Fehér bőr szőnyeg íróasztalhoz vagy munkaasztalhoz - luxus bőr

Kód: 96-025
27 600 Ft Nettó ár: 23 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Fehér bőr szőnyeg íróasztalhoz vagy munkaasztalhoz - luxus bőr, 100% kézzel készített - nemes és elegancia. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű íróasztal.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Fehér bőr szőnyeg íróasztalhoz vagy munkaasztalhoz - luxus bőr, 100% kézzel készített - nemes és elegancia. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű asztali szett teljesen más hellyé teszi irodáját. A maximális reprezentatív karaktert a legjobb minőségű anyagok - bőr - garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú, 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVE . A fehér bőr egyedi kialakítása maximálisan előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a munkahelyhez. A munkaszőnyeg méretei 49x34 cm.

Bőr asztali szőnyeg luxus - fehér színű

fehér luxus asztali szőnyeg

A munkaszőnyeget úgy tervezték, hogy fontos dokumentumai mindig kéznél legyenek, és ne legyenek elérhetők a kíváncsi szemek körül. Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A fedél alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait. A betét fényűzőnek és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Az előkelő megjelenésű fehér bőr kiegészítők mindenkit elbűvölnek.

fehér bőr asztali szőnyeg irodai

100% kézzel készített és 100% szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: fehér bőr
plusz Rejtett tárhely fontos dokumentumok számára

Leírás:

Méretek: 49x34 cm
Anyaga: bőr
Szín: fehér bőr

Csomag tartalma:

1x bőr asztali szőnyeg

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés