Professzionális mikro kém fülhallgató

Kód: 09-025
27 600 Ft Nettó ár: 23 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Spy fülhallgató - fogsz, hogy egy fontos vizsga, vagy munkaértekezletek és azt szeretnénk, hogy tökéletesen felkészült? Legújabb fejlesztett modell a kém fülhallgatót.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Spy fülhallgató - fogsz, hogy egy fontos vizsga, vagy munkaértekezletek és azt szeretnénk, hogy tökéletesen felkészült? Ne aggódj, ezzel a csodálatos tetszetős mini-spyware fülhallgató lesz képes kommunikálni a tanácsadója anélkül, hogy bárki észrevenné. Legújabb fejlesztett modell a népszerű kém fülhallgatót.

Összehasonlítva az előző modell, jobb lett anatómiai forma, hogy tökéletesen illeszkedik a füléhez, hogy elkerüljék hangkiszűrődést a környéket. A készülék áll a legmodernebb érzékeny vevő (tekercs), stabil mikro hangszóró nagyon világos és tiszta hangzást minimális zajjal.

Megfelelő alkalmazása révén fülhallgató, akkor nem is érzem, és soha nem fog zavarni alatt tevékenységeket. Legyen kész a teszt, vagy egy fontos találkozón kétszer láthatatlan segítőt, hogy nem fog csalódást okozni minden helyzetben.

Spy fülhallgató

Handset könnyedén helyezze a hallójáratba a fülébe. A készülék fel van szerelve áttetsző horog, amely során a készülék a füléhez, mert könnyen választhat. A még egyszerűbb kezelhetőség a készülék kínálják a mi e-shop mágneses csipesz.

Hallgató könnyedén helyezze a hallójáratba a fülébe. A fülhallgató szerelt átlátszó kampó, amely könnyedén vegye fülhallgató formában a fül. A még egyszerűbb kezelhetőség a fülhallgató kínálunk mágneses csipesz a mi e-bolt.

Helyszín kém fülhallgató

Paraméterek kém fülhallgató

A csomag tartalma

  • Spy fülhallgató
  • Kézikönyv

Miért vásároljon kém technológia révén a bolt?

Mi vagyunk a közvetlen importőr és a forgalmazó a kém technológia több éves tapasztalattal. A követelmények vonatkoznak a feldolgozás és javítása termékek egyeztetünk közvetlenül a termelőtől. Minden termék szerepel az eladó átadja a belépési minőség-ellenőrzés, és csak azt követően, hogy van rangsorolva az Kínálatunkban kém termékek.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a mi eladott technika hatékonyabb és hosszabb élettartam képest versenyképes termékek. Abban az esetben, váratlan műszaki problémák, próbáljuk megoldani a helyzetet sürgősen felé a vevői elégedettség.

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Mar

Kém fülhallgatók

Tudsz vele beszélni egy emberrel és mekkora a hatótávolság?

Lefordítva innen: de
Cool Mania

Professzionális mikro kém fülhallgató

Pavel Kováčik reagálni

Jó nap,
Ez a headset csak egy csere. Bluetooth-eszközzel kell rendelkeznie ahhoz a headsethez, hogy működjön. A készülék hatótávolsága akár 10 méter is lehet bluetooth-on keresztül. Itt megtalálja a teljes létesítményt: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Lefordítva innen: de
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés