Láthatatlan védelem az okostelefonhoz - 2-es készlet 1 Nano GlassX + SprayGard-ban

Kód: 71-002
19 600 Ft 8 800 Ft Nettó ár: 7 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Láthatatlan védelem az okostelefonhoz - 2-es készlet 1 Nano GlassX + SprayGard-ban. Egyedülálló védelem az Ön okostelefonjára, intelligens órájára, táblagépére vagy notebookjára.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Láthatatlan védelem az okostelefonhoz - 2-es készlet 1 Nano GlassX + SprayGard-ban. Egyedülálló védelem az Ön okostelefonjára, intelligens órájára, táblagépére vagy notebookjára. Ez hihetetlen, de ezt a csodálatos kijelző és a kijelző bevonat nem lehet vágni, nem karcos, törött egy kalapáccsal, ez által a high-tech nano-technológia. Tartós és szépen tiszta, még csodálatosan polírozott, így a kijelzőn nem maradnak nem kívánt foltok vagy ujjlenyomatok.

A Nano GlassX tiszta folyadéküvegvédő az egyetlen képernyő, amelyre szüksége van. A GlassX az egyetlen valódi védőfolyadék a piacon. Folyékony üvegünk szinte tiszta szilícium-dioxidból áll; amely kvarchomokból kivont üvegben található normál vegyület.

A SprayGard tiszta folyékony oldat, tartós és védi az üvegfelületeket a foltoktól, karcolásoktól. Egy egyszerű alkalmazással forradalmi megoldásunk kiváló védelmet nyújt az üvegfelületek tisztán tartására .

Láthatatlan védelem az Smartphone GlassX számára

Az alkalmazás előtt alaposan olvassa el az utasításokat. Legfeljebb 3 mobiltelefon védelme.
MEGJEGYZÉS: Beltéri használat pormentes környezetben. Használat közben ne keverje össze a mikroszálas szöveteket.

Először alkalmazza az GlassX-et

Tegyen védőkesztyűt. Tisztítsa meg a felületet alkoholos törlőkendővel, és törölje le az összes foltot egy FEHÉR mikroszálas kendővel.

1. Óvatosan csepp 6-8 csepp a képernyő felületére (használat előtt rázza meg az ampullát), kerülje a fejhallgató, a hangszórók és a gombok területét. Ezután helyezze az ampullát a csomagolás tartójába, hogy elkerülje a kiömlést.

2. Használja az első BLACK mikroszálas kendőt és egyenletesen terjessze az oldatot a teljes képernyőre. A képernyő nagyon ragadós lesz, de a képernyőn lévő fekete kendővel körkörös mozdulatokkal folytatódik, amíg a felület tiszta lesz.

3. Ha a felület tiszta, használjon forró fúvószárítót 10-15 cm-re a készüléktől, és körkörös mozgással 90 másodpercig szárítsa meg. Várja meg, amíg a készülék teljesen fel nem hűl, mielőtt tovább dolgozna.

Ismételje meg az 1–3. Lépéseket egy második GlassX bevonat alkalmazásához, és használjon második BLACK mikroszálas kendőt a 2. lépéshez.

MEGJEGYZÉS: Bármelyik további megoldás használható további rétegek alkalmazására.

Ezután alkalmazza a Spraygard-ot

1. Alkalmazzon 4-7 Spraygard spray-t az eszköz képernyőjére, vagy amíg a képernyő teljesen lefedik (használat előtt rázza meg az ampullát). Kerülje a fejhallgató, a hangszóró és a gombok fröccsenését.

2. Várjon 1 percet, amíg az oldat elpárolog, majd óvatosan BLACK mikroszálas kendővel törölje a felületet, amíg a felület tiszta lesz.

3. Ha a felület tiszta, használjon hajszárítót, magas hőmérsékleten, 10-15 cm-re a felületről körkörös mozgásban 90 másodpercig. Várja meg, amíg a készülék teljesen tovább hűl, mielőtt további kezeléseket végezne.

Ismételje meg az 1. és 3. lépéseket a Spraygard második rétegéhez. Mindig használjon új, tiszta BLACK mikroszálas kendőt.

MEGJEGYZÉS: Bármelyik további megoldás használható további rétegek alkalmazására.

Várjon 6 órát, amíg a bevonat teljesen megszilárdul, míg az eszköz normálisan használható. Kerülni kell a felületet a víz keményedése közben.

A jobb teljesítmény érdekében 6 hónap múlva fecskendezze be a Spraygard-ot (ha az üveg simasága elhalványul, és a tisztítás nehezebb lesz). A balesetek nagyon gyakran fordulnak elő, és a berendezések különböző módon károsodhatnak, mint például az esés. Ezért javasoljuk, hogy használjon védőtokot annak biztosítására, hogy a készülék teljesen védett legyen.

Kompatibilis eszközök
kompatibilis smartphone, intelligens óra, tabletta, laptop

A termék jellemzői

9H Lab tanúsított karcálló
Ellenáll a törésnek, karcolásnak, vágásnak
HD tisztaság
Sima felület
Tiszta folyadék
Az oldatot körkörös mozgásokkal kell alkalmazni
Láthatatlan képernyővédelem
Legfeljebb 3 mobiltelefont véd

Csomag tartalma:

1x GlassX
1x SprayGard
6x mikroszálas törlőkendő (4 fekete, 2 fehér)
2x Alkoholos törlőkendő
1x kesztyű

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés