Fa és bőr irattálca dupla Bordeaux színű (kézzel készített)

Kód: 96-041
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Fa és bőr irattálca dupla - Bordeaux színű (vörösbor), 100% kézzel készített fa és bőr.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Fa és bőr irattálca dupla - Bordeaux színű (vörösbor), 100% kézzel készített fa és bőr. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű dokumentumtálca az irodáját egy teljesen más hellyé teszi. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok, például fa és szintetikus bőr használata garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú fából és 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVES gyártással . A Bordeaux (vörösbor) színű arany kiegészítők és bőr kombinációjával készült egyedi design rendkívül előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A papírtálca méretei 10x23x32 cm.

A test fából készült, bőrrel borított, a belső része velúr, az oldalsó fém kiegészítők pedig arany színben vannak. Ez az asztali kiegészítő az egyik legjobb segítségünk az irodai munkavégzés során. Munkánk eredményeként minden nap sok papírt kapunk és készítünk. De hova tegyük őket? Szükségünk van egy helyre, ahol elhelyezhetjük őket, hogy később rendezhessük őket. Dokumentumtálcánk mindenképpen segít Önnek! 2 dokumentumtálcával rendelkezik , amelyek több helyet biztosítanak a dokumentumok és papír tárolására. A tálca arany oldalsó csúszó zsanérokkal van gazdagítva, így nyitottként vagy zártként is használhatja.

Fa és bőr tálca (tároló) arany kiegészítőkkel

Fa és bőr tálca (tároló) arany kiegészítőkkel

kézzel készített bőr

100% kézzel készített, 100% szintetikus bőr és válogatott fa - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel megmunkált fa

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből és fából
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: vörös bőr (Bordeaux) és arany kiegészítők
plusz Fa test, bőr huzat, belül velúr

Leírás:

Anyaga: fa, bőr, fém, velúr
Bőr színe: vörösbor (Bordeaux)
Fém színe: arany
Méretek: 10x23x32 cm

Csomag tartalma:

1x bőrtálca (dupla)

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés