Üzleti LED panel szöveges programozással 30 cm x 11 cm - kék

Kód: 95-023
60,840 Ft Nettó ár: 50,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Üzleti LED panel szöveges programozással 30 cm x 11 cm - kék, ideális eszköz kereskedelmi reklámozáshoz kiskereskedelmi helyiségekben.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Üzleti LED panel szöveges programozással 30 cm x 11 cm - kék, ideális eszköz kereskedelmi reklámozáshoz kiskereskedelmi helyiségekben. A LED-panel sokféleképpen használható számos területen , például egy óriásplakát az edzőteremben, a szálloda recepcióján, a bisztróban, a taxiban, az utazási irodában, a szupermarketben vagy az üzleti központ bejáratában. A készüléket vízszigetelésnek köszönhetően kültéren is használhatjuk. A LED-kijelző az USB-porton és a mellékelt számítógépen keresztül vezérelhető . LED táblák - világító hirdetések, ahol előre beállíthatja saját szövegét. Ideális a különböző műveletekhez. A reklámtábla is testre szabható - az ár megfelel a követelményeknek.

A LED kijelző többnyelvű üzemmódot támogat . Az integrált memóriával legfeljebb 10 üzenet tárolható a készülékhez, mindegyikhez 250 karakter lehet. Az üzenetek megtekintésére különböző módok állíthatók be, vagy csak egy vagy mind a 10 üzenetet választhat egymás után. A LED kijelző csúszó szöveggel kiváló hirdetési eszköz minden üzletember számára, üzemeltetéssel, irodával, bolttal vagy étteremmel.

Üzleti led panel kék

A LED-kijelző beépített 2500 mAh-s akkumulátora , amely 8-12 órán át folyamatosan működik , a készülék töltési ideje 2-3 óra. Az akkumulátor élettartama a kijelző fényerejétől függ, 4 szintről választhat (25%, 50%, 75%, 100%). A LED-kijelző számos különböző megtekintési effektust kínál , például a görgetés, villogás, statikus megjelenítés, a szöveg balra, a szöveg jobbra, a hó és így tovább.

LED kijelző specifikáció:

Felbontás: 16 x 64 képpont
Méretek: 30 x 11 x 2,2 cm (11,8 "x 4,3" x 0,8 "D)
Fedél: alumínium ötvözet keret
Kijelző színe: kék
Támogatás: Idő - HH: MM: SS,
Üzemi teljesítmény: A bemeneti feszültség AC 110V-240V (alapértelmezett); DC 9V-36V (automatikus)
Akkumulátor kapacitása: 2500 mAh
Munkaidő: 8-12 óra
Beltéri és kültéri száraz használat


Csomag tartalma:
1x LED kijelző
1x 220V-os tápkábel
1x USB kábel
1x CD szoftverrel és manuálisan

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés