Rocket Görkorcsolya - elektronikus korcsolya

Kód: 200-003
396 000 Ft Nettó ár: 330 000 Ft
Hamarosan az ajánlatunkban

Rocket Görkorcsolya - Görkorcsolya elektronikus működtető két erős egyenáramú motorok alternatív. Hatótávolság 10 mérföld (16km).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Rocket Görkorcsolya - elektronikus korcsolya hajtott két erős váltakozó DC motorok. Hatótávolság 10 mérföldre (16km). A 21. század gyárt mindenféle csodákat személyes közlekedés. De ezek a Rocket Görkorcsolyák R-10 tényleg valami mást. Tehát vessünk egy pillantást, Ők találták ki, mint az első a világon - az elektronikus korcsolya. A korcsolya vezérlő hihetetlenül egyszerű és lenyűgözően fejlett. Csak billentse a lábujjak előre, hogy lépjenek előre, és súlypontáthelyezéssel sarkára, hogy aktiválja a fékeket.

Rocket görkorcsolya

Két tekercs a hátsó használják fenntartani a stabil és kiegyensúlyozott vezetési és Rocket Korcsolya gyullad ki, ha éppen akcióban vannak, hogy kimutassák a gyors mozgás. Mert minden, amit a rajongók a divatos új termékek, akkor jó hírünk van. A rakéta korcsolyát illik szinte minden hagyományos cipő - és még lehet járni őket, amikor szükség van, például a lépcsőn, vagy ha azt szeretné, hogy egy kis szünetet a izgalmas utazás.

rakéta korcsolya

És nem is beszélve, hogy van még? Rocket Korcsolya jön egy kísérő alkalmazás iOS és Android. Az alkalmazás megmondja számos speciális dolgok, mint a milyen messze van már utazott, kilométer és az akkumulátor élettartamát. Azt is nyomon az útvonalat, és hasonlítsa össze másokkal. Sőt, fogalmunk sincs, hogyan maradt fenn anélkül, hogy ezeket a dolgokat még. Rocket Görkorcsolya - izgalmas közlekedés jövőjéről.


A termék jellemzői:
Az első elektronikus korcsolyát a világon hajtott két erős váltakozó DC motorok
Tekercsek, hátul a készülék folyamatosan az útra stabilizálódott és kiegyensúlyozott
A korcsolya világítanak, amikor akcióban
Akár 10 mérföldre terjedhet
90 perc utazás egy feltöltéssel

Méretek:
55 cm (L) x 29 cm (H) x 26 cm (W)

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés