FULL HD kamera Wifi P2P hangszóróval bluetooth-al - a kamera távoli elforgatásának lehetősége

Kód: 10-633
63 600 Ft Nettó ár: 53 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

FULL HD kamera Wifi P2P hangszóróval bluetooth-al - távoli kameraforgatás + mozgásérzékelés + zenelejátszó.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

FULL HD kamera Wifi P2P-vel egy bluetooth-os hangszóróban - a kamera távoli elforgatásának lehetősége + mozgásérzékelés + zenelejátszó. FULL HD1080P rejtett kamera széles látószöggel, a kamera távolról történő 180°-os elforgatásának lehetőségével. Ez az USB wifi kém rejtett kamera FULL HD 1080p audio/video felbontással . A rejtett otthoni kamera objektívjét távolról vezérelheti okostelefonján (iOS/Android) lévő alkalmazás segítségével. A biztonsági kamera mozgásérzékelővel is rendelkezik.

kamera a hangszóróban full hd wifi bluetooth


Hangszóró rejtett kamerával . Ez a kémkamera úgy néz ki, mint egy bluetooth hangszóró , és teljesen nem feltűnő. A rejtett WiFi kamera LIVE P2P internetes átvitellel rendelkezik intelligens mozgásérzékeléssel , és közvetlenül az okostelefonra küld értesítéseket. Amikor a mozgásérzékelés aktiválódik, ez a kis rejtett kamera riasztási üzenetet küld a készülékére. Ha nem tartózkodik otthonában, ez a kémkamera kiváló rejtett biztonsági kamera, vagy bébiszitterként gyermekei tevékenységéhez és biztonságuk érdekében, vagy őrzőkutyaként tolvajok, idősek, házi kedvencek valós időben történő megfigyelésére.

Hangszóró rejtett kamerával és mozgásérzékelővel


A WiFi kémkamera audio hangszóróval élőben sugározhat, videókat rögzíthet és távolról fotózhat. A hanggal ellátott rejtett kamera automatikusan elmenti a videót egy micro SD kártyára (nem tartozék), amely támogatja a Max. 128 GB-ig és hurokrögzítés. A hanggal és videóval ellátott kémkamerák több eszköz egyidejű online megtekintését is támogatják, így megoszthatja csodálatos pillanatait és élményeit családjával és barátaival.

WiFi kémkamera 240 fokos látószögű hangszóróval


Miután csatlakoztatta a mobiltelefont a hangszóróhoz Bluetooth-on keresztül, zenét játszhat le . A kamera még zenelejátszás és töltés közben is tud videókat rögzíteni. A készülék hurokrögzítés funkcióval rendelkezik, vagyis ha megtelik a memóriakártya, automatikusan felülírja a legrégebbi fájlt. A mozgás aktiválása után a rejtett kamera értesítést küld a mobiljára, és automatikusan rögzíti az SD-kártyán tárolt fényképeket és videókat, így nem marad le egyetlen fontos információról sem. A minikamera automatikusan kilép a mozgásérzékelés módból, és energiatakarékos módba lép, ha nincs a közelben senki. A beépített 3000 mAh-s akkumulátor akár 2 órás üzemidőt is biztosít, de egy USB 5V-os adapteren keresztül állandó tápellátásra csatlakoztatható a hálózatról és így az akkumulátor élettartama nincs korlátozva.

Klasszikus bluetooth hangszóróként is működik

bluetooth hangszórós zenelejátszó

Műszaki adatok:

Kamera felbontás 1080p
Töltési idő kb 5 óra
Micro SD kártya támogatás 128 GB-ig (nem tartozék)
Éjszakai látás: nem
Bluetooth támogatás: igen
Hurokfelvétel: igen
H.264 tömörítés
Videó formátum: mp4
3,5 mm-es fejhallgató port
3000 mAh akkumulátor
Rendszertámogatás: iOS/Android
Méretek: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm

Csomag tartalma:

1x Bluetooth hangszóró wifi kamerával
1x USB kábel
1x 3,5 mm-es audio kábel
1x használati útmutató

éber kémtechnikus

Miért vásároljon tőlünk kémfelszerelést?

Minden új terméket több héten keresztül tesztelünk, és csak a végső ellenőrzés után kerül forgalomba
Kínálatunk ezért nem a legnagyobb a piacon , de csak minőségi és megbízható kémtermékeket kínálunk , amelyeket teszteltünk.
Nem mi vagyunk a legolcsóbbak , de ügyfeleink elégedettek . Véleményeiket a Heureka.cz oldalon is megtekintheti
Hosszú távú tapasztalat kémtermékek értékesítésében ( kémkamerák , kémtechnológia) több mint 12 éves tapasztalat
Szakértői tanácsadás a termék telepítése vagy beállítása során (telefonon vagy e-mailben)
Minden termékre 24 hónap garanciát és a kiszállítástól számított 14 napon belül ingyenes visszaküldést biztosítunk
Részletes cseh használati útmutató a csomagban
Minősített jótállás és jótállás utáni szerviz , így ez biztosan nem ér véget az eladással
Panasz esetén igyekszünk minimálisra csökkenteni a feldolgozási időt (általában 7-14 nap) . Ha a termék nem működőképes, a megoldás egy új darabra való csere formájában van

FIGYELEM: Ha talál olyan konkurens termékeket (lényegesen alacsonyabb áron) , amelyek ugyan azonos kialakításúak, de a felhasznált alkatrészek, mint például erősítők, akkumulátorok stb. , a termék olcsóbb (olcsóbb) változatai lehetnek, azaz jelentős hatással van a termékek általános minőségére és élettartamára. Ezért azt javasoljuk, hogy ügyfeleink ennek a ténynek a szem előtt tartásával mérlegeljék a befektetés és a vásárlás előnyeit .

!!! Az eladó nem vállal felelősséget ezen termékek illegális célra történő visszaéléséért. Használat előtt fontos megismerkedni a termékek adott országban történő üzemeltetésének feltételeivel (törvény, műszaki előírások, rendeletek stb.)!!!

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

And

Kamera alkalmazás

Andrei Enescu reagálni

Sziasztok, korábban rendeltem ezt a kamerát és nem találom az alkalmazást az Appstore-ban, tudnál adni egy linket, hogy tudjam, rendelhetek-e másikat

Lefordítva innen: ro
0
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés