DOD LS470W - a legjobb autó kamera GPS

Kód: 55-021
U$306.90 Nettó ár: U$255.75
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

DOD LS470W - a legjobb autó kamera FULL HD, GPS logger 10x gyorsabb frissítések, 150 ° látószög, 7G üveglencse, ISO-ig 12.800, WDR 2.0.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

DOD LS470W autó kamera Full HD, GPS logger 10x gyorsabb frissítések, 150 ° látószög, 7G üveglencse, ISO-ig 12.800, WDR 2.0.

DOD LS470W fényképezőgép típusától i s közvetlen utóda DOD LS460W (legjobb autó DVR, az év 2015), s jelenleg a legjobb kortárs ajánlatát autó kamerák autók a globális piacon. Bebizonyosodott, nem csak a használt technológia, de főleg elégedetten a járművezetők, akik aktívan használják a kamerával. Ára viszonylag magasabb, de nem kínál kiváló technológia és gyárt a rekordokat is lehet használni, még a bizonyítékokat a balesetek. Ezzel a fényképezőgéppel biztos lehet benne, hogy mindig lehet olvasni a rendszámot a jármű okozta károk vagy fenyegeti a vehicle.Meets kritériumok műszaki szabványok és fel lehet használni a járműben.

Abszolút újdonság DOD LS470W   összehasonlításakor a régebbi modell DOD LS460W rendelkezik a Sony Exmor szenzor az új, fejlett WDR 2.0 technológia növeli a fényérzékenységet egészen ISO 12800 (DOD LS460W csak 3200). Fel van szerelve egy új 150 ° -os, széles látószögű, torzítás nélkül (DOD LS460W 140 °). 7G üveglencse - kombinációja hét rétegű üveg, egy elképesztően világos, tiszta és torzításmentes képet (DOD LS 460 W-os - 6G üveg lencse). Ez egy 10-szeres sebességű GPS processzor, a leggyorsabb autó GPS-technológia biztosítja a pontos nyomon követése a jármű sebességét és ultragyors GPS pozíció az utazás (DOD LS460W - 5x Speed ​​GPS processzor). A kamera egy teljesen új újratervezett és továbbfejlesztett szoftver PC - DOD GPS 2.0 lejátszó (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 lejátszó). Szintén adunk funkció A Parking mód - figyeli a parkolás alatt, amikor a fényképezőgép érzékeli a mozgást, a tárgyak a kamera előtt, és automatikusan rögzíti az iratok.

  Az új bajnok jön most - a kamera DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

A kamera könnyen rögzíthető a szélvédőre a tapadókorong tartóval, amely könnyen csatlakoztatható a kamera. Beépített G-érzékelő az automatikus indítási fájl védelem hatása, vészfékezés vagy ha autó van döntve, akkor automatikusan védi az összes jelenlegi és tárolt videó fájlokat. Ez biztosítja FULL HD videó minőség felbontás akár 1920x1080. Ez egy 2,7 "TFT LCD 16: 9-es kijelző a könnyebb láthatóság és videó beállításokat. A széles, 150 ° látószög rögzíti az eseményeket a jármű elején és két oldalán, a automatikus kalibrálása használatával időt GPS, HUD iránytű kijelző, HUD sebesség kijelzés. akkor minden bizonnyal értékelni fogják a funkció GPS Logger, t ő nyilván a kört (GPS helyen, az aktuális sebesség.) akkor nézze meg videóit a számítógépen a A mellékelt szoftverrel. Ideális vállalatok ellenőrzése vezetői személyzet vagy a hivatásos járművezetők stb kamera is csatlakoztatható a tápegység 12 / 24V így segítségével lehetséges, minden gond nélkül, nem csak a személygépkocsival, hanem akár más járművek, például a teherautók vagy buszok.

DOD LS470W már támogatja az ultra-nagy érzékenysége ISO 12800 A kibővített javul az áttekinthetőség a gyorsan mozgó tárgyak az éjszaka. A kamera most elfog több részletet rendkívül alacsony fényviszonyok között.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6 nagy fényerejű objektív - nagyobb rekesz, annál erősebb a teljesítményt gyenge fényviszonyok! Sony Exmor szenzor elősegíti, hogy a fény átviteli gyenge fényviszonyok mellett is, amely lehetővé teszi, hogy elfog lenyűgöző mélység élesség és a kiváló éjszakai látást.

Objektív F1.6 dod ls470w

Beépített 10-szeres sebességgel GPS processzor, a legújabb technológiát autós GPS biztosítja a pontos nyomon követése a jármű sebességét és ultragyors GPS pozícióját a kört, valós időben. Jelenleg ez a leggyorsabb GPS frissítés használt autó kamerák.

10. GPS frissíti dod ls470w

2.7 '' 16: 9-es szélesvásznú LCD kijelzővel rendelkezik. A kamera egy nagy szélesvásznú kijelző, amely egyértelmű és kellően nagy kép megjelenítésére alkalmas beállítások és játszani a videókat közvetlenül a fényképezőgép kijelzőjén.

2,7 "LCD-kijelző

Az új verzió a DOD GPS Player 2.0 javított felhasználói felület még egyértelműbb. Mutatja FULL HD videofelvételek adatokat valós időben, mint a jármű sebessége, a GPS koordináták, túlterhelés, stb Ha csatlakoztatva van az internetre, a jelen helyzetben a jármű jelenik meg a Google Maps.

DOD gps player 2.0

Bemutatás részletek (vízjel) a videót. Ha történik egy baleset, vagy egyéb úton események, ez a funkció lehetővé teszi, hogy azonnal ellenőrizheti a jármű helyét (GPS koordináták), a jármű sebességét, illetve a pontos dátumot és az időt a felvétel. És ez meg fogja erősíteni a hitelességét bizonyíték a bizonyítási felelősséget.

vízjel dod ls470w

Részletes 7G üveglencse - kombinációja hét rétegű üveg, ez egy kifinomult 7G éles lencse. Hála a pontos fény útját, egy elképesztően világos, tiszta és torzításmentes képet.

dod ls470w 7 g lencse

150 ° -os betekintési szöggel. A kamera van felszerelve, ultra nagy látószögű objektív, amely növeli a különböző képrögzítő, mert a panoráma az a jármű elejének felölel minden oldalról, torzítás nélkül (azaz torzításmentes kép).

150 ultra nagylátószögű dod ls470w

Az útvonal elemzés új funkció számítani a távolságot, időt és átlagsebesség az úthoz pontból B Például tudja azonosítani a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonalat otthonról dolgozni adatok alapján elemzéséből az út. Nagyon gazdaságos és praktikus módja annak, hogyan takaríthat meg időt és az üzemanyag-fogyasztás.

útelemzés dod ls470w

Az új Advanced Technology WDR 2,0 - Megdöbbentő videó bármilyen könnyű és kiegyensúlyozott expozíciót bármilyen körülmények között. Fényesebb éjszakai felvételeket, és csökkenti az erős fény hatására, hogy elérje a legszebb képet.

WDR technológia dod ls 470W

Automatikus kalibrálás alatt, függetlenül a kézi beállítás alatt. A beépített 10X GPS sebesség processzor képes, hogy jelezze a helyi pontos időt kalibrált és automatikusan tárolja a kamera memóriájában.

HUD iránytű dod ls470w

HUD sebesség és iránytű kijelző. A készülék képes jelezni, hogy melyik irányba az irányt. És hála a 10x gyorsabb GPS frissítés pontos ellenőrzését az adott jármű sebességét.

hud kijelző dod ls470w

G-szenzor adatvédelmi becsapódáskor. Abban az esetben, ütközés, baleset, vészfékezés vagy ha az autó meg van döntve, akkor automatikusan védi az összes jelenlegi és tárolt videó fájlokat. Ezzel a funkcióval a fontos fájlokat nem lehet törölni, vagy felülírni a túl időhurok.
g-sensor dod ls470w
Kézi SOS védelmet. Vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók védelme érdekében a meglévő fájlt hosszú megnyomásával az "SOS" gomb, amely elmenti a fájlt a felvételi hurok, és megakadályozza annak felülírja egy másik fájlt.
sos manualna védelem dod ls470w
Monitoring parkolás közben. Kapcsolja be ezt a funkciót állandó áramellátás, és a fényképezőgép érzékeli a mozgást, a tárgyak a kamera előtt. Ha a fényképezőgép kiértékeli, hogy nincs minden mozgást a jármű elején, akkor automatikusan kikapcsolja a videofelvétel. Ez a funkció védelemre alkalmas jármű vagy ellen lopás dolgot.
nyomon parkoló dod ls470w

Termékleírás:


Video felbontás: 1920x1080 @ 30 fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30 fps, 640x480 @ 30fps
Érzékelő: SONY Exmor CMOS
Széles látószögű: 150 ° ultra széles látószögű objektív
Rekesz: f 1.6
ISO érzékenység: akár 12.800
LCD kijelző: 2,7 "16: 9-es szélesvásznú
Video formátum: H.264 MOV
Támogatás: Micro SDHC Class 10 memóriakártya (támogatás 32GB-ig)
Audio: Beépített mikrofon / hangszóró
Akkumulátor: Beépített nagy kapacitású 3,7 V lítium elem 200mAh
Teljesítmény: 5V 1,5A
Méretek: 112,6 (L) x 61 (W) x34,3 (H) mm
Súly: 100 g

Mellékelt tartozékok:

1x Profi Car kamera DOD LS470W
1x autós töltő
1x Holder
1x Tapadókorong
1x CD DOD GPS Player 2.0
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (7)

98%