Levéltálcák - luxus irodai tálca (fehér bőr) + arany kiegészítők (kézzel készített)

Kód: 96-042
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Levéltálcák - luxus irodai tálca (fehér bőr) + arany kiegészítők (kézzel készített). Egyedülálló papírtálcák íróasztalhoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Levéltálcák - luxus irodai tálca (fehér bőr) + arany kiegészítők (kézzel készített). Egyedülálló papírtálcák íróasztalhoz . A kiváló minőségű dokumentumtálca az irodáját teljesen más helyre teszi. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok garantálják . Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú, 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVE . Az egyedülálló kialakítás az arany kiegészítők és a fehér bőr kombinációjával maximálisan előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A papírtálca méretei 10x23x32 cm.

Fehér bőr doku tálca, dupla

fehér bőr papírtálca

A karosszéria teljes egészében bőrből készült, a belső része velúr, az oldalsó fém kiegészítők pedig arany színben vannak. Ez az asztali kiegészítő az egyik legjobb segítségünk az irodai munkavégzés során. Munkánk eredményeként minden nap sok papírt kapunk és készítünk. De hova tegyük őket? Szükségünk van egy helyre, ahol elhelyezhetjük őket, hogy később rendezhessük őket. Dokumentumtálcánk mindenképpen segít Önnek! 2 dokumentumtálcával rendelkezik , amelyek több helyet biztosítanak a dokumentumok és papír tárolására. A tálca arany oldalsó csúszó zsanérokkal van gazdagítva, így nyitottként vagy zártként is használhatja.

bőr papírtálca

100% kézzel készített és szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: fehér bőr és arany kiegészítők
plusz Mindez bőrből, belül velúr, fém kiegészítők

Leírás:

Anyaga: bőr, fém, velúr
Bőr színe: fehér
Fém színe: arany
Suede színe (belül): bézs
Méretek: 10x23x32 cm

Csomag tartalma:

1x bőrtálca (dupla)

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés