Eredeti vese-táska BEER BELLY formájában

Kód: 200-013
26 000 Ft 6 000 Ft Nettó ár: 5 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Egy eredeti vese táska sörtömeg formájában a legfrissebb trend azoknak a férfiaknak, akik mindig is vágytak a valódi ínyencség megjelenésére.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Egy eredeti vese táska sörtömeg formájában a legfrissebb trend azoknak a férfiaknak, akik mindig is vágytak a valódi ínyencség megjelenésére. A vese táska valóban biztosítja a járókelők figyelmét, mert nagyonbenyomást kelt a kiváló minőségű nyomtatásnak és a pontos feldolgozásnak köszönhetően. A táska megjelenése a ruhadarab alatt a túlnyúló hasát mutatja, ugyanakkor helyet biztosít személyes tárgyak, például mobiltelefon, kulcsok, pénztárca, poharak és sör tárolásához .

dadbag

Gondolt már arra, hogy nézel ki a sörrel? Kapja meg ezt az egyedülálló vese-táskát, és az elképzelései az egészségtelen szövődmények és az egészségtelen ételek hosszú távú fogyasztása nélkül valósulnak meg. A legmegfelelőbb árnyalat kiválasztása érdekében a gyártó legfeljebb hat különböző árnyalatú és hajú változatot kínál. Biztos lehet benne, hogy kiválasztja a megfelelőt, és biztosan szórakoztatja családját vagy barátait új megjelenésével.

ladvinka sör hasa

Kizárólag az e-boltban kínálunk kiváló áron. Egyedülálló lehetőséged van arra, hogy megvásárolja a legfrissebb trendet a férfiak számára, és megtapasztalja a sörrel való érzést a személyes dolgok gyakorlati felhasználásával.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés