Walkie Talkie - nagy hatótávolságú kétirányú rádiók 22 csatornával + VOX funkció + LED zseblámpa

Kód: 09-137
31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Walkie Talkie - nagy hatótávolságú kétirányú rádiók 22 csatornával + VOX funkcióval + LED zseblámpával. A távadók az előnyök széles skáláját kínálják.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Walkie Talkie - nagy hatótávolságú kétirányú rádiók 22 csatornával + VOX funkcióval + LED zseblámpával. Az adók az előnyök széles skáláját kínálják, és ideálisak különféle szabadtéri tevékenységekhez és professzionális alkalmazásokhoz. Összesen 22 csatornával és 121 privát kóddal lehetővé teszik a tiszta és biztonságos kommunikációt, miközben minimálisra csökkentik a megszakítások vagy a nem kívánt hallgatás kockázatát. Robusztus és strapabíró felépítésük megbízhatóságot biztosít még olyan igényes körülmények között is, mint például turistaexpedíciók, építési munkák, vagy nagy rendezvények szervezése.

A beépített LED-es zseblámpának köszönhetően a rádiók még korlátozott fényviszonyok mellett vagy éjszaka is hasznosak. Ezekkel a rádiókkal a felhasználók megbízható kommunikációs partnert kapnak, amely a professzionális alkalmazásoktól a szabadidős kalandokig sokféle tevékenységre alkalmas. Hordozhatóságuk és könnyű kezelhetőségük garantálja, hogy minden utazáson vagy munkahelyen nagyszerű társak lesznek.

Walkie Talkie adók különféle felhasználásokhoz

Walkie Talkie adók különféle felhasználásokhoz

Kihangosított kommunikáció

Az adók egy innovatív funkcióval vannak felszerelve a kihangosított kommunikáció érdekében, aminek köszönhetően zökkenőmentesen és hatékonyan kommunikálhat akkor is, ha tele van a keze. A VOX funkció automatikusan aktiválja a rádiót, ha a készülék hangját vagy más hangos hangot észlel , így nincs szükség a hívás gomb manuális megnyomására. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű olyan tevékenységeknél, mint a túrázás, kerékpározás, hegymászás, vagy olyan munkahelyen, ahol a rádiók kézi használata nem praktikus vagy veszélyes lehet. Nem számít, mit csinál, ezek a walkie-talkie megbízható és kényelmes kommunikációt biztosítanak.

walkie-talkie beépített LED zseblámpával
Széleskörű kommunikációs lehetőségek

Összesen 22 csatorna 121 privát kóddal széles körű kommunikációs lehetőségeket és fokozott adatvédelmet kínál. A 22 elérhető csatorna révén a felhasználók könnyen találhatnak ingyenes csatornát a tiszta és zavartalan kommunikáció érdekében. A további 121 privát kódok a biztonság növelésére és a nem kívánt vagy véletlen megszakítások minimalizálására szolgálnak a többi rádióhasználótól a környéken. A csatornák és a privát kódok ezen kombinációja lehetővé teszi a walkie-talkie felhasználók számára, hogy létrehozzák saját „kommunikációs csatornájukat”, csökkentve a más felhasználókkal való átfedés valószínűségét, és biztosítva, hogy beszélgetéseik privátak és illetéktelen személyek számára hozzáférhetetlenek maradjanak. Ez a funkció ideális olyan csoportok számára, akiknek megbízható és privát módra van szükségük a szabadban történő kommunikációhoz, vagy ha forgalmas környezetben dolgoznak.

kétirányú rádiók 22 walkie talkie csatornával

Folyamatos frissítések és időjárási információk

A „ NOAA időjárási sáv csatornái ” funkció a rádiókon egy további funkció, amely hozzáférést biztosít a National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) csatornáihoz az Egyesült Államokban. Ezek a csatornák folyamatos időjárás-frissítéseket és információkat biztosítanak, beleértve a figyelmeztetéseket és riasztásokat szélsőséges időjárási körülményekre, például zivatarokra, tornádókra és hurrikánokra. Ez a funkció különösen hasznos azoknak, akik sok időt töltenek a szabadban vagy szabadtéri tevékenységekben vesznek részt, mivel lehetővé teszi számukra, hogy tájékozottak maradjanak és biztonságban maradjanak a gyorsan változó időjárási körülmények között.

22 csatornás rádió beépített zseblámpával


Leírás:

  • Színek: piros, kék, zöld
  • Elem: Minden walkie-talkie-hoz 3xAA elem szükséges (nem tartozék)
  • Csatornák: Összesen 22 csatorna 121 privát kóddal
  • Beépített LED zseblámpa
  • Kihangosított VOX
  • NOAA Weather Band csatornák


Csomag tartalma:

1x 2 db-os multifunkcionális walkie-talkie készlet 22 csatornával és beépített LED zseblámpával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés