Szőrös fürdőruha a férfi nyomtatásával - világosbarna

Kód: 200-011
32 000 Ft Nettó ár: 26 668 Ft
elkelt Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards

A szőrös fürdőruha a férfi nyomtatásával - világosbarna, egyedülálló nyári fürdőköpenyek, amelyek mindenki figyelmét megkapják.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A szőrös fürdőruha a férfi testének nyomtatásával - világosbarna, egyedülálló nyári fürdőköpenyek , amelyek mindenki figyelmét megkapják. Lazítsa meg a forró vitákat és hozzon létre vicces helyzeteket, amikor az emberek rád néznek ebben az exkluzív fürdőruhában. Ezek ellentmondásos, de vicces, egy darabból álló fürdőruhát képeznek, amely egy férfi test benyomását kelti, így a nők férfiaknak fognak kinézni. A fürdőruhákat a férfiak testének mintázatával díszítették részletesen , mint a mellbimbók, a látható söröreg, a szőrös helyek a leggyakrabban előforduló területeken - a mellkason, a háton, a mellkason, a nadrágon és a hasán.

Felejtsd el a nyári szezonban, és valami újdonsággal jöjjön a tengerbe? Ezek a női fürdőruha remek választás! Mutassa meg a körülötted lévő világot, hogy jó vagy, csak szórakozni.

Női fürdőruha férfias testével világosbarna

Nem kell aggódnia a rossz minőségű fürdőruha miatt, biztos lehet benne! Ezek a fürdőruhák minőségiek és kézzel készítettek finom anyagokból a kényelmes viselés érdekében.

Az e-shopban ezek az extravagáns fürdőruhák háromféle árnyalatban állnak rendelkezésre , így egyedülálló választás a megfelelő, tökéletesen illeszkedő bőr kiválasztásához.

Női fürdőruha specifikáció:

  • Kézzel varrva Kaliforniában
  • Polírozott anyagból készült, puha tapintású és kényelmes viselet
  • Nagy felbontású nyomtatás az elülső és a hátsó oldalon

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés