Irodai íróasztal párna készlet 10db női íróasztalhoz (piros bőr) - kézzel készített

Kód: 96-010
111 600 Ft Nettó ár: 93 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Irodai íróasztalpárna készlet 10db női íróasztalhoz, vörös bőrből, 100% kézzel készített. Luxus egyedi munkalap kiegészítők.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Irodai íróasztalpárna készlet 10db női íróasztalhoz, vörös bőrből, 100% kézzel készített. Luxus egyedi munkalap kiegészítők. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű asztali szett teljesen más hellyé teszi irodáját. A maximális reprezentatív jelleget a legmagasabb minőségű anyagok szintetikus bőr használata garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú, 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, és KÉZI KÉSZÍTMÉNY által őszintén varrott és feldolgozott .

A vörös bőr egyedi kialakítása maximálisan előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A bőr szett 10 irodaszerből áll: munkaszőnyeg, ahol helyet foglalhat a dokumentumok elrejtésére, tolltartó, jegyzetpapír tartó, bőr állvány emlékeztető matricákhoz, naptártartó, italtányér, dupla dokumentumtálca, címke és arany készlet tollak - golyóstoll és töltőtoll. Luxus   bőr asztali alátét (szőnyeg) - egyedi irodai kiegészítők. Írószőnyeg vagy műbőr alátét.

Ez a luxus irodai SET vörös bőrből ideális ajándék egy nőnek

luxus irodai szett nő íróasztal

A munkaszőnyeget úgy tervezték, hogy fontos dokumentumai mindig kéznél legyenek, és ne legyenek elérhetők a kíváncsi szemek körül. Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A fedél alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait. A szőnyeg fényűzőnek és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Az előkelő megjelenésű piros bőr kiegészítők biztosan mindenkit elbűvölnek.

luxus íróasztal nőnek

Piros bőrből készült bőr asztali állvány arany címkével + arany tollak - A SET toll töltőtollból és golyóstollból áll. Ez a tollkészlet lehetőséget ad arra, hogy különböző tollakat használjon különböző írási célokra. Használhatja a golyóstollat ​​a szokásos íráshoz, a töltőtollal pedig szerződéseket és más fontos dokumentumokat írhatnak alá. Az egész készlet luxusnak és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Ez az asztaldísz lehetővé teszi, hogy szükség esetén hozzáférjen a tollhoz. Nincs több toll után kutatva az asztalon vagy a fiók belsejében.

tolltartó luxus vörös bőr

Luxus dupla dokumentum- és papírtálca szintetikus bőrből. A papírtálca méretei 10x23x32 cm. A karosszéria teljes egészében bőrből készült, a belső tér velúr, az oldalsó fém kiegészítők pedig arany színűek. Ez az asztali tartozék az egyik legjobb segítőnk az irodai munkavégzés során. Munkánk eredményeként minden nap sok papírt kapunk és készítünk. De hova tegyük őket? Szükségünk van egy helyre, ahol elhelyezhetjük őket, hogy később rendezhessük őket. Dokumentumtálcánk mindenképpen segít Önnek! 2 dokumentumtálcával rendelkezik , amelyek több helyet biztosítanak a dokumentumok és papír tárolására. A tálca arany oldalsó csúszó zsanérokkal van gazdagítva, így nyitottként vagy zártként is használhatja.

piros bőr dokumentumtálca

100% kézzel készített és 100% szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: vörös bőr
plusz 10 db irodai kiegészítő
plusz Remek ajándék egy menedzsernek

Leírás:

Méretek: 45x39x1 cm
Anyaga: bőr, fém
Bőr színe: piros
Tartozék fém színe: arany

Csomag tartalma:

1x munkaszőnyeg a dokumentumok elrejtésére
1x tolltartó
1x jegyzetpapír tartó
1x naptártartó
1x A5 napirend
1x italpárna
1x dupla dokumentumtálca
1x névtábla (név nélkül) és egy sor arany toll, amelynek alapja van: golyóstoll és töltőtoll.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés