DOD RC500S - Wifi kamerás autós készlet DUAL 1080P kamerákkal + GPS

Kód: 55-036
U$438.90 Nettó ár: U$365.75
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

DOD RC500S - Wifi kamerás autós készlet DUAL 1080P kamerákkal + GPS. DOD zászlóshajója - következő gen kamera.

Vevő védelem

 • Ingyenes árucsere 30 napon belül
 • 24 hónap garancia a termékekre
 • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

DOD RC500S - Wifi kamerás autós készlet DUAL 1080P kamerákkal + GPS. A fényképezőgépnek nagylátószögű objektívje 145 ° -os elülső kamera és 140 ° -os hátsó fényképezőgép, amellyel figyelemmel kísérheti az autó szélességét. A DUAL 1080P fényképezőgép két FULL HD objektívvel rendelkezik páratlan minőségben, 30fps rögzítési gyakorisággal. A DUAL kamera 1080P felbontású felvételkészítés és hatékony polarizációs szűrő (a fényvisszaverődés kiküszöbölése) a jelenet felvétele a jármű előtt és után. Képtömörítés H.264, MOV fájl, adatfolyam kb. 15 Mbps minden csatorna esetén. Egy perc az 1080p 30fps videó felbontásából egy csatorna kb. 110 MB.

Rc500s kettős autós kamera

A fényképezőgép 145 ° -os elülső kamerával és 140 ° -os hátsó kamerával ellátott, nagy látószögű objektívvel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gépkocsi körül igazán nagy látószögű legyen, közelítve a halszem-paramétereket. A hátsó kamera használata opcionális, az elülső kamera külön is használható . Pusztán optikai paraméterek esetén a DOD RC500S egyenértékű a DOD LS500W-vel (és fordítva). Szintén lehetőség van 180 fokos elforgatásra az elülső és a hátsó fényképezőgéppel (a kamera lefelé állítható).

Az elülső kamera fel van szerelve a vadonatúj SONY STARVIS (Starlight láthatóság) IMX291 érzékelővel, amely még teljes sötétségben is forradalmi éjszakai üzemmódot kínál ! Beépített szuper-kondenzátor a Li-Ion akkumulátor helyett - a kamera még jobb ellenállása és élettartama miatt.

Technológiailag ez a "következő generációs" autós fényképezőgép - a legmodernebb technológiák (optika, mikrochipek, funkciók), amelyeket az autópiac kínál.

DOD zászlóshajója - a SMART autós kamera új koncepciója


A DOD RC500S elegáns és diszkrét, hengeres alakú, igazán mini méretű, amely lehetővé teszi, hogy az elülső kamerát a szélvédő tetején lévő tükör közelében helyezze el. Ennek a helyzetnek köszönhetően ez nem fogja megzavarni a nézetét, és kívülről nézve abszolút érzéketlen. A hátsó fényképezőgép mindössze 7,5 cm méretű, 3M-es tartóval ragasztószalaggal van rögzítve. A kamerák közötti kábelcsatlakozás kb. 5,5 m hosszú. A DOD RC500S 12 / 24V-os tápegységhez csatlakoztatható, így a gépkocsi kivételével akár más járművek, teherautók vagy buszok is használhatók. Az elülső kamera is könnyen rögzíthető az autó szélvédőre egy 3M-es ragasztóval, amely könnyen csatlakoztatható a fényképezőgéphez. A DOD egy nagyon hasznos kiegészítővel is rendelkezik - egy állítható kerek polarizáló szűrővel, amely hatékonyan csökkenti a visszavert fényt.

Támogatja a 128 GB-os micro SD kártyát (kb. 18 órás felvétel mindkét kamerából - 9 óra egy csatorna esetén)
Rc500s kettős kamera gps-el

A felvételeket mindkét kameráról rögzítik, és a nagy ISO-érzékenység akár 12800-ig is elvégezhető, így akár rossz körülmények között is ellenőrizheti az autó környékét. Ez a funkció jelentős biztonsági bónusz, amikor a kocsiját távollétében felügyeli. Így az új DOD RC500S új vezető szerepet tölt be a biztonság piacán, nem csak a menetíró videó rögzítésével, hanem az autó távfelügyeletével is .

Nagy előnye az új, új generációs parkoló üzemmód, amely 15 másodpercet vesz igénybe, mielőtt mozgást észlelne. Ez biztosítja, hogy a kezdetektől a végéig mindkét kamera előtt és mögött található eseményekről tudósítson. Amikor folytatja a vezetést, a fényképezőgép visszatér a felvételhez hurok üzemmódba.

A vezető a piacon az autóbiztonság és a felügyelet

Parkolási lehetőség

A kamera 128 GB-os micro SD kártyát támogat (standard kamerák akár 32 GB-ig). Baleset, súlyos fékezés vagy az autó billentése esetén a fényképezőgép készlet rendelkezik G érzékelő funkcióval, amely megvédi a fájlokat az ütközéstől. Vészhelyzet esetén a felhasználók manuálisan is védhetik a meglévő fájlokat az "SOS" gomb hosszú megnyomásával. A FULL HD autós fényképezőgép a fejlett WDR 2.0 technológiával és a WiFi csatlakozással megbízható társa az utakon.

Dual RC500S autós kamera készlet FULL HD és WIFI támogatással

Egy okos DOD (Android / iOS) alkalmazás okostelefonokra vagy tabletták, ahol a párosítás után WiFi-n keresztül tudja játszani a videókat az út, hogy megkeresse aktuális pozícióját a Google Maps, vagy megváltoztathatja a fényképezőgép beállításait.
Wi-Fi támogatás a dod rc500-hoz
A termék jellemzői:
 • 1080p HD videofelvétel
 • Széles látószög - 145 ° -os elülső kamera, 140 ° -os hátsó kamera
 • G-érzékelő fájlok védelme
 • SOS funkció - Lock funkció
 • Parkolási megfigyelés
 • Fejlett WDR 2.0 technológia
 • WiFi kapcsolat
 • Hatékony, állítható kerek polarizáló szűrő
Dual FULL HD 1080p videofelvétel
A jármű első és hátsó nézete 1080p minőségben rögzíthető nagy FULL HD felbontásban. Ezenkívül a kép a 145 ° -os elülső kamera és a 140 ° -os hátsó nézet ultrahangos látószöge révén kerül rögzítésre a teljes védelem érdekében.

Rc500 teljes hd felbontású

Kiterjesztett ISO-tartomány 12800-ig
A DOD RC500S egy új Sony STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely nemcsak normál megvilágításban, hanem rossz fényviszonyok között is javítja az érzékenységet. A továbbfejlesztett tartomány éjszaka növeli a gyorsan mozgó tárgyak fényerejét. A fényképezőgép most még részletesebb felvételt készít ultra alacsony fényviszonyok mellett.

Rc500s iso 12800

Fejlett WDR 2.0 technológia
Lenyűgöző videó minden fényben és kiegyensúlyozott megvilágításban minden állapotban. Az éjszakai felvételeket fényesebbé teszi, és csökkenti a fénykibocsátást a legszebb kép elérése érdekében.

Rc500s wdr technológia

Nagy f / 1,6 nyílás, nagy teljesítmény alacsony fényben
A nagy nyílás a felvétel során az érzékelőre eső fény mennyiségét tükrözi. Minél nagyobb a nyílás (a legkisebb f szám), annál több fényt kap a fényképezőgép érzékelője. A legelterjedtebb, 66% -kal nagyobb piaci versenyen a DOD kamerák a legerősebb képet adják.

Rc500s első és hátsó f / 1.6

6G éles üveglencse
A hat elemből álló, hat üvegből készült éles lencse lenyűgöző, tiszta és torzításmentes képet biztosít

Rc500s 6g üveg sosovka

Széles látószög 145 °
Képes rögzítés 145 ° széles látószöggel az optimális lefedettség és az egyértelműség érdekében. Az elülső kamera rendkívül széles látószögű objektívvel rendelkezik, amely növeli a felvétel tartományát, mivel a jármű eleje panorámás nézete torzítás nélkül rögzíti az összes oldalt (így nincs torzított kép).

Rc500s széles látószögű nézet

Állítható körkörös polarizáló szűrő - hatékonyan csökkenti a visszavert fényt
Az állítható szűrő kiküszöböli a szélvédő káprázását, ugyanakkor növeli a telítettséget. Csökkenti a nem kívánt visszaverődést és a túlzott expozíciót vagy polarizáló hatásokat a legmagasabb minőségű kép érdekében, és védi a lencsét.

Rc500s körkörös polarizáló szűrő

WiFi kapcsolat - távoli megtekintés ingyenes alkalmazással
Nem kell többet várni, ha izgalmas pillanatokat szeretne lejátszani. Csak áttöltheti vagy megjelenítheti a behelyezett memóriakártyáról a kamerát közvetlenül az okostelefonra / táblagépre a DOD APP segítségével.

Rc500s wifi kapcsolat

Parkolási megfigyelés
A parkolók felügyelete akkor is elégedett lesz, ha parkol, és elhagyja az autót. Javított parkoló üzemmód , amely automatikusan elindul 10 perccel a jármű elhagyása után. Amikor folytatja a vezetést, a fényképezőgép visszatér a felvételi üzemmódba a hurokba. A SONY STARVIS szenzor segítségével élvezheti az elülső kamera forradalmi éjszakai látását , sőt teljes sötétségben is.

Rc500s parkoló felügyelet

Az elülső vagy hátsó kamera mozgásérzékelése , vagy ütközés esetén elindítja a videó rögzítését és lezárja a fájlt. A kamera 15 másodpercig elkezdi a felvételt a mozgás észlelése vagy az ütközés előtt, ami biztosítja, hogy az elejétől a végéig feljegyzéseket készítsen. Az a feltételt jelenti, hogy a fényképezőgépet autós akkumulátoron keresztül kell táplálni a DOD DP4 járműbe való állandó telepítésre szolgáló kábelkészlet segítségével.

Megnézheti, hogyan működik a javított parkolási mód itt a videó:

GPS processzor 10 Hz-es sebességgel
A leggyorsabb 10 Hz sebességű GPS-sel integrálva pontosabb adatokat rögzít a jármű helyzetéről és sebességéről. Lehetővé teszi az útvonal rögzítését a térképen a DOD lejátszó videói nézése közben.

Rc500s gps processzor

DOD GPS-lejátszó V2.0
A jobb kezelőfelülettel rendelkező DOD GPS Player 2.0 új verziója még jobb tisztasággal is rendelkezik. FULL HD videófelvételeket jelenít meg valós idejű adatokkal, például a jármű sebességével, a GPS-koordinátákkal, a túlterheléssel. Az internetkapcsolat mutatja a jármű aktuális helyét a Google térképen.

Rc500s dod phoravac

Sebesség radar észlelése
A rendszer emlékezteti Önt arra, hogy közel van a helyhez a sebességhatárral, és ahol egy radar helyezhető el, így lelassíthatja. Kerülje a csapdákat és mindig irányítsa a hajtását.
* Jelenleg a rendszer támogatja a következő országokat: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.


Idő és dátum szinkronizálása
Automatikus idő kalibrálás, független a kézi időbeállítástól. A beépített 10x-es sebességű GPS-processzorral pontosan kalibrálhatja a helyi időt, és automatikusan tárolhatja a kameramemóriában.


G-szenzor elleni védelem
Baleset, vészfékezés vagy kocsi billentése esetén automatikusan megvédi az összes tárolt és aktuális rekordot. Ezzel a funkcióval a fájlok nem törlődnek vagy felülíródnak, még akkor sem, ha időhurokba írnak.

Kézi fájlzár - SOS védelem
Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a meglévő fájlt az "SOS" gomb hosszú megnyomásával, amely megőrzi a fájlt a felvételi körből, és megvédi a más fájlok felülírását.

Automatikus felvétel és leállítás
A jármű indítása után a kamera automatikusan elkezdi a felvételt. Ha kikapcsolja a motort, a fényképezőgép automatikusan kikapcsol, anélkül, hogy megnyomná a gombot.

Hurok felvétel - ciklikus felvétel
Ha a behelyezett microSD kártya tárhelye megtelt, automatikusan felülírja a régebbi fájlokat újakkal, így a fájlok folyamatosan törlődnek.

Támogatja a 128 GB-os Micro SD kártyát
4x nagyobb memória kompatibilitás a régebbi kameramodellekhez képest, akár 128 GB-os mikro SD-t is támogat, több mint 18 órányi felvétellel.

Termékleírás:

Videó felbontás: elülső kamera: 1920x1080 @ 30fps, hátul 1920x1080 @ 30 fps
Érzékelő: SONY STARVIS CMOS érzékelő
Széles látószögű első lencsék: 145 °
Széles látószögű lencse: 140 °
Első rekesz: f / 1,6
Hátsó nyílás: f / 1.6
ISO érzékenység: ISO 12800-ig
Videó formátum: MOV
Felvételi adathordozók: Micro SDHC / SDXC Class 10 (akár 128 GB)
Audio: mikrofon és mono hangszóró (mellékelve)
Akkumulátor: szuper kondenzátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 1,5A
Elülső kamera méretei: 122 (D) * 35,8 (W) * 60,6 (V) mm
A hátsó kamera méretei: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Első kamera súlya: 120g
Hátsó kamera súlya: 41 g
Működési hőmérséklet -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Tartozékok:

1x Profi autós kamera DOD RC500S ragasztóval
1x Hátsó kamera ragasztóval
1x CPL szűrő
1x autós töltő 12-24V (4M hosszabbító kábel)
1x összekötő kábel a hátsó fényképezőgéphez (5M)
1x Ragasztókészlet a kamera tartóhoz
1x kézikönyv

Rc500s tartozékok

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (3)

99%