Személyi riasztó - mini biztonsági riasztó 7 az 1-ben vibráció/hang/fény - 130 dB sziréna + PIR érzékelő

Kód: 09-135
23 600 Ft Nettó ár: 19 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Személyi riasztó – mini biztonsági és biztonsági riasztó, többfunkciós 7 az 1-ben rezgés/hang/fény – 130 dB sziréna + PIR érzékelő mozgásérzékelő 10 m-ig.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Személyi riasztó - mini biztonsági és biztonsági riasztó multifunkcionális 7 az 1-ben rezgés/hang/fény - 130 dB sziréna + PIR érzékelő mozgásérzékelő 10m-ig. Ez a riasztó többfunkciós - akár 7 funkciót is tartalmaz egy készülékben - PIR mozgásriasztó, figyelmeztető lámpa funkció, rezgésriasztó, fényriasztó, Bluetooth Elveszett funkció, zseblámpa fény, SOS riasztó szirénával. Amikor kint fut, kutyát sétáltat, vagy késő este érkezik haza, ez a csíptetővel, zsinórral és lámpával ellátott személyes riasztó könnyű, diszkrét, mégis erőteljes hangvédelmet biztosít a 130 dB-es hangos szirénával, amikor és ahol szüksége van rá.

Egy gombnyomással ez az eszköz hangos, figyelemfelkeltő riasztást indít el, amely elriasztja a behatolókat, és riaszt mindenkit a tartózkodási helyétől számított 180 méteren belül. A készülék az ébresztő funkción kívül fényes LED lámpát is biztosít 3 üzemmóddal - zseblámpa, lassú villogás és gyors villogás. Arra szolgál, hogy megtalálja az utat a sötétben, vagy védő jelzőfényként figyelmezteti a járművezetőket az Ön jelenlétére éjszakai futás vagy séta közben.

Személyes biztonság – védje meg magát és szeretteit

intelligens biztonsági riasztó mini személyi érzékelő többfunkciós

Ha veszélyes helyzetben van, gyorsan kell cselekednie, hogy megvédje magát, vagy segítséget kell hívnia. Ez az intelligens személyi riasztó nemcsak vészhelyzetben lesz az Ön személyes segítője, hanem a mindennapi biztonságérzet érdekében is. A készüléket kültéren és beltéren is használhatod, könnyen kezelhető, szép megjelenésű. Bárhol használható, például a szabadban, szállodában, kempingben, üzleti úton, vagy egy gyereknek hazafelé az iskolából stb. Felszerelhető kerítésre, ajtóra, ablakra, erkélyre, sátorra , valamint a pénztárcán, hátizsákon, poggyászon, széfen, fiókon, bőröndön stb. Óvja saját, családja és tárgyai biztonságát.

Infravörös indukciós riasztó - PIR mozgásérzékelő

Kempingezéskor helyezzen el intelligens riasztót sátra vagy lakókocsija köré, hogy megóvja biztonságát. Ha egy potenciális behatoló/tolvaj/állat kerül a védőterületre Öntől 10 méteren belül, a készülék azonnal értesíti Önt a behatolóról, és 3 percig riasztást indít.

sátoros kemping riasztó - PIR mozgásérzékelő

Rezgő riasztó – A privát tér biztonságosabb lesz

Akassza fel vagy helyezze a készüléket ajtóra, ablakra, vagy bárhová, ahol csak akarja, és ha valaki megnyomja az ajtókilincset vagy kinyitja, a készülék azonnal riasztást indít. Biztos akarsz lenni abban, hogy senki ne nyúljon a mobiltelefonodhoz, amíg távol van tőle? Helyezze a készüléket a mobiltelefonra, és ha a mobiltelefont elmozdítják, a készülék rezgészavart érzékel és riasztást indít.

személyi biztonsági riasztó - rezgő riasztó

Figyelmeztető lámpa funkció

Futás, éjszakai vezetés közben kapcsolja a készüléket figyelmeztető lámpa üzemmódba, hogy mások számára látható legyen. Akassza fel az eszközt a karjára, vagy rögzítse a kerékpárjához, és a piros és fehér fények felváltva villognak, hogy figyelmeztessék a többi közlekedőt és a járókelőket.

led biztonsági riasztó - figyelmeztető lámpa funkció

SOS funkció - hangos 130dB sziréna

Ha veszélyben van, csak nyomja meg az SOS gombot. A hangos, 130 dB-es riasztó sziréna segít elriasztani a támadót, felhívni mások figyelmét vagy segítséget hívni.

sos funkció gomb - hangos sziréna 130 db személyi riasztó

Zseblámpa mód - LED lámpa

A 6 órás akkumulátor-élettartamnak és a belsejében található LED lámpának köszönhetően az intelligens ébresztő az Ön zseblámpája lehet a sötétben. Ha sötét helyen tartózkodik, használhatja a készüléket vészhelyzeti LED lámpaként, ez lesz a hordozható zseblámpája.

biztonsági okos riasztó - zseblámpa üzemmód - LED lámpa

Bluetooth funkció elvesztés és lopás ellen

Csatlakoztassa mobiltelefonját Bluetooth-on keresztül a készülékhez. Helyezze a készüléket a poggyászára, vagy akassza fel gyermeke hátizsákjára vagy iskolatáskájára, és amint valahol elfelejti a csomagját,
Ha valaki megpróbálja elvinni a bőröndjét, vagy ha gyermekei 10 méteren belülre mennek, a készülék riasztóval riaszt.

személyes hordozható mini riasztó elvesztés és lopás ellen - riasztó

A riasztó széles körű használata

A riasztó biztonsági berendezést széles körben használják például kempingezéskor, lakókocsiban, szállodában, otthon, fiókban, gardróbban, dobozban, hátizsákban, poggyászban, vagy gyerekőrként, hogy ne menjenek messzire Öntől.

személyes intelligens riasztó - mini hordozható bluetooth

Világos riasztó trigger

Ha a készüléket fiókba, széfbe, szekrénybe stb. helyezi el valamilyen sötét környezetben, és amint valaki kinyitja a készüléket, a készülék érzékeli a fényváltozást és riasztást indít.

Fényriasztó trigger – biztonsági riasztó

Műszaki adatok:

Az akkumulátor kapacitása 570 mAh
Töltési idő 1-2 óra
Folyamatos munkaidő akár 80-100 óra
Anyaga ABS műanyag
Méretek: 43x48x32 mm
Súly: 37 g

Csomag tartalma:

1x személyes riasztó

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés