Ébresztőóra FULL HD kamerával, IR LED + WiFi + P2P + levegőfigyelés

Kód: 10-169
59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A FULL HD kamerával ellátott ébresztőóra LED + WiFi + P2P + légellenőrzéssel kiegészített mozgásérzékelővel és érzékelőkkel a helyiség hőmérséklet- és páratartalom-érzékeléséhez.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A FULL HD kamerával ellátott ébresztőóra LED + WiFi + P2P + légellenőrzéssel kiegészített mozgásérzékelővel és érzékelőkkel a helyiség hőmérséklet- és páratartalom-érzékeléséhez. Elegáns, fényes, fekete színű kialakítású, bármilyen belső térbe illeszkedik anélkül, hogy bárki észrevenné, hogy ez egy rejtett kamera az eszközben. A kiváló minőségű kijelző biztosítja a megadott adatok problémamentes olvashatóságát még intenzív napfényben is.

A digitális ébresztőóra, kivéve a tényleges időt, tájékoztatja a hőmérsékletet és a páratartalmat

ébresztőóra hd kamerával

A beépített rejtett kamera rögzíti a Full HD 1920x1080 felbontású képeket hanggal , ami elegendő a kiváló minőségű részletes felvételekhez. Az IR LED éjszakai látásnak köszönhetően akár 6 méteres távolságra is jó képet kaphat még éjszaka is. A digitális riasztás támogatja a Wi-Fi-t és vezeték nélküli, lehetővé téve, hogy a készüléket bárhol a belső térben helyezze el, és az összes rejtett kamera funkciót a szabadon elérhető "TinyCam" okostelefonalkalmazással (iOS, Android) vezérelheti , amelyen keresztül megtekintheti az igazi - a képek és a fényképezőgép beállításainak módosítása. A fényképezőgéppel ellátott ébresztőóra WiFi vagy P2P segítségével csatlakoztatható egy otthoni útválasztóhoz, így bármikor és bárhol megtekintheti a képet a mobiltelefonján.

kém kamera ébresztőóra

A digitális riasztás egy mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felvétel elindítását az űrben történő mozgás közben. Egy nagyszerű funkció, amellyel nem hagyhat ki semmilyen fontos lövést, csak a képeket rögzíti a tevékenység során. A C rögzített rekordok a H.264 tömörítésen mennek keresztül a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy 128 GB- ig támogatott micro SD kártyán tárolódnak . A készülék beépített 300 mAh akkumulátorral rendelkezik , amely teljes töltésenként 2 órás folyamatos felvételt biztosít, és a készüléket egy hagyományos hálózathoz is csatlakoztathatjuk, ezért a rejtett kamera és a meteorológiai állomás folyamatosan működhet. Minden otthonban megtalálható, mint egy teljes értékű digitális ébresztőóra, amely tájékoztatja Önt a helyiség levegőjének idejéről és hőmérsékletéről. Kétségtelen, hogy a legfontosabb és leghasznosabb funkció a megfigyelt környezet nyomon követése.

mozgásérzékelő ébresztőóra kamerával

Jellemzők:

PLUSZ Kém kamera digitális riasztásban
plusz WiFi valós idejű videoátvitel
plusz Állandó hálózati tápellátás
plusz Mozgásérzékelő funkció
plusz Éjszakai IR LED látás akár 6 méterig

Műszaki adatok:

Képérzékelő: HD 1920x1080p
Lencse: CMOS
Keretarány: 25 fps
Tömörítési formátumok: H.264
Látási szög: 120 °
Éjszakai látókör: 6 méter
Memóriakártya: Micro SD / TF kártya max. 128 GB
Akkumulátor: 300mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Munkaidő (nap): körülbelül 8 óra
Munkaidő (éjszaka): kb. 3 óra
Töltési idő: 3-4 óra
Tápegység: DC-5V / 2A
Méretek: (szélesség) 109 x (magasság) 46 mm x (mélység) 39 mm
Súly: 150 g

Csomag tartalma:

1x Digitális ébresztőóra HD kamerával
1x USB-kábel
1x tápegység
1x USB utasításokkal
1x Kézikönyv

Fontos figyelmeztetés

Miért kell spy technológiát vásárolni e-shopunkon keresztül?

Néhány héttel teszteljük az új termékeket, és a végső ellenőrzés után az értékesítés tartalmazza
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak az általunk tesztelt termékeket kínáljuk - minőségi és megbízható kém termékek. Nem vagyunk a legolcsóbbak, de ügyfeleink elégedett ügyfelek.
Több éves tapasztalat a kém termékek (kém kamerák, kém technológiák) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal.
Szakértői tanácsok a termékek telepítésével és beállításával kapcsolatban (telefonon vagy e-mailben)
Minden termékre 24 hónapos garanciát biztosítunk , és a kézbesítéstől számított 14 napon belül ingyenes visszatérést biztosítunk
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítésnek, képzett ügyfélszolgálatot kínálunk
Igény esetén, igyekszünk, hogy lerövidíti az időt a feldolgozás minimális (általában 7-14 nap). Ha az áru nem működik, a megoldás egy új darab cseréje

MEGJEGYZÉS: A megtalált termékek (amelyek lényegesen alacsonyabb költségekkel rendelkeznek) ugyanazzal a kialakításúak lehetnek, de alacsony minőségű alkatrészeket, például erősítőket, elemeket stb. Használnak, amelyek a termék alacsony költségű (olcsóbb) változatát eredményezik, így jelentős hatással vannak a teljes minőségre és a működési élettartamra. Mindezek alapján javasoljuk ügyfeleinknek, hogy ennek a ténynek megfelelően mérlegeljék a befektetések jövedelmezőségét és a vásárlást .

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%