Audio fordító + fotó fordító 72 nyelvre - DOSMONO T2 Bluetooth / WiFi / 4G-vel

Kód: 70-011
114,840 Ft Nettó ár: 95,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Audio fordító + fotó fordító 72 nyelvre - A DOSMONO T2 Bluetooth / WiFi / 4G-vel támogatja a fényképezett szövegek 28 nyelvre történő fordítását.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Audio fordító + fotó fordító 72 nyelvre - A DOSMONO T2 Bluetooth / WiFi / 4G-vel támogatja a fényképezett szövegek 28 nyelvre történő fordítását. Az elektronikus hangfordító kamerával és 3,7 hüvelykes érintőképernyővel van felszerelve. A zsebfordító 72 nyelven képes kezelni a hangfordítást, 28 nyelven pedig szöveget is lefordíthat (fényképezett képeken keresztül) . Ez egy multifunkcionális eszköz elektronikus kétirányú fordítóval , amely többek között a „nyomja meg beszélni” funkciót (nyomja meg és beszéljen a Walkie-Talkie alapján), útikalauzot, Bluetooth és WiFi kapcsolatot, 4G hálózatot a beágyazott SIM- kártyán keresztül és sok más kiegészítő funkcióval is elindíthatja a külföldiekkel folytatott beszélgetések fordítását és mindent, amire szükség van a fordításhoz. Nincs több tolmács vagy útmutatás ünnepnapokon, ez az elektronikus online hangfordító elegendő számodra.

A nagyméretű, színes, 3,7 hüvelykes érintőképernyő kényelmesen vezérelheti a készülék különféle funkcióit. A Voice Translator beépített 13 Mpx-es hátsó kamerával nemcsak kiváló minőségű képeket készít, hanem a szöveg idegen nyelvű rögzítésére is alkalmas, és a fordító ezt követően lefordítja a kiválasztott nyelvre.

A fényképezett mondatok és szövegek fordításához a következő 28 nyelv támogatott: kínai (mandarin), angol (Egyesült Államok), arab, dán (Dánia), német (Németország), spanyol (Spanyolország), finn (Finnország), olasz (Olaszország), lengyel (Lengyelország), portugál (Portugália), svéd (Svédország), indonéz (Indonézia), Cseh (Cseh Köztársaság), filippínó (Fülöp-szigetek), horvát (Horvátország), Izland (Izland), Magyar (Magyarország), Vietnami (Vietnam), török ​​(Törökország), görög (Görögország), bolgár (Bulgária), ukrán (Ukrajna), héber, thai (Thaiföld), francia (Franciaország), japán (Japán), koreai (Dél-Korea), orosz ( Oroszország).

A legjobb fordító mondatok és szövegek online fordításához - Dosmono T2.

Zsebfordító - intelligens DOSMONO T2 fordító

szöveg és fotó dosmono online fordítása

A nyelvi korlátok miatt ne hagyja abba az új országok megismerését, hagyja a kommunikációt az innovatív fordító rendelkezésére.

A forradalmian új online fordító praktikus, könnyű és kiváló minőségű kivitelének köszönhetően mindennapi életben és munkában használható . Világszínvonalú hangfordító technológiát és a Microsoft Azure felhő fordítási szolgáltatást használva a fordítás felismerési aránya akár 97% . A 72 nyelv támogatásával az utazási korlátok korlátlanok lesznek, és a nyelvi akadály miatt nem kell többé döntenie, hogy külföldre látogat-e vagy sem.

szavak fordítása zsebfordítón keresztül

A beolvasott szövegek fordítója

Kéziratok, dokumentumok, logók, feliratok - a fordító mindent gond nélkül lefordít. Csak szkennelje be a lefordítani kívánt szöveget, és a kijelzőn megjelenik a fordítás a kívánt nyelvre.

audio fordító

Útikalauz

A készüléken van egy útmutató funkció, amellyel egyetlen országban sem fog eltévedni. Elegendő információval szolgál a látogatott országról, hogy megismerkedhessen a helyi történelemmel, földrajzzal, éghajlattal, kultúrával, ételekkel és így tovább.
Javasolja továbbá a kirándulásokra, sporttevékenységekre vagy túraútvonalakra vonatkozó tippeket. Talál egy kalkulátort a valuta átváltására és a készülék különféle mértékegységeire.

fordító nyaralni

Globális nyelvi kommunikáció

A globális 4G hálózati jel alapján létrehozhat egy csoportot a DOSMONO fordító felhasználói közötti kommunikációhoz. Kommunikációs kódot hoz létre egy privát csoport létrehozásához, és kommunikálhat barátaival vagy üzleti partnereivel.
Legfeljebb 6 csatorna áll rendelkezésre, hogy több felhasználóval kommunikáljon a nyelvükön üzleti találkozók, utazások stb. Alatt

intelligens fordító dosmono t2

A digitális tolmács támogatja a 4G hálózatot - SIM-kártyát

A készülék hátulján használja a mellékelt csipesszel a Nano SIM-kártya tartóját.
Ezután helyezze be a SIM-kártyát (az aranyforrással lefelé) a tartóba, és helyezze vissza a tartót a készülékbe.

hordozható fordító fényképezőgéppel

Extra hosszú élettartam készenléti állapotban

A fordító beépített akkumulátora, 3300 mAh méretű, körülbelül 3 órán belül felmerül, majd 8-10 órán keresztül biztosítja a munkaidőt, készenléti időben akár 72 órát is (3 nap).

Az online fordítórendszer 72 nyelvet támogat

Angol, kínai, arab, dán, német, spanyol, ausztrál, francia, olasz, japán, koreai, portugál, orosz, vietnami, thai és még sokan mások.

nyelvi támogató fordító dosmono t2

Jellemzők:

PLUSZ 72 nyelv támogatása a hangfordításhoz
PLUSZ Támogassa a 28 nyelvet a szöveg és képek fordításában
PLUSZ Érintőképernyő 3,7 "
PLUSZ Csatlakozás a Bluetooth, WiFi és 4G hálózatokhoz
PLUSZ Hangkimenet 3,5 mm
PLUSZ Fotó fordító
PLUSZ Útikalauz
PLUSZ A "Press to talk" funkció a fordítók között

Műszaki adatok:

Típus: T2
Kijelző: 3,7 "TFT LCD érintőképernyő
Kijelző felbontása: 800x480
Operációs rendszer: Android
Hálózati beállítások: Bluetooth / WiFi / 4G
Nyelvi támogatás: 72 hangos fordításhoz
Hangkimenet: 3,5 mm-es fejhallgató
Támogatott formátumok: WAV, MP3, TXT
Ram: 1 GB
Memória: 16 GB
Hátsó kamera: 13 Mpx
Akkumulátor: 3300 mAh
Munkaidő: legfeljebb 3 nap
Töltés: micro USB
Szín: fekete, narancs
Méretek: 128 mm (hosszúság) x 60 mm (szélesség) x 14 mm (vastagság)
Súly: 144 g

Csomag tartalma:

1x többfunkciós fordító
1x Micro USB kábel
1x csipesz
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés