Érintse meg a kém szemüveget HD kamerával + P2P élő videó + WiFi

Kód: 10-174
60 420 Ft Nettó ár: 50 350 Ft
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Érintse meg a kém szemüveg HD kamerával + P2P élő videó + WiFi on-line eladó. A stílusos és kém szemüveg praktikusan használható észrevétlen felvételhez.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Érintse meg a kém szemüveg HD kamerával + P2P élő videó + WiFi on-line eladó. A stílusos és kém szemüveg praktikusan felhasználható a környezet észrevétlen rögzítésére, és csak 40 grammos ultra könnyű kivitelezés esetén kényelmesek mindennapi használatra. Ugyanakkor nem kell megnyomnia semmi gombot, mivel ezek csak az érintésre reagálnak . Ezekkel a kém szemüvegekkel pontosan azt rögzíti, amit látszik, miközben szabad keze van, és nem kelti fel a gyanúját. Egy másik előnye az élő adatátvitel WiFi kapcsolaton keresztül közvetlenül a mobiltelefonjára a "Pro iCam" alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető az Android és az iOS számára . Az alkalmazás segítségével nem csak a rögzített képeket tekintheti meg, hanem a rögzített videókat is lejátszhatja. A P2P támogatásnak köszönhetően a szemüveget mobiltelefon segítségével csatlakoztathatja az internethez, így létre lehet hozni egy WiFi Hotspotot, és lehetővé teszi, hogy barátai számára élő internetes felvételeket nézhessenek .

A kamera be van építve a szemüveg keretébe, és egyirányú átlátszó műanyagon keresztül beolvassa, ami biztosítja a titkosságát. A kamera nem látható szabad szemmel, semmilyen szögben , vagy háttérvilágítással. A szemüvegkeret külső érintőpadján keresztül történő működtetés meglehetősen egyszerű, és szintén észrevétlen. Ezeknek a kémszemüvegeknek tökéletes álcázása van minden gyanú ellen, mivel ruháik stílusos kiegészítői.

A kamera pontosan el van rejtve a szemüvegkeretbe

A kamerával ellátott szemüveg átlátszó, tiszta lencsével rendelkezik.

kamera szemüveg wifi

A védőszemüvegnek van egy beépített mozgásérzékelője, amely észlelheti a mozgást, majd figyelmezteti Önt közvetlenül a mobiljára a "Pro iCam" alkalmazáson keresztül . Hasznos funkció, ha el kell hagynia az irodát, de ugyanakkor meg kell győződnie arról, hogy senki nem látogatja meg az íróasztalát, amíg távol van. A rögzített képeket Full HD formátumban, 1920x1080p felbontással, 30 kép / mp sebességgel rögzítik egy microSD kártyán, legfeljebb 64 GB-ig . Az üvegeket beépített, újratölthető akkumulátorral látják el , amelynek kapacitása 280 mAh , amely közvetlenül a kivehető szemüvegkarba van beépítve és kb. 75 percig biztosítja a kamera működését. Ha újratöltenie kell az akkumulátort, bontsa le a kart és töltse fel a mikro-USB-kábellel . A nagy előnye az, hogy a csomagban van még egy tartalékkar akkumulátorral, amelyet a másik akkumulátor töltése közben a szemüveghez rögzít . Ez lehetővé teszi a videó folyamatos rögzítését. Ezenkívül értékelni fogja az akkumulátor töltését a Powerbank-on keresztül , amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen töltött akkumulátor.

 

szemüveg kamera

 

A kém szemüveg tökéletes választás az Ön számára, ha egy találkozó zavartalan felvételét kell gyanú nélkül . A szemüvegek széles választéka felhasználható, mert használhatja őket például ünnepnapon, koncerten vagy különféle életélmények felvételekor. Ha a Full HD szemüveget USB-n keresztül csatlakoztatja a számítógéphez, memóriakártya-olvasóként működik, és a rögzített videókat és fényképeket letöltheti közvetlenül a számítógépére vagy a laptopjára.

szemüveg HD kamera

Jellemzők:

Elegáns szemüveg HD kamerával
Érintse meg a szemüveg karját
Mozgásérzékelő figyelmeztetéssel
A WiFi kapcsolat és a P2P támogatása
64 GB-os microSD-kártyát használ

 

Műszaki adatok:

Optika: 2,0 MP CMOS
Videó felbontása: 1920x1080p
Képarány: 30 kép / mp
Videó tömörítés: H.264
Videoformátum: AVI
Beolvasási szög: 70 °
Memóriakártyák: 8-64 GB-os microSD-kártyák
Akkumulátor: 280 mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 75 perc (munkaidő)
Töltési idő: 1-2 óra
Hálózati kapcsolat: P2P, WiFi
Tápegység: DC-5V
Tápkábel: micro USB
Rendszer támogatás: iOS, Android
Méretek: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Súly: 40 g

 

Csomag tartalma:

1x WiFi szemüveg kamerával
2x szemüveg kar akkumulátorral
1x töltő adapter karokhoz
1x Micro USB kábel
1x tisztítókendő
1x USB szoftverrel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Hor

Magyarország

Horánszki Mihály reagálni

Milyen szinben van még lencse ?
nagy méretü a fejem 54-es. Jó ez ?
FELVÉTELKÖZBEN LÁTHATOM, KÖZELITHETEM TÁVOLITHATOM A FELVÉTELT A MOBILOMON ? EZ A LEG PROFIBB NAPSZEMÜVEGBEN ?
Köszönöm ! Horánszki Mihály

Cool Mania

Érintse meg a kém szemüveget HD kamerával + P2P élő videó + WiFi

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Az objektív átlátszó színű. Igen, azt hiszem, megfelelnek neked.
Ez a modell valóban teljesen profi, kiváló minőségű.

Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés