Fordított DVR monitor 7 "LCD + felvétel 4 kamerából 128 GB-os SDXC-kártyára

Kód: 15-037
U$163.90 Nettó ár: U$136.58
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Fordított DVR monitor 7 "LCD + felvétel 4 kameráról memóriakártyára, kapacitás legfeljebb 128 GB SDXC márkájú PROFIO ELECTRONICS-tól.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Fordított DVR monitor 7" LCD + felvétel 4 kamerából memóriakártya kapacitása akár 128 GB-os SDXC márkától PROFIO elektronika. A parkolási monitor tartozik már a második generációs DVR tervezett fot a rekord parkolásnál vagy mozgó nagy autók, kisteherautók, kisbusz , busz-, tehergépkocsi-, mezőgazdasági és építőipari gépek, ideális megoldás minden olyan helyzetben, ahol áttekintést kell adni arról, hogy mi folyik körülötted, de ennek megfelelően rögzítheti a tevékenységeket. már széles körben használják különböző területeken. A kép minden egyes kamera rögzíti a felbontása 640x480 képkocka másodpercenként 30 képpel SDXC kártya maximum 128GB. felveheti több mint 200 óra (8 nap) per egyetlen kamera vagy 50 óra minden 4 kamerán egy 128 GB-os kártyán.

A DVR LCD monitor egy fekete doboz működését végzi, ami ideális a mezőgazdasági és építőipari gépek munkájának ellenőrzésére. A DVR Monitor használható buszjáratban is, ahol nemcsak a busz mozgását tekintheti meg, hanem a belsejéből származó rekordot is, például az utasok megfigyelésére vagy az ajtók nyitására, amikor a busz be- és kikapcsolása történik. A monitor egy állítható tartóval van ellátva, amely a kívánt helyhez rögzíthető. Tartalmaz egy napellenzőt is, amely tiszta képet és fényt nem garantál .

Az a lehetőség, hogy a monitoron mind a négy kamera egyszerre jelenjen meg különböző kombinációkban

A DVR monitor 128GB-ot fordít

Legfeljebb 4 kamerát lehet csatlakoztatni a monitorhoz, amelyeket szükség szerint választhat a menüből , és 10, 15 vagy 20 méteres 4-pólusú kábellel csatlakoztathatja őket a monitorhoz. A 4-pólusú csatlakozó, amely összeköti a kamerát a kábellel, vízálló, valamint a fényképezőgép por- és sérülésálló. A telepítés egyszerű. A tápkábelek közvetlenül a monitoron helyezkednek el, és az egyes kamerák 4-pólusú kábelen keresztül közvetlenül a monitorról táplálnak, ezért nem szükséges minden egyes kamerát csatlakoztatni a tápegységhez. A monitoron 4 kapcsolócsatlakozó kábel is van, amelyekkel egy kamera csatlakoztatható a visszirányú lámpákhoz. Ha megfordul, a kiválasztott kamera automatikusan megjelenik a monitoron.

4 kamerára és 128 GB-os DVR-re visszavezető monitor

Abban az esetben, ha a monitort másképp kell szerelni, mint a konzolon (ami a csomagban található), ajánlatainkban további három típus áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a monitor csatlakoztatását például egy szélvédőre vagy ahol van szükség. Abban az esetben, ha a fényképezőgépet olyan pótkocsira kell helyezni, amely eltávolítható az autóból vagy teherautóból, e-boltunkban a hátsó kamera és a félpótkocsi hátrameneti kameráját vásárolhatja meg. Ez biztosítja a hátrameneti rendszer egyszerű leválasztását és az újracsatlakozást.

7 hüvelykes DVR 4 kamerához és 128 GB-os SDXC kártyához

PLUSZ DVR funkció felvétel kamerákról
plusz 128 GB-os SDXC kártya felvétel
plusz Legfeljebb 4 irányváltó kamera csatlakoztatható
plusz Lehetőség a monitoron megjeleníteni mind a 4 kamerát egyszerre különböző kombinációkban
plusz Felvétel felbontása 640x480, 60 kép / mp
plusz Kijelző felbontása 1024x600px

A műszaki előírások figyelése:

7 hüvelykes 16: 9 digitális TFT LCD
Rendszer: PAL / NTSC
Oldalarány: 16: 9
A monitor felbontása: 800x480
Bemenetek: 4x bemenet a hátrameneti kamerához
DVR videofelvétel: felvétel 4 csatornáról
Videó formátum: AVI
Videó felbontása: 640x480
A keret aránya: 30 fps
MicroSD kártya támogatás: max. 128GB
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Áramfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 187x135x70 mm

Csomag tartalma:

1x7 "LCD monitor
1x Távirányító
1x Napellenző
1x-es monitor tartó
1x tápkábel
1x Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés