Személyes riasztó - hordozható zsebes mini ébresztő, plüss plüssként, akár 100db hangerővel

Kód: 11-410
14 040 Ft Nettó ár: 11 700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Személyi riasztás - hordozható zsebes mini riasztó, mint zsebpehely, akár 100 dB hangerővel (3x LR44 elem) - azonnali hangos riasztás.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Személyi riasztás - hordozható zsebes mini riasztó, mint zsebpehely, akár 100db hangerővel (3x LR44 elem) - azonnali hangjelzés veszély esetén! Ez egy nagyon hasznos eszköz, amely képes megvédeni a lakosság legkiszolgáltatottabb csoportjait. Mindannyiunknak vannak szerettei, akiktől félünk. A világ szép, de veszélyes hely, és nem mindannyiunknak van elszántsága vagy ereje megvédeni magunkat egy esetleges fenyegetéstől.

A piacon számos védőfelszerelés található - borsos vagy könnycseppek, amelyek hatékonyak, de bizonyos kockázatokat hordoznak. Az akár 100db hangerővel rendelkező mini zsebriasztó nagyszerű védekezési eszköz - ha szükséges, ha bekapcsolja a riasztót - hangos hangjelzést ad .

Mini zsebriasztó - feltűnő személyes riasztó, amely klasszikus divatos kiegészítőnek tűnik

zsebriasztó személyes függő mini hordozható védelem

Ha veszélyben vagy, úgy érzed, hogy valaki üldöz, vagy te vagy veszélyben, a hangos hang elriasztja a potenciális fenyegetést, és felhívja a körülötted lévő emberek figyelmét - akik képesek lehetnek a szükséges segítségnyújtásra. Kiváló eszköz azoknak az időseknek is, akik szükség esetén (sérülés vagy egyéb baleset esetén) egyedül élnek, riasztóval riaszthatják szomszédaikat, és hívhatják a szükséges segítséget. Használható túrázáshoz vagy extrém sportokhoz is , ahol baleset esetén segítséget is kell hívnia, vagy meg kell adnia a tartózkodási helyét.

Zseb mini riasztó kulcskarikaként - azonnal hallható riasztás veszély esetén

mini riasztó medál hordozható zseb személyes

A mini riasztó kicsi, kompakt és feltűnő . Pontosan úgy néz ki, mint egy plüss játék - klasszikus divatos kiegészítő kulcskarika formájában , vagy függő a hátizsákra vagy a táskára. 3x LR44 elemmel működik, amelyek közvetlenül a riasztóba vannak beépítve. Helyezze be a riasztó műanyag testét a plüss pomponba, és egyszerűen kapcsolja be a riasztót, csak állítsa a kapcsolót ON állásba, és veszély esetén húzza ki a biztosítékot - egy fém rúd a műanyag golyós riasztóba, hangos sípolás hallható hang. A riasztó kikapcsolásához helyezze vissza a fémrudat a riasztótestbe.

Műszaki adatok:

Tápegység: LR44 x3 db elem (tartozék)
Hangszint: 100 dB Hangos riasztási hang
Akkumulátor élettartama: akár 1 év
Folyamatos sziréna: akár 40 percig
Plüss pompon mérete: 80 mm x 80 mm
Riasztó anyaga: ABS
Nettó súly: 28g

Csomag tartalma:

1x riasztás
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés