Eredeti vese-táska BEER BELLY formájában

Kód: 200-013
26 000 Ft 6 000 Ft Nettó ár: 5 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Egy eredeti vese táska sörtömeg formájában a legfrissebb trend azoknak a férfiaknak, akik mindig is vágytak a valódi ínyencség megjelenésére.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Egy eredeti vese táska sörtömeg formájában a legfrissebb trend azoknak a férfiaknak, akik mindig is vágytak a valódi ínyencség megjelenésére. A vese táska valóban biztosítja a járókelők figyelmét, mert nagyonbenyomást kelt a kiváló minőségű nyomtatásnak és a pontos feldolgozásnak köszönhetően. A táska megjelenése a ruhadarab alatt a túlnyúló hasát mutatja, ugyanakkor helyet biztosít személyes tárgyak, például mobiltelefon, kulcsok, pénztárca, poharak és sör tárolásához .

dadbag

Gondolt már arra, hogy nézel ki a sörrel? Kapja meg ezt az egyedülálló vese-táskát, és az elképzelései az egészségtelen szövődmények és az egészségtelen ételek hosszú távú fogyasztása nélkül valósulnak meg. A legmegfelelőbb árnyalat kiválasztása érdekében a gyártó legfeljebb hat különböző árnyalatú és hajú változatot kínál. Biztos lehet benne, hogy kiválasztja a megfelelőt, és biztosan szórakoztatja családját vagy barátait új megjelenésével.

ladvinka sör hasa

Kizárólag az e-boltban kínálunk kiváló áron. Egyedülálló lehetőséged van arra, hogy megvásárolja a legfrissebb trendet a férfiak számára, és megtapasztalja a sörrel való érzést a személyes dolgok gyakorlati felhasználásával.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés