Kártya pénztárca GPS helymeghatározóval és tollal - Keysmart

Kód: 11-332
50,040.00 Ft Nettó ár: 41,698.80 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Kártya pénztárca GPS helymeghatározóval és tollal - Keysmart + védelem a hitelkártya visszaélésekkel szemben, minimalista és modern megjelenés mellett.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kártya pénztárca GPS helymeghatározóval és tollal - A Keysmart + védelem a hitelkártya visszaélésekkel szemben, minimalista és modern megjelenés mellett ideális praktikus kiegészítő az utazáshoz . A pénztárca tartós "TecTuff" bőrből készül , amely ellenáll a kopásnak, a foltoknak, a foltoknak és a víznek , és akár tízszeresére is hosszabb ideig tart, mint a hagyományos bőr pénztárcák, miközben rugalmas és könnyen viselhető. A kifinomult kialakítás rengeteg tárolóhelyet, biztonságos és szervezett hozzáférést biztosít útlevélhez, kártyákhoz, utazási jegyekhez, repülőjegyekhez, pénzhez és még sok máshoz, miközben megőrzi karcsú kialakítását. A pénztárca egyedülálló jellemzője, hogy helyét lokalizálja az ingyenes, letölthető „Csempe” (iOS, Android ) mobilalkalmazáson keresztül, amelyen keresztül gyorsan és kényelmesen megtalálhatja pénztárca helyét veszteség esetén. Annyira imádni fogja ezt az intelligens útlevél-pénztárcát, hogy már nem tudja elképzelni, hogy nélküle utazik-e.

okos útlevél pénztárcaútlevél pénztárca GPS-sel

Az intelligens útlevél pénztárca minden bizonnyal a legjobb utazási kiegészítők közé tartozik

útlevél erszényes keymart

Az intelligens pénztárca elhelyezkedése

A mobiltelefon „Csempe” alkalmazásával (iOS, Android) megkeresheti a pénztárca helyét a mappán , és lehetősége van arra is, hogy aktiválja a pénztárca csengését, hogy gyorsabban megtalálja.
Így biztos lehet abban, hogy pénztárcájának elvesztése vagy ellopása esetén viszonylag rövid idő alatt megtalálhatja papírokat, dokumentumait és pénzét.
pénztárca gps helymeghatározóval

360 ° elektronikus lopásgátló

Manapság a hackerek pénzügyileg elektronikus úton elrabolhatják a hitelkártyáikat, vagy személyazonosságuk ellopásával, ha chippel olvasják el személyi igazolványukat.
Az intelligens pénztárca azonban forradalmian új, 360 ° -os blokkoló technológiával rendelkezik, diszkréten varrott árnyékoló szövet révén , amely blokkolja a frekvenciát a pénztárcán, hogy megőrizze kártyáit.

lopásgátló blokkoló pénztárca

Jellemzők:

PLUSZ Elegáns és karcsú kialakítás
PLUSZ Kiváló minőségű bőr
PLUSZ Pénztárca-kereső
PLUSZ 360 ° lopásgátló
PLUSZ Mini hasznos író toll
PLUSZ Hely akár 14 hitelkártyához

Csomag tartalma:

1x pénztárca GPS-helymeghatározóval - Keysmart

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés