Hangrögzítő rejtett kulcstartóban, 16 GB memória + hang aktiválással

Kód: 09-063
31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

A hangrögzítő rejtett kulcstartóban, 16 GB memóriával + hang aktiválással, praktikus audio felvevő, kompakt méretű.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A hangrögzítő rejtett kulcstartóban, 16 GB memóriával + hang aktiválással, praktikus audio felvevő, kompakt méretű. Megfigyelés nélküli. Felvétel közben nem bocsát ki semmilyen hangot vagy fényt, ezzel biztosítva a diszkréciót. Gyakran tart előadásokat különböző rendezvényeken? A beszélgetést észrevétlenül és észrevétlenül kell rögzítenie? Mindig szeretne kéznél lenni hangrögzítőt? A hangrögzítő bármilyen helyzetben segít. Az elhallgatási hallgató eszköz két üzemmódban működik .

Az audio aktiválás mód csak akkor rögzíti a beszélt szót, ha a résztvevők valóban beszélnek, különben készenléti üzemmódra vált. A folyamatos felvételi módot nem folyamatosan rögzítik 60 percenként. Az üzemmódok váltása az n görgetőgombbal intuitív . Ha a gombot felfelé nyomják, akkor hangot vagy hangot aktiválja az üzemmódot. Amikor a gombot középső helyzetbe tolja, a készülék elmenti a felvételt, és KI kapcsol. Amikor a gombot az alsó helyzetbe nyomják, akkor újra aktiválják a folyamatos felvételi módot. A felvevő tápellátása a beépített adapter segítségével történik, így nem kell aggódnia az elemek miatt. Teljes töltésű üzemmódban kb. 60 órán keresztül működik hang-aktivált módban, és kb. 6 órán keresztül folyamatos felvétel módban, így mindig készen áll, amikor szüksége van rá. A huzalkapcsolóval ellátott eszköz természetesen kompatibilis a Mac és a Windows rendszerrel.

rejtett hangrögzítő a kulcstartóban

Az intelligens hangrögzítő sokféle ember számára használható, és számos minőségi funkcióval rendelkezik. Ha az akkumulátor kapacitása kritikus szintre csökken, automatikusan megmenti a hangot, mielőtt kikapcsolná . Intelligens zajcsökkentő képességgel rendelkezik - akár 192 kbps sebességű bitsebesség-rögzítéssel. Nincs szükség további szoftverre a fájlok átviteléhez a felvevő és a számítógép között - egyszerűen csatlakoztassa őket USB kábellel, és továbbítsa a fájlokat. A rögzített hang lejátszásához egyszerűen kapcsolja ki és dugja be a fejhallgatót a 3,5 mm-es aljzatba. Soha ne kockáztasson egy fontos beszélgetést, előadást vagy más audio anyagot.

Műszaki adatok:

  • Frekvencia: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memória: 16 GB
  • Bemenet: Micro USB
  • Kompatibilis rendszerek: Windows, Mac, Linux

Csomag tartalma:

1x hangrögzítő a kulcstartón
1x USB-kábel
1x fejhallgató
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés