeletek stb.) !!!

FIGYELMEZTETÉS: Ha versenyző termékeket talál (lényegesen alacsonyabb áron) , amelyek ugyanolyan kialakításúak lehetnek, de használt alkatrészeket, például optikát, akkumulátorokat, függetlenül attól, hogy ezek olcsó (olcsóbb) változatúak-e , tehát jelentős hatással van a termék általános minőségére és élettartamára. Ezért azt javasoljuk, hogy az ügyfelek ezt a tényt is figyelembe véve vegyék figyelembe a befektetés és a vásárlás előnyeit .

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés