LED reklám panel WIFI - 50 cm az iOS és az Android-támogatás - piros

Kód: 95-013
63,000 Ft Nettó ár: 52,500 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LED reklám panel WIFI - 50 cm az iOS és az Android-támogatás - piros egyszerű belépő szöveges üzenetek segítségével vezeték nélküli kapcsolatot.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED reklám panel WIFI - 50 cm az iOS és az Android-támogatás - piros egyszerű belépő szöveges üzenetek segítségével vezeték nélküli kapcsolatot közvetlenül a mobiltelefonon keresztül vagy USB-kábel és a számítógép. Érje el a potenciális ügyfeleket egy szemet gyönyörködtető módon, köszönhetően a LED reklám display. Egyszerű programozás vis a WIFI kapcsolat, akkor azonnal javítja a márka a fejében az ügyfelek. LED táblák - fény reklám, ahol megadhatja a saját szövegét. Ideális különböző műveleteket. Reklámtáblák is el lehet készíteni, hogy pontosan az Ön igényei szerint.

A WIFI LED kijelző egy multifunkcionális néző 49 különböző hatások, amelyek biztosítják, hogy az adott üzenetet kap figyelmet a sok néz. Vannak hatások, mint a hulló hó, fröccsenő, forgó, mozgó, villogó, és így a szövegek lesz észrevehető, és vonzó.

Led kijelző piros tabula

A LED-kijelző a készülék nyújt idő kijelzése és visszaszámláló HH: MM: SS formátumban. Ugyancsak támogatja a többnyelvű belépő szöveget, így nem kell korlátozni létrehozása üzenetet. A LED-kijelző segítségével beállíthatja 4 fényerő és lehetővé teszi, önbeálló az energiafogyasztás a kijelzőn. A gyártó kijelenti, az élettartama a kijelző LED kijelző több mint 100.000 óra.

A LED-kijelző programozható lehet használni a reklám és tájékoztató jellegűek az üzlethelyiségek, irodák, éttermek vagy szolgáltatásokat. Használja ki a lehetőséget, hogy elérje a járókelők ügyfelek, illetve lehetőséget teremt számukra fontos információkat. A LED panel elhelyezhető zárt térben vagy szabadban a kívánt magasságba a jobb láthatóság a segítségével a csatolt lánc.

LED kijelző leírás:

Felbontás: 16 x 96 pixel
Méretek: 50 x 9,6 x 1,5 cm
Használat:
Beltéri és kültéri száraz használat
A kijelző színe: piros
Üzemi feszültség: + 5V ~ + 12V, USB kábel és hálózati adapter mellékelve.
Energiatakarékosság: Energiatakarékos, állítható 4 fényerő
Jel bemenet: WIFI üzenet keresztül Android és iOS mobiltelefonok vagy USB

Üzemi hőmérséklet: -20 ° až + 60 °
A legjobb nézési távolság: 1-10 méter
Élettartam: 100.000 óra


Csomag tartalma:

1x LED kijelző
1x USB kábel
1x Fém lánc
1x hálózati adapter
1x CD szoftverrel és kézi

PS: Ha érdekli, tudunk előállítani LED programozható kijelző az Ön igényei szerint, pontos méretek vagy szín a kijelzőn.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés